Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 03.04.2023 до 09.04.2023

03 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица ще ни донесе силната енергия на проявяването на  положените усилия до момента.

На 6 април настъпва пълнолуние в 17° Везни, тогава всички резултати ще бъдат налице. До четвъртък има все още време ще може да се активизирате   начинанията, които са важни за вас.

В този понеделник енергетиката е твърде динамична. Меркурий и Плутон са в напрегнат аспект късно вечерта в 21.53 ч., който може да доведе до неприятни разговори по конфликтни теми. Речта може да бъде днес много нараняваща и язвителна, премислете преди да кажете някоя забележка. Тези, които успеят да не влизат в конфликти, може да използват тази енергия, за да се справят с вътрешните си противоречия.

Този аспект може да предизвика аварии на пътя или наложителен ремонт на автомобила.

Вечерта в 19.23 ч. Меркурий навлиза в Телец до 12 юни. В този знак планетата се задържа по-дълго, защото от 21 април до 15 май е ретроградна. Меркурий в Телец обмисля всичко и действа бавно, но сметка на това сигурно и устойчиво. Той е рационален и земен. В този период се учи бавно, ще трябва няколко пъти да се повтори материала,  имайте това  предвид и не се ядосвайте на себе си и на  децата.

04 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната все още е в Дева, очаква ни ползотворен ден, в който може да свършим много полезна работа преди пълнолуние. Денят е ефективен само до 17 ч., като по-хубавата му част е от сутринта до 15.30 ч.

От днес Меркурий започва да се приближава към Северния лунен възел, който също е в Телец. Това ще активизира потока на информация, ще има много срещи, разговори,  телефонни обаждания, постоянно нещо ще се обсъжда.

Информацията ще е важна за много дълго време напред, може да постъпят нови предложения, които да окажат важна роля в живота ви. Затова бъдете максимално осъзнати и не бързайте да отказвате, преди добре да сте помислили. Днешният ден ще го запомните с нещо важно и интересно.

След 15.30 ч. до 17 ч. може да ви липсва ясна преценка, не избързвайте с отговори и заключения.

От 17 ч. до края на деня вече Луната е без курс, не вършете нищо важно, не обръщайте вече внимание на постъпващата информация, защото може да е подвеждаща, а и няма да ви свърши работа.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.52 ч. – 00.00 ч. !!!

05 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни, нараства значението на връзките, любовта и взаимоотношенията.

Чувството за баланс и справедливост нараства, това ще бъде и най-важната тема на настъпващото утре сутрин пълнолуние.

Може да възникнат напрегнати ситуации в общуването от 9.30 ч. до 12 ч., тогава Луната и Марс са в напрегнат, нараняващ аспект, който много лошо се отразява особено в близкото обкръжение. Днес и утре всички ще са по-напрегнати и нервни от обикновено, съобразявайте се с това, за да нямате неприятности.

Меркурий и Сатурн са в хармоничен аспект вечерта в 19.22 ч., днес ще имате нужната ви концентрация и упоритост за постигане на целите, денят ще е ползотворен. Ще постигнете резултати чрез договаряне, които ще ви дадат устойчивост и стабилност в емоционалната и финансова сфера.

Тази вечер вече е добре да сте на Лунната диета, можете да заместите вечерята само със салата или зеленчуци на пара, на фурна или скара. Постарайте се днес и утре да не консумирате месо, както и продукти от животински произход, както и алкохол. Колкото по-лека храна и малко по-количество хапнете, толкова по-спокойно ще спите тази нощ.

Утре цял ден е добре да проведете Лунната диета при пълнолуние, за да сте здрави и спокойни.

06 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Сутринта в 7.36 ч. настъпва пълнолунието в 17° Везни. Пълнолунието е на оста Овен-Везни, от нас се изисква да може да водим диалог, активен, но същевременно справедлив и дипломатичен, това което се изисква по Везни. Много спорове и конфликти може да възникнат около пълнолунието, но то ще ни даде възможност и да видим по-ясно ситуацията, както и начините за справяне с нея.

