Венера в Близнаци

Любовен живот

Запознанствата стават бързо и спонтанно в този период. Приятелските връзки възникват непринудено, без „задни мисли“. Привличането става на основата на интелектуалното привличане. Едва в по-късен етап може да се установи, че насреща ни стои човек, с когото бихме искали да общуваме и по друг начин.

Бъдете подготвени, че сега връзките не са много задълбочени и  продължителни, задържат се повече в зоната на флирта. Трудно се развиват дълбоки и трайни отношения. Запознанствата в този период могат да доведат повече до леки, необвързващи приятелски контакти, отколкото задълбочена и бурна любов.

Много често връзките възникват по време на пътуване,  тогава хората са настроени по-закачливо. Новите срещи и контакти се осъществяват не само на път, но и в поход, на туристическа база, в библиотека, в училище, университет или в библиотеката, както и на всякакви културни мероприятия или по време на командировка. Венера в Близнаци обича информацията и новите знания.

 Какво искат мъжете през периода на Венера в Близнаци? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите?

За да го впечатлите не ви трябват ефектни тоалети и грим, а гъвкав ум, много нови и оригинални знания, голяма общителност и веселост. Не залагайте толкова на сексапила си, а на интелекта – това е тайната.

Само да не останете разочаровани, ако не се стигне бързо до интимна връзка, това в никакъв случай не означава, че той не ви харесва. Напротив, щом с часове си говори с вас означава, че сте на прав път.  Ако спечелите симпатиите му с острия си ум, да знаете, че и по останалите позиции сте го покорили. Постоянната ви променливост и проява на различни състояния и интереси от ваша страна много ще му хареса и ще фокусира вниманието му. Проявете оптимизъм и чувство за хумор – на това няма да устои.

Акцентирайте своите ръце с красив маникюр и много пръстени и гривни и устни – добре очертани и начервени– тези части на тялото ще го привлекат.

А, какво искат жените през този период? Как да им угодите?!

Жените са по-капризни от друг път. Нуждаят се от разнообразие, нови впечатления и нови подаръци разбира се. Ако искате да я впечатлите заведете я на романтично пътешествие. Бъдете много занимателен и весел, демонстрирайте разностранни знания, умения и интереси, за да можете да я привлечете както душевно, така и физически.  Ако успеете да я разсмеете и да я впечатлите със знанията си и ценза си – да знаете, че е „ваша“. Да знаете, че в този период жените стават много по-капризни и непостоянни, настроението им е променливо и трудно може да им се угоди.

Пари

 Парите ще се печелят бързо, но и неусетно ще се харчат. Непрекъснато ще се изкушавате да ги пропилеете, особено за книги, културни мероприятия или за приятели и за пътешествия. Не е най-удачното време за инвестиции и за спестявания.

Мода

Експериментирайте с различни стилове и направления в модата. Използвайте всички цветове на дъгата – комбинирайте ги, за да получите весели и закачливи комбинации. Използвайте младежки стил, спортните дрехи са много подходящи за този период. Костюмът в „колежански“ стил е  подходящ, както и поли и блузи с много волани и къдри. Жакетът можете да го комбинирате с всичко, дори с джинси – смело го използвайте. Бижутата – особено гривните, които подчертават ръцете са много подходящи. Близнаците са знакът, който управлява тази част от тялото – ръцете.

Ахат, изумруд и турмалин – това са подходящите минерали за носене в този период.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.