Енергиен ритуал по посрещането на Венера в зодиакален знак

Винаги, когато Венера сменя своя зодиакален знак, можете да активирате нейната енергия в своята реалност. Настъпва отличен момент да се свържете с принципа на планетата и да привлечете повече любов, приятелства, творческо вдъхновение, наслаждение от живота и пари, защото Венера отговаря и за парите.

Направете си  ритуал по посрещането на Венера в рамките на 24 ч. от нейното навлизане (ингерс) в нов зодиакален знак.

 Запалете  две розови свещи (може също червени или бели, но непременно трябва да са две на брой). Представете си, че сте обгърнати и защитени от  нежна синьо-зелена светлина.

След това се помолете за привличане на повече любов, преданост, надеждност, трайност, удовлетворение и красота във взаимоотношенията си.

Не се фокусирайте върху определен човек, това е неправилна практика. Дори и да имате вече чудесни партньори до себе си, не се фокусирайте точно върху техния образ, защото те ще почувстват интуитивно вашата енергия като дразнещо и обсебващо ограничение. Трябва само да се концентрирате върху прекрасното чувство на любов, хармония  и умиротворение, което изпитвате  в момента и да го уголемите максимално.

Представете си го като нежна, златна светлина и топлина, която излиза от сърцето  и се разпростира по цялото  тяло, а след това и далеч извън него.

В случай, че все още предстои да срещнете любовта:

 Пожелайте си да бъдете щастливи и обичани, да намерите човека, който да сподели вашите чувства. Да успеете да дарите и насочите вашата любов в правилната посока.

Пожелайте си да привлечете по най-бързия и безопасен начин тази любов, която е за вас по Карма и Съдба.

Всеки опит за вмешателство и въздействие в живота на друг човек  предизвиква мощна вълна на равновесните сили. Натрупва се негативна карма, която ще трябва да се изплаща. Не ви съветвам да го правите.

Можете дори да си напишете вашата молитва-желание за любов и хармония на лист хартия и да си го запазите във вълшебната ви тайна кутия, в която си прибирате и списъците-желания писани на всяко новолуние.

****

За тези от вас, които обичат мантрите, магическите и енергийни формули и утвърждения предлагам точното Божествено име на сферата на планетата,  за свързване с принципа и енергийното тяло на  Венера.

Божественото име на Венера е:

ИХВХ* ЦАБАОТ АЛБАФАЛАНА КАРИС – необходимо е да го изговорите гласно или на ум веднъж или колкото пъти усетите вътрешна потребност, например 7, 14, 28, 56 пъти. Може и повече.

 *Думата „ИХВХ“ може да се произнесе така: Яхве, Яхуе, Йод Хе Вау Хе или Тетраграмматон, по ваше лично предпочитание.

****

С пожелание да привлечете повече любов, хармония и красота в живота си!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.