ЛУНА В ОВЕН

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи (особено ако зодията ви е Овен). Изразявате емоциите си спонтанно и дори демонстративно. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риск да влизате в конфликти по-често от обикновено.

За какво е подходящ моментът

Започване на …

Вижте пълния текст на ЛУНА В ОВЕН

ЛУНА В ТЕЛЕЦ

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и пари. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Отваряте се за любовта (не е изключено да се зародят трайни чувства). Възприемчиви сте към красотата. Склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

Вижте пълния текст на ЛУНА В ТЕЛЕЦ

ЛУНА В БЛИЗНАЦИ

На интелектуална честота сте. Нуждата от обмен на информация е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели, направете го сега. Логиката и емоциите се преплитат. Казаното от вас е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

За какво е подходящ моментът

За рекламна дейност, интервюта, …

Вижте пълния текст на ЛУНА В БЛИЗНАЦИ

ЛУНА В РАК

Интуицията ви е силна. Ставате състрадателни, но и много обидчиви и мнителни. Тегли ви да се затворите в себе си. Отделяте повече време на дома и семейството. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

За какво е подходящ моментът

За семейни дейности. …

Вижте пълния текст на ЛУНА В РАК

ЛУНА В ЛЪВ

Пълни сте с енергия и желание за любов. Щедри, великодушни и авторитетни сте. Но и доста честолюбиви. Удоволствията и разкошът ви привличат. Имате нужда от обожание и признание. Това са дни на творчество и повишено либидо. Проявявате стремеж към лидерство. Децата често въстават срещу родителите си.

За какво е подходящ моментът

Вижте пълния текст на ЛУНА В ЛЪВ

ЛУНА В ДЕВА

Дава ви се шанс да демонстрирате остротата на ума си. Ставате дисциплинирани, практични, аналитични, критични и прецизни в работата си. Спазвате реда и чистота повсеместно. С удоволствие помагате на другите. Появява се желание за самоусъвършенстване. Замисляте се сериозно за промяна на режима си на хранене.

За какво е подходящ моментът

За започване …

Вижте пълния текст на ЛУНА В ДЕВА

ЛУНА ВЪВ ВЕЗНИ

Ставате миролюбиви. Но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството, музиката и природата. Стремите се да изглеждате добре. Постигането на хармония ви става необходимост. Общувате по-лесно.

За какво е подходящ моментът

За бракосъчетания, …

Вижте пълния текст на ЛУНА ВЪВ ВЕЗНИ

ЛУНА В СКОРПИОН

Страстите и желанията стават крайни. Бъдете сдържани във всичко, което вършите и казвате. Ще изпитвате силна потребност от любов и ласки. Това може да ви подтикне към насилие и арогантност. Възможно е да станете отмъстителни, но и много съобразителни.

За какво е подходящ моментът

За задълбочени анализи, научна работа и дейности, изискващи …

Вижте пълния текст на ЛУНА В СКОРПИОН

ЛУНА В СТРЕЛЕЦ

Луната ни „поставя” високи цели. Възможно е да проявите интерес към далечни земи, религии и култури. Идеалистичните нагласи взимат надмощие. Огънят на ентусиазма лесно се разпалва сега. Приключенията и авантюрите ви влекат силно. Трудно приемате ограничанията. Децата стават непокорни. Ставате до болка искрени. Реакциите са интуитивни и спонтанни.

За какво е подходящ …

Вижте пълния текст на ЛУНА В СТРЕЛЕЦ

ЛУНА В КОЗИРОГ

Сега ще сте сдържани, внимателни, хладни и непристъпни. Подхождате сериозно към всичко. Интересувате се повече от материалното. Ще проявявате честолюбие, ще се стремите към по-добро положение в обществото и към финансова обезпеченост. Направо ще „тичате” към парите и властта. Склонни сте към егоистични постъпки.

За какво е подходящ моментът

За всичко, свързано …

Вижте пълния текст на ЛУНА В КОЗИРОГ

ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Проявявате голяма прозорливост. Долавяте чувствата и желанията на околните. Не пренебрегвайте интуитивните си прозрения. Хрумват ви много интересни идеи. Ставате много крайни (или оптимисти, или песимисти). Липсва ви реална преценка. Проявявате силно желание за работа в екип. Склонни сте към самозаблуди.

За какво е подходящ моментът

За новаторски, духовни и интелектуални занимания. …

Вижте пълния текст на ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ

ЛУНА В РИБИ

Ставате свръхсетивни, улавяте фините вибрации във вселената. Съобразявате се с околните. Получавате отчетливи прозрения, но през цялото време изпитвате силно безпокойство и нужда от защита. Чувствата и емоциите вземат превес над логиката и разума. Настроенията ви бързо се променят.

За какво е подходящ моментът

За обмисляне на идеи и за предварителна подготовка …

Вижте пълния текст на ЛУНА В РИБИ