19 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Овен и до 9 ч. сутринта ще е в напрегнат аспект със Сатурн, може да усетите известно ограничение и отегчение. Динамичната и производителна част от деня започва след 10 ч. Разбира се, не трябва да забравяме за ретроградния и Меркурий. Новите начинания, скъпите ремонти, големите покупки ги оставяме …

Вижте пълния текст на 19 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 18 ч. Луната все още е в Риби – отлично време да подредим своите чувства и желания. Ще настъпват полезни прозрения, какво всъщност е най-важното за момента в областта на партньорствата.

През деня ни очакват хубави аспекти, особено вечерта след 18 ч. ще се усеща комфорт и удовлетворение. Пристигат и …

Вижте пълния текст на 18 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Риби и емоциите ще са преобладаващи. Особено в часовете от 10-12 ч. всичко ще се възприема силно преувеличено и болезнено. Не приемайте всичко за „чиста монета“.

От днес вече ще се възстановяват проблемни взаимоотношения, ще се подобрява микроклимата в любовта. Венера от вчера тръгна в директна …

Вижте пълния текст на 17 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Най-сетне приключва периода на ретроградната Венера. Днес тя е в силно подчертана стационарна позиция и след 12.50 ч. вече тръгва в директна посока. Но не избързвайте, все пак помнете, че и днес все още, с пълна сила важат всички предупреждения свързани с ретроградната Венера.

Днес планетата на действието, личната инициатива и …

Вижте пълния текст на 16 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни много динамичен ден, възползвайте се максимално. Бъдете в движение, не си отлагайте ангажиментите, енергия има в изобилие, не стойте безучастни, защото може да се почувствате нервни и неудовлетворени в края на деня.

Сутринта в 11.31 ч. Марс и Уран са в точен хармоничен аспект. Настроението е авантюристично, всичко се …

Вижте пълния текст на 15 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен ден, който ще донесе приятни новости и хармонизиране на отношенията. Луната е във Водолей днес и утре и ще подпомага усвояването на нови знания и умения. С лекота ще идват нови идеи и бързи нестандартни решения за забуксували проблеми от близките дни.

До края на деня Луната и …

Вижте пълния текст на 14 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта ще ни наложи да си преосмислим своите делови и лични отношения. Бъдете откровени със себе си, но не си позволявайте да критикувате и обвинявате – ще се усложнят нещата, резултат няма да постигнете.

Ретроградността на Венера поставя непрекъснато на изпитание приятелските и интимните отношения, днес за пореден път ще се …

Вижте пълния текст на 13 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е благоприятен, Луната е в Козирог и до края на деня е в хармонични аспекти. Енергиите на деня ще стимулират инициативата, желанието за справяне с назрелите проблеми.

Интуицията ще е водеща, особено до 13 ч. Ако изпитвате вътрешна съпротива, дискомфорт, ако не се усещате на мястото си в момента, веднага …

Вижте пълния текст на 12 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 19.19 ч. има важен, много енергиен и хармоничен аспект между Слънце и Плутон. Винаги в такива дни човек осъзнава нещо важно за себе си и околния свят.

Непременно си записвайте желанията, идеите, направете си планове. Не бързайте да споделяте своите желания, първо добре ги обмислете, съберете своята вътрешна сила …

Вижте пълния текст на 11 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Запазват се всички благоприятни тенденции от вчера. В това число и препоръките по хармоничния аспект на Венера и Марс, денят е подходящ за общуване и приятелски срещи.

До края на деня Венера и Луната са в хармоничен аспект. Подходящо време за подобряване на взаимоотношенията и творчески занимания.

Днес и …

Вижте пълния текст на 10 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни свеж и ползотворен ден. Луната е в Стрелец и до 16 ч. е в хармоничен аспект с Меркурий. Отличен ден за уреждане на срещи и разговори. Оформете документи, визи, направете резервации, купете билети.

Днес и утре са отлични да подновите приятелски връзки и бизнес-отношения в чужбина.

В …

Вижте пълния текст на 09 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня е само до 12.43 ч., до тогава се постарайте да сте свършили всичко важно. До обяд наблюдавайте събитията, това скорпионско новолуние ще е силно трансформационно, точно сега с пълна сила ще усетите неговите послания лично към вас.

Уран вече за втори ден е в Овен и ще …

Вижте пълния текст на 08 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вечерта в 18.03 ч. настъпва новолуние в Скорпион. До тогава имате още време да приключите с поети ангажименти и да се освободите от всичко, което вече е остаряло и не ви е нужно.

Непременно отделете време за почистване, подреждане и разделяне (изхвърляне) с ненужни вещи. Сега много по-качествено и решително ще …

Вижте пълния текст на 07 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта в 8.50 ч. Слънцето и Нептун са в точен хармоничен аспект. Днес и утре ще бъдете провокирани да сложите ред в чувствата и възприятията си.

Може да бъдете въвлечени в събития, които ще изискват внимание, съчувствие и деликатно отношение. В такива моменти виждате, как много от предчувствията и съмненията …

Вижте пълния текст на 06 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Понеделник ще предостави благоприятни възможности за скоростно довършване на замисленото. Използвайте максимално този ден, който ще е продуктивен до 17 ч. Вечерните часове след 17 ч. ще бъдат по-наситени със събития и разговори, които ще искат незабавно решение и вземане на отговорности

Обърнете сериозно внимание на взаимоотношенията, не избързвайте да се …

Вижте пълния текст на 05 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен ден, в който може да започнете да приключвате със започнатите проекти и ангажименти от изминалия лунен месец. На 7 ноември, в сряда, очакваме новолуние в Скорпион. Постарайте се до тогава да сте завършили каквото можете. Новолунието в Скорпион винаги е много силно и ни позволява да се отървем от нещата, …

Вижте пълния текст на 04 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Дева и ще ни фокусира вниманието към детайлната работа и преките ни задължения и отговорности. Подходящ ден да сложите в ред бита си, да се погрижите за здравето. В дните на Девата добре се отразяват всякакви козметични процедури и здравословни режими, диети.

От сутринта до 11 …

Вижте пълния текст на 03 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 7.49 ч. Луната навлиза в Дева. До 11 ч. са много силни и продуктивни часове, идеите бързо ще идват, решенията ще са верни.

В часовете от 11-14 ч. може да има разсеяност, раздразнителност. Поради силно натоварване, може да се почувствате изнервени и суетливи. Проявете максимално търпение при срещи и разговори, …

Вижте пълния текст на 02 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни динамичен ден с Луна в Лъв. Денят ще е ползотворен, динамичен, а вечерта напрегнат и конфликтен. Не си насрочвайте срещи за доуточняване на отношенията или за преговори след 16.30 ч.

Всички теми от вчера ще се разгръщат с пълна сила. Отново партньорствата, любовта и финансовите …

Вижте пълния текст на 01 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

31 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни напрегнат и емоционален ден. За нови начинания и важни сделки и преговори изобщо не е подходящ. Ограничете се само в рутинната си работа за деня без излишни натоварвания.

Днес в 10.56 ч. ретроградната Венера е в опозиция с Уран. Възможни са внезапни загуби, обрати и дори кражби, както в …

Вижте пълния текст на 31 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължава силното въздействие на Меркурий с Юпитер, които вчера бяха в съвпад. Всички препоръки дадени за понеделник важат и днес, използвайте всяка възможност за привличане на нови контакти и важна информация. Обучавайте се, обогатявайте се със знания и умения.

Много важни знаци ще постъпят от околната действителност в часовете …

Вижте пълния текст на 30 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