Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 10.04.2023 до 16.04.2023

10 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

През новата седмица очакваме два хубави аспекта: Венера е в хармоничен аспект с Плутон на 11-ти април, а  Слънцето ще е в съвпад с Юпитер в Овен на 12 април,.

Днес ще се усеща благоприятното влияние на тези два аспекта. Настройката и настроението ще са позитивни. Дори и в напрегнати ситуации ще се явяват  благоприятен изход.

Юпитер ще ни вдъхновява, ще създава нови цели и желания. Всеки по своему ще бъде от нещо увлечен и стимулиран да продължи в нова сфера и посока.

Днес и утре Луната е в Стрелец, това е знак управляван от Юпитер. Денят е подходящ да обмислите бъдещите си стъпки и проекти.

Единствено трябва да се внимава да не се подписват нови договори, не правете големи покупки и инвестиции.

Днес е Ден без богатство.   Не изпадайте в крайности, може да си купите храна, билети, бензин и други ежедневни неща. Става въпрос да не сключвате договори, да не теглите кредити и да не харчите в пъти повече отколкото може да спечелите за една седмица или един месец.

За утре правете планове само до 13.30 ч., защото след това до 20.34 ч. Луната ще е без курс и времето е неефективно.

11 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Активната и ползотворна част този вторник е твърде кратка.

Хубавите часове са от сутринта до 13.49 ч. Като от 12 до 14 ч. е необходимо да се внимава, защото емоциите може да ви разконцентрират.

Днес Венера и Плутон са в хармоничен аспект, който нагорещява страстите и засилва чувствата. Това е отличен аспект за всички творчески професии и занимания.

Обърнете сериозно внимание на предложения, както и на възникналите вдъхновени идеи.

Само избягвайте часовете на неефективност от 13.49 ч. до 20.34 ч., тогава не давайте отговор и не стартирайте нищо ново.

Вечерта след 20.34 ч. също бъдете внимателни към постъпващата информация,  не отклонявайте покани и предложения.

Тази сутрин в 7.48 ч. Венера преминава в Близнаци до 7 май.

Повече за Венера в Близнаци прочетете ТУК

Който иска може да посрещне идването на Венера в нов зодиакален знак. Описание на ритуала прочетете ТУК , може да го направите днес или утре. 

ЛУНА БЕЗ КУРС13.49 ч. – 20.34 ч. !!!

12 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Много хубав ден ни очаква, в който може да получите нови предложения, възможности за развитие или вдъхновение как да продължите напред. Днес Слънцето и Юпитер са в точен съвпад в 22° Овен. Това е най-позитивният аспект за месеца, който ще донесе позитивна енергия.

Този аспект може силно да преувеличи някои проблеми и недостатъци като прекалено силно самолюбие и преувеличени представи за личните ви знания и умения. Тогава е възможно да си поставите прекалено високи цели и да поемете повече отговорности, с които няма да можете да се справите.

Ранните утринни часове ще са много силно показателни какви са благоприятните посоки. Отделете поне половин час да помислите, да медитирате. Прозренията ще са силни и верни.

В обедните часове от 11 до 14 ч. може да настъпят конфликти и напрежение.

 

13 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 10 ч. сутринта бъдете внимателни в избори и  действия, обмислете внимателно ситуацията. До 12.30 ч. може да се почувствате неудовлетворени и неуверени. Но бързо след това нещата се променят в положителна светлина.

Продължава благоприятната енергетика на аспекта съвпад Слънце с Юпитер.

Особено благоприятни са аспектите от 13 до 17 ч., когато се препоръчва да активизирате своите социални връзки, да потърсите авторитетни и добронамерени хора, които могат да ви помогнат. Обърнете внимание, че има период на Луна без курс от 17.15 ч. – 23.43 ч., в този интервал не предприемайте нищо важно.

След 17 ч. до края на деня бъдете деликатни в приятелските и партньорски отношения. Защото може да се получат неловки и неделикатни ситуации, които да ви охладят отношенията.  За тази вечер и утре по-добре не си насрочвайте срещи, особено романтични, защото може да настъпят усложнения.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.15 ч. – 23.43 ч. !!!

14 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

От рано сутринта до 10 ч. ще има ситуации, които ще са не особено хармонични, но от направените избори ще зависи как ще се справите през следващите две седмици.

Най-важното изпитание днес ще бъде в сферата на общуването и на любовта.   Венера е в напрегнат аспект със Сатурн и някои отношения може да се влошат и временно „замразят“. Социалните контакти ще са подчертано сдържани – не ги тълкувайте  В такъв ден настъпва неувереност и обострена обидчивост. Не е подходящо време за нови отношения или партньорства.    Ако се почувствате самотни, отхвърлени или недооценени, не бързайте да се обиждате, не прекъсвайте връзките и не влизайте в пререкания.  Когато отмине аспекта в понеделник, ще разберете, че силно сте преувеличили някои ситуации и прояви.  

15 април 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започва да нараства емоционалното напрежение, защото постепенно се приближаваме до затъмнението в последния градус на Овен, което е на 20-ти април. Събитията, които са предизвикани от затъмненията в повечето случай се реализират преди още те да са настъпили.

Рано сутрина може да настъпят нервни и неочаквани ситуации у дома и сред близките. Бъдете подготвени да спрете навреме ескалацията на конфликтите.

Хубавото време за деня настъпва след 10 ч. до 18 ч. Особено добре ще се почувстват тези, които не са приели много драматично охлаждането на отношенията и дистанцията, която вчера предизвика аспекта на Венера със Сатурн.

По-чувствителните вероятно и днес все още ще са подтиснати, но най-добре е да не навлизате в напрегнати изяснявания на отношенията, особено след 18 ч., когато вече и Луната е без активни аспекти.

Вечерта е добре да бъдете в уединение, така бързо ще може да възстановите силите си.

ЛУНА БЕЗ КУРС18.17 ч. – 00.00 ч. !!!

16 април 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! Бъдете здрави, жизнени, щастливи!

Нека светлина и доброта да огрява пътя ви!

В този празничен ден още от сутринта ще има много отчетливи знаци, които ще показват верния път. Още от сутрешните часове прозрения или постъпила информация ще ви покажат как да постъпите и накъде да насочите усилията си през следващите седмици.

В обедните часове от 11 до 13 ч. може да настъпи лека раздразнителност и неудовлетвореност. Вътрешна неувереност и съмнения, може да влошат настроението.

След 14 ч. отново се завръща добрата енергия и докрая на деня нараства активността и физическите сили. Може да ви дойде вдъхновение да свършите неща, които много дълго време сте отлагали.

Ще имате възможност да хармонизирате семейните отношения да внесете повече топлина и разбиране.

Денят е добър и за физическа активност и спорт.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.