03 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ! Днес отбелязваме освобождението на България от Османско владичество и началото на създаване и укрепване на Третата българска държава след 1878 г.

Макар и почивен ден ще забележите голямо раздвижване и активизиране на много разнообразни теми през деня. Настроенията постоянно ще се сменят, темите – също. Много …

Вижте пълния текст на 03 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Благоприятните тенденции на небето, които бяха активни вчера, продължават да са актуални и днес.

Денят е ефективен до 16.10 ч. – отлично време за срещи, разговори, подписване на договори и оформяне на документи. Срещите с влиятелни личности и институции, спонсори и началници ще дадат добри резултати.

Венера е в …

Вижте пълния текст на 02 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Най-сетне започваме един относително спокоен месец, през който няма да има сложни аспекти и ретроградни планети.

Венера ще се задържи дълго в Риби и ще е в близост до Слънцето, до 21 ви март това ще е ползотворно време за всички творчески проекти.

След 21 март Слънцето и Венера …

Вижте пълния текст на 01 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също ще се намираме под въздействието на пълнолунието, което продължава да осветява темите възникнали от вчера. Много от конфликтните теми, които вчера са се зародили, ще продължат да са актуални и днес.

Добрата новина е, че и хубавите тенденции, които са се активизирали през тази седмица ще продължат да се …

Вижте пълния текст на 28 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 10.18 ч. настъпва пълнолуние в 9° Дева. Това пълнолуние ще подпомогне да се разяснят ситуациите и казусите, които до момента са били неуточнени. Това пълнолуние ще подпомогне и в заздравяването на отношенията, особено след като се уточнят настъпилите недоразумения. Днес и утре е отлично време да обърнете внимание на здравето си, да …

Вижте пълния текст на 27 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Всичко важно за деня трябва да се свърши до 13.30 ч., само това е ефективната част на деня. Слънцето и Уран са в точен хармоничен аспект днес и това ще допринесе за нови и приятни известия, неочаквани предложения.

Има възможност за възникване на нови връзки и партньорства, които ще бъдат перспективни …

Вижте пълния текст на 26 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Лъв, огнена и бляскава, тя дава възможност за проява на личните качества и достижения. Днес и утре не проявявайте излишна скромност, застанете на сцената на живота и демонстрирайте способностите си, направете реклама на дейността си, търсете повече лични и бизнес контакти. В тези дни ще можете да фокусирате вниманието върху …

Вижте пълния текст на 25 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Нищо важно не вършете в първата половина на деня. От 7 до 14.30 ч. Луната ще бъде без курс. В този период може да има закъснения, откази, грешки, отлагане на уговорени срещи. Бъдете максимално концентрирани в това, което се налага да се прави, защото може да станат важни пропуски.

Ефективната и …

Вижте пълния текст на 24 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Напрегнатите аспекти от изминалата седмица постепенно затихват и изчерпват своята сила. Тази седмица ще се окаже много по-хармонична и приятна в сравнение с изминалите две седмици назад.

Днес все още Луната е в Рак, това е чудесна позиция да заздравите и поправите, ако се налага, взаимоотношенията у дома. Обърнете внимание най-вече …

Вижте пълния текст на 23 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с директен Меркурий и Луна в Рак. Най-сетне падат забраните за нови начинания и важни дела. Животът постепенно се завръща в своето нормално темпо. Всичко това, което беше замряло в последните две седмици, сега ще даде първите признаци за активизиране.

Звездите са благоприятно настроени към нас и ще …

Вижте пълния текст на 22 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последен ден на ретроградния Меркурий, тази нощ в 2.48 ч. той вече се „обръща“ в директна посока. Но днес Меркурий е в много характерна стационарно директна позиция, когато все още ще има затормозяване при пътуване, работа с техника и общуване.

