Уважаеми рекламодатели,

Добре дошли на страниците на AstroNews.eu!

Заповядайте в  голямата и дружелюбна аудитория на сайта, който ежедневно се радва на голям интерес и много посещения.

Екипът на сайта върши своята работа с радост и удовлетворение. Ние харесваме това, което правим. Създаваме  с благословия, за да донесе повече хармония, благополучие и просперитет на нашите читатели.

Заповядайте да рекламирате в AstroNews.eu, за да усетите благотворната енергия и добронамереност създадени там, да увеличите продажбите си и да добиете още по-голяма популярност.

Вашата реклама ще бъде показана повече от 400 000 пъти за един месец! Като тази тенденция продължава на нараства, защото сайта ни непрекъснато се разширява и обновява с нови модули и интересна информация.

На страниците на AstroNews.eu се публикуват ежедневни астропрогнози, както и практични лунни съвети за ежедневието, което мотивира хората да го посещават всеки ден.

През цялото  време вашата реклама ще бъде пред очите на потребителите на сайта. Така вашата популярност, продажби и клиенти непрекъснато ще нарастват!

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА

  • Рекламен банер, разположен под всички статии, включително и под най-четените текстове – дневните астропрогнози:  300 х 300 пиксела– 360 лв/цени по договаряне.
  • Когато вашият рекламен банер трябва да бъде с други размери в зависимост от логото на фирмата и спецификата на продуктите – това се договаря допълнително.

В случай, че не разполагате с ваш рекламен банер, който да ни изпратите, нашите дизайнери  могат да ви изработят  такъв.

За реклама, моля пишете на имейл: mishell.nikleva@gmail.com