Ще може да видим своите грешки в общуването и партньорските отношения. Бъдете честни и си признайте   своите грешки, поне пред себе си, като повече не ги допускайте. Мнозина ще успеят да поправят своите връзки след прозренията, които са получили.

Добрата новина е, че Слънцето вече приближава към съвпад с Юпитер, който ще е точен на 12 април. Така че, всички възникнали напрегнати емоционални ситуации в дните на пълнолунието, от 5 до 7-ми включително, ще се разрешат в крайна сметка положително. На преди това ще придобият грандиозни размери, заради способността на Юпитер да увеличава всичко, до което се докосне.

Непременно обърнете внимание, че днес денят е ефективен само до 15.44 ч., след този час преустановете с важните неща за деня, няма смисъл вечерта да водите разговори и опити за евентуално помирение. Оставете това за утре след 9.30 ч.

Днес цял ден е добре да проведете Лунната диета при пълнолуние, за да сте здрави, спокойни  и да поддържате здравословно тегло. 

ЛУНА БЕЗ КУРС15.44 ч. – 00.00 ч. !!!

07 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме този петък с Луна без курс от рано сутринта. Едва след 9.30 ч., когато Луната навлезе в Скорпион, започва ефективната част на деня.

Днес и утре все още ще се намираме под влиянието на пълнолунието. Неговото въздействие ще се удължи поради присъствието на Луната в Скорпион, която допълнително ще засилва емоциите и напрежението, присъщо на всяко пълнолуние.

Днес е точният съвпад на Меркурий със Северен лунен възел и мнозина ще усетят този важен аспект като получаване на много важна информация, прозрение и взимане на решение.

Луната в Скорпион ще ни накара да видим проблемите директно и ще ни импулсира да се справим с тях.

За утре не планирайте големи покупки и инвестиции, защото е Ден без богатство. Такъв ден е и 10 април. Не изпадайте в крайности, може да си купите храна, билети, бензин и други ежедневни неща. Става въпрос да не сключвате договори, да не теглите кредити и да не харчите в пъти повече отколкото може да спечелите за една седмица или един месец.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 09.30 ч. !!!

08 април 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Меркурий днес е в хармоничен аспект с Марс. Словото ще е много убедително и напористо. Ще се учи и работи бързо и енергично. Който иска да сподели намеренията и идеите си може да го направи доста успешно. Но трябва да бъде от сутринта до 13 ч., за да не предизвика напрежение и бурна ответна реакция.

Децата ще са много активни и непокорни в тези часове, вземете мерки да са на място, където ще им бъде интересно и могат да се веселят и играят безопасно.

След 15.30 ч. до 18.30 ч. може бързо да се създаде нервна и конфликтна обстановка особено у дома, тогава вече е добре да сте максимално предпазливи.

Днес  е Ден без богатство. Такъв ден е и 10 април. Не изпадайте в крайности, може да си купите храна, билети, бензин и други ежедневни неща. Става въпрос да не сключвате договори, да не теглите кредити и да не харчите в пъти повече отколкото може да спечелите за една седмица или един месец.

09 април 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази неделя се дели на три части. От сутринта до 12.10 ч. ще се анализират и затихват събитията от предходните дни. Възможно е да се почувствате пренебрегнати или непризнати. В тези часове се усилва чувствителността и обидчивостта. Трудно ще общуват майки и дъщери, представителките на нежния пол ще са много раними.

Следва период на Луна без курс  12.10 ч. – 15.58 ч. , през който е най-добре да сте уединени, да си почивате или да се занимавате с любими занимания.

След 16 ч. Луната навлиза в Стрелец и както винаги носи приятни вести и оптимистично настроение, което ще се задържи до 21 ч., след това може да усетите рязък спад на енергията.

За понеделник може да си направите планове, стига те да не са свързани с финансови теми и договори. Като цяло денят ще е ползотворен за всички обичайни дейности.  

За утре не планирайте големи покупки и инвестиции, защото е Ден без богатство. Не изпадайте в крайности, може да си купите храна, билети, бензин и други ежедневни неща. Става въпрос да не сключвате договори, да не теглите кредити и да не харчите в пъти повече отколкото може да спечелите за една седмица или един месец.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.10 ч. – 15.58 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.