Но, има голямо вълшебство в стационарния Меркурий, защото мислите, прозренията и …

Вижте пълния текст на 21 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Близнаци и създава благоприятна възможност в последните два дни от ретроградния Меркурий да се набави пропуснатото в обучението, да се довършат писмени работи и отчети. Добър ден и за подреждане и довършване на изоставена работа, не го пропускайте.

Благоприятни са днес аспектите на Луната, ще има нужната дисциплина …

Вижте пълния текст на 20 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ни очаква специфичен ден на Луна без курс. По-голямата част от деня 09.29 ч. – 18.05 ч. е крайно неефективна. Отложете ако е възможно ходенето по институции, оформянето на документи, важни срещи и разговори, защото няма да постигнете добри и трайно резултати. Все още е ретрограден Меркурий и в съчетание с Луната …

Вижте пълния текст на 19 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е все още в Телец, до 13 ч. се препоръчва да се внимава с поетите ангажименти и отговорности, защото може да се окажат непосилни.

Всички описани събития от вчерашната прогноза ще се разгръщат и днес. Очаквайте наситен и интензивен ден. До края на седмицата ще се намираме под въздействието на …

Вижте пълния текст на 18 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец. До края на деня тя ще е в напрегнати аспекти първо със Сатурн, а вечерта и с Уран. Може да възникнат ограничения, откази, забавяне на започнати вече проекти и поети ангажименти. Вечерта неочаквани обрати и конфликтни ситуации окончателно ще ни покажат дали се движим в правилната посока.

Вижте пълния текст на 17 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Овен, денят ще е доста активен и наситен с важни събития. Последното новолуние включи много силна вълна от промени, които ще усетим още тази седмица.

Аспектите за деня са относително хармонични, но вече ще се усеща наближаването на главния аспект за годината, квадратурата на Сатурн и …

Вижте пълния текст на 16 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Романтичното настроение от неделя вече постепенно преминава и от днес трябва да се настроим към интензивна седмица.

Луната вече е в Овен, достатъчно борбена, огнена и ярка, за да успее да ни мобилизира за работа и действие. Тази седмица е последната от фазата на ретроградния Меркурий, затова напомням да потърпите още …

Вижте пълния текст на 15 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Риби, повишава се чувствителността и възприемчивостта към околния свят. Проявява се по-голяма любезност и съчувствие към преживяванията на близките до сърцето ни хора. Добър ден за творчески занимания, слушане на музика, лечителски практики, водни процедури и ароматерапия.

Очаква ни приятен, спокоен и романтичен ден. За всички …

Вижте пълния текст на 14 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава обновителният период след новолунието във Водолей. Все още в този знак има струпване на много планети – общо са пет: Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн. Всички те дават силен импулс за промяна и развитие. За започване на нов период на обновление. Водолей е знак, който се свързва с революциите, мнозина ще …

Вижте пълния текст на 13 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9.24 ч. Луната навлиза в Риби. Засилват се интуитивните възприятия. Фокусът на вниманието ни е привлечен към емоциите, съпричастието, споделянето и анализирането на духовния ни мир.

Отлично време за писане на желания, ако не сте го сторили снощи след 21 ч. Намерете днес поне половин час за себе си и …

Вижте пълния текст на 12 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вечерта в 21.07 ч. настъпва новолуние в 24° на Водолей. Това новолуние носи позитивен характер, защото съвпада с Венера и Юпитер. Очаквайте нови благоприятни възможности за развитие.

До настъпването на новолунието можете успешно да се избавите от задържана работа до момента, от трудни връзки и ненужни вещи.

Напомням, че …

Вижте пълния текст на 11 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е 29-ти лунен ден, с който се приключва този лунен месец, утре вечерта в 21.07 ч. очакваме новолуние във Водолей.

Луната вече се намира във Водолей и днес е с напрегнати аспекти първо със Сатурн, после с Уран. Може да настъпят временни ограничения и отлагания, това ще доведе до нервност …

Вижте пълния текст на 10 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Козирог и до 12 ч. ще е в хармоничен аспект с Нептун, който ще ни прави много възприемчиви към идеите, настроенията и състоянията на околните.

Вчера ретроградният Меркурий беше в съвпад със Слънцето. Това е достатъчно сложен период, който носи винаги промени в плановете и намеренията. …

Вижте пълния текст на 09 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна в Козирог. Денят ще е много активен, изпълнен с динамика, разговори, срещи, кратки пътувания. Бързо ще се развиват всички събития, особено от сутринта до 16 ч. Днес може да постъпи важна информация, да се открият събития и факти, които до момента не сме имали достъп до тях. Ще …

Вижте пълния текст на 08 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни цял ден на Луна без курс, от 08.17 ч. – 22.53 ч. звездите ще си почиват, това означава, че е време да си почиваме и ние. Не се разочаровайте ако направените планове за днес не се осъществят, в такива дни това е напълно нормално.

Събитията ще се развиват по …

Вижте пълния текст на 07 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В събота и неделя Луната ще бъде в Стрелец. Дните ще са добри за обучение, за възобновяване и съживяване на задгранични контакти. Като цяло денят ще е с положителни аспекти, особено от сутринта до 16 ч. аспектите на Луната в Стрелец са хармонични.

Сутринта в 9.07 ч. Венера и Сатурн са …

Вижте пълния текст на 06 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион и ще ни задава да вършим това, което не ни е особено приятно, но вече е станало твърде спешно. Ще трябва да се разрешават и назрели финансови въпроси, непременно се разплатете с дълговете си.

Постарайте се най-важната работа за деня да свършите до 11.20 ч., …

Вижте пълния текст на 05 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре Луната ще е в Скорпион, подгответе се в тези два дни да се занимавате със спешни, трудни и належащи задачи, които не търпят повече отлагане.

Всички тлеещи финансови въпроси сега ще излязат на повърхността.

В този четвъртък е с напрегнати аспекти от рано сутринта до обяд …

Вижте пълния текст на 04 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За днес не се захващайте с нищо ново и особено важно, ако е възможно, защото ще има много голям интервал на Луна без курс. От 08.16 ч. – 16.16 ч. ще е време на голяма разсеяност и ниска ефективност, положените усилия няма да дават добър резултат.

Ако ви се налага все …

Вижте пълния текст на 03 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е във Везни, отново настава време за профилактика на чувствата, заздравяване на отношенията.

Аспектите на Луната днес ще са хармонични и това ще допринесе за по-лесното справяне с напрегнатия аспект на Слънцето и Марс, който все още е в сила и може да доведе до конфликти и противопоставяния в семейството …

Вижте пълния текст на 02 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Слънцето и Марс са в точен напрегнат аспект в 12.25 ч. Този аспект силно може да натовари психиката, да създаде условия за възникване на конфликти. Нараства напрежението както в личните отношения, така и в работата. Особено внимателни трябва да бъдете с началници, съдружници, бизнес партньори, защото може да се появят сериозни конфликти и …

Вижте пълния текст на 01 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

31 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Дева и до 16 ч. ще е в хармоничен аспект, който ще зададе чудесно темпо за деня и добро настроение. Нищо, че е почивен ден, може точно днес много да ви се доработи и да успеете да свършите полезни неща.

У дома – също може да се проявите, …

Вижте пълния текст на 31 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 11.04 ч Луната е без курс, не избързвайте да взимате решения и да предприемате важни стъпки до този час.

На практика днес изобщо не е подходящо време да се взимат окончателни решения и да се предприема нещо сериозно, защото Меркурий вече е стационарно/ретрограден. След 17.46 ч. той вече ще тръгне …

Вижте пълния текст на 30 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Все още се намираме в режим на пълнолуние, точната му фаза беше късно вечерта в 21.17 ч. Дори и да сте усетили напрегнатата и дори разрушителна сила на това пълнолуние, днес се дава чудесен шанс да се възползвате от нови обстоятелства и перспективи и без особени загуби и поражения, отново да овладеете ситуацията.

Вижте пълния текст на 29 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е пълнолуние в 10° Лъв, то настъпва вечерта в 21.17 ч. Пълнолунието ще е напрегнато, може да активира разногласия между партньори, съдружници и изпълнители. В обществено-политически план също може да се появят сериозни разногласия и непредвидени решения. Някои от предприетите действия ще са спонтанни и неочаквани, поради силното влияние на Уран.

Вижте пълния текст на 28 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е все още в Рак, важен сигнал да се фокусираме в семейната тематика, да обърнем внимание на децата и родителите и да придвижим документи за имоти и да се погрижим за управлението им.

Денят е ползотворен и ефективен, предстоящото пълнолуние ще ускорява всички събития, ще се задвижват и реализират бързо, …

Вижте пълния текст на 27 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Рак и слага силен акцент на всички теми свързани със семейството, децата и дома.

В 14.48 ч. Слънцето и Уран са в напрегнат аспект, който ще е в сила до края на януари.

В такива дни сме свидетели на бързоразвиващи се събития, на извънредни ситуации, …

Вижте пълния текст на 26 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Този понеделник не е подходящ за сериозни действия и нови начинания, защото е напълно неефективен в часовете от 9.18 ч. – 20.53 ч., в този период Луната няма мажорни аспекти с другите планети и нищо, което е започнато в такъв момент няма да има сили да се развива в бъдещето. Когато звездите си …

Вижте пълния текст на 25 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 5.02 ч. Слънцето и Сатурн се срещат в 5-тия градус на знака Водолей.

Ключовата дума за деня е „търпение“, втората дума е смирение.

Непременно запазете уважително и внимателно поведение към по-възрастните хора, с които общувате, с родители, началници и други авторитетни личности, обвързани с властта и …

Вижте пълния текст на 24 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9.44 ч. Луната вече навлиза в Близнаци. Лек, въздушен, комуникативен и много динамичен знак, който ще оживи контактите и необходимостта постоянно да се обменя информация.

Марс и Юпитер са в точен напрегнат аспект в 9.53 ч., който може да предизвика усложнение в сделки и бизнес партньорства. Трябва да се внимава …

Вижте пълния текст на 23 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Телец, тя има хармонични аспекти с Венера и Нептун до 14 ч. На фона на изминалите дни, днес ще се почувстваме доста по-комфортно.

До обяд настроението ще е стабилно и дори приповдигнато, интуицията ще е засилена и ще помага в ежедневните действия.

Ще се завърне романтиката, …

Вижте пълния текст на 22 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец, до 14 ч. аспектите са напрегнати.

До тогава са възможни напрежения и конфликти. Избягвайте прибързаните действия, те няма да доведат до стабилни резултати.

По-спокойната и продуктивна част от деня настъпва след 14 ч.

Все още ще сме под мощното въздействие и напрежение …

Вижте пълния текст на 21 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни продължителен период на Луна без курс днес. Обърнете внимание, че от 9.23 ч. – 18.45 ч. времето е неефективно.

Особено трябва да се внимава, защото тази вечер в 22.38 ч. предстои съвпад между Марс и Уран, които ще се срещнат в 7° градус на Телец.

Това е …

Вижте пълния текст на 20 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Овен и до 12 ч. е в нехармоничен аспект с Венера. Това може да създаде променливо настроение, постоянна неудовлетвореност от постигнатото и случващото се около нас. Общуването с жени ще бъде трудно и ще донесе доста неловки ситуации.

Пазете се от двулични хора и лицемерно поведение. Гледайте да …

Вижте пълния текст на 19 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта започваме новата седмица с Луна без курс, по-ранобудните да са внимателни и да тръгват по-рано за където са се запътили, защото може да има непредвидени забавяния.

Ефективната част на деня започва след 9.08 ч. след като Луната навлезе в Овен.

До края на деня има хубави аспекти, …

Вижте пълния текст на 18 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Риби и до 13 ч. ще е в съвпад с Нептун, планетата управляваща този знак. Отделете това време за релакс, за духовни практики, творчески занимания, разходки, СПА-процедури и други лечителски действия за тялото и душата.

В този период ще се засили интуицията и емпатията, добро време …

Вижте пълния текст на 17 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Най-сетне настъпват два хармонични и продуктивни дни.

Луната ще бъде в Риби тези два дни. Това са дни за почивка, уединение, вслушване в своите вътрешни потребности и желания. Подходящо време за четене на книги, творчески дейности, гледане на филми, полагане на грижи за здравето и красотата.

Но, имайки предвид, …

Вижте пълния текст на 16 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е във Водолей, но цял ден не сключва мажорни аспекти с останалите планети.

Това е така нареченото явление – Луна без курс. Специфичен ден ни очаква, когато събитията ще се развиват по своя собствена логика. Това, което става, обикновено е кармично обусловено и много често трудно разбираме посланията.

Вижте пълния текст на 15 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня е само от сутринта до 11.29 ч., постарайте се всичко важно да си свършите до този час, а след това бъдете внимателни какво правите.

Отбележете си, че след 11.29 ч. до края на 15 февруари Луната ще бъде без курс, звездите ще си почиват, тогава не трябва …

Вижте пълния текст на 14 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 7.01 ч. настъпва новолуние в 24° Козирог.

Денят е наситен, напрегнат и Луната ще бъде без курс от 9.23 ч- до 18.45 ч. Затова трябва да бъдете много осъзнати и внимателни цял ден.

В картата на новолунието има изобилие от напрегнати аспекти, разбира се. Сатурн, Юпитер …

Вижте пълния текст на 13 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Козирог и рано сутринта е с хубави аспекти с Уран, което ще даде сили и енергия да се подготвим за предстоящото новолуние.

Има и един доста нехармоничен аспект на Меркурий с Уран, който ще е точен в 17 ч.

Да се внимава при общуване, обмисляйте си …

Вижте пълния текст на 12 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната ще е в Стрелец до 15.31 ч., след това преминава в Козирог.

Все още ще сме по въздействието на съвпада между Меркурий и Сатурн в 3° Водолей. Това е време на напрегната интелектуална работа и обучение, на сериозни работни срещи. Днес е подходящ ден за довършване на започнатото, за рутинни …

Вижте пълния текст на 11 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Стрелец, подходящо време да се помисли за обучение, надграждане на вече придобити знания, заинтересувайте се за курсове и семинари. Колкото и ограничения да има в момента, все някъде положително нещо се случва, което може да бъде посетено и дистанционно. Помислете и как да запазите и активизирате своите международни контакти.

Вижте пълния текст на 10 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 13.16 ч. Луната е без курс, времето не е продуктивно, затова не вършете нищо, от което после очаквате траен резултат.

Не уточнявайте и отношенията си, бъдете неутрални и използвайте това време да се заредите със сили и енергия. Усамотяването ще се отрази чудесно за осмисляне на отминалата седмица.

Вижте пълния текст на 09 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион и ще продължава да ни провокира да се справим с най-наболелите и открити проблеми към настоящия момент.

Добрата новина е, че днес аспектите са много по-хармонични и приятни и това, което е изглеждало неприятно и застрашаващо вчера, днес ще бъде преодоляно с по-голяма лекота и …

Вижте пълния текст на 08 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 11 ч. довършвайте само най-необходимото, но при особена концентрация, защото Луната е без курс и може да се пропусне нещо важно. Шофирайте внимателно и тръгнете малко по-рано закъдето сте се запътили, защото ще има забавяне по пътя.

Ефективната част на деня започва след 11 ч, когато Луната навлезе в Скорпион. …

Вижте пълния текст на 07 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е във Везни и отново ще ни се даде шанс да се концентрираме върху партньорските и любовни връзки.

Рано сутринта от 6 до 9 ч. може да се попадне в неясна емоционална ситуация, не избързвайте, може да се окаже, че действителността е