Консултации по Фън Шуй

Може да се консултирате с мен дали имате благоприятен Фън Шуй у дома, офиса или на вилата. Ще научите как да хармонизирате своето жизнено пространство, как да се справяте с ежегодните спускащи се енергии, които могат да влязат в конфликт с рождената карта на дома ви. Да, жилището и имота също имат свой хороскоп! За да бъде той коректно изчислен, трябва да се знае годината на построяване и закупуване на жилището, както и годините, когато е правен основен ремонт.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ, СТРОИТЕЛИ И АРХИТЕКТИ

  • От изключително голямо значение е, преди да започнете своя проект или още преди да закупите парцела да се консултирате със специалист по Фън Шуй, за да си спестите много разочарования, неудачи, фалити и др. От голямо значение е как точно ще бъде разположена сградата и самия имот, какво ще бъде разпределението в архитектурния план. Всичко това може да бъде обсъдено по време на консултацията, за да сте сигурни, че начинанието ще е успешно.

КУПУВАНЕ НА НОВО ЖИЛИЩЕ:

  • Още преди да го капарирате трябва да проведете Фън Шуй консултация. За да не се окаже, че липсват или са поразени важни сектори в жилището и това да се отрази неблагоприятно на любовта, взаимоотношенията, здравето, бизнеса.

ОСНОВЕН РЕМОНТ И РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ИМОТА:

  • При такива дейности и особено ако добавяте нов санитарен възел и/или баня, непременно се консултирайте със специалист, защото може да навредите на важни сектори от жизненото пространство и това да донесе проблеми в вашия живот.

АНАЛИЗ НА ГОДИШНИТЕ ЛЕТЯЩИ ЗВЕЗДИ ПО ФЪН ШУЙ В ЖИЛИЩЕТО

  • Всяка година енергията, която се спуска от небето и се разпространява по жилището се променя. Прието е различните видове от тази енергия да се наричат „летящи звезди“. Те биват хармонични и разрушителни. Най-много трябва човек да се предпазва от разрушителните енергии. Затова те трябва педантично да се проследяват и неутрализират.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации по Фън Шуй предимно по имейл: mishell.nikleva@gmail.com

*При препечатка на статията непременно трябва да се спомене авторът и сайта „АстроНовини от Мишел“!

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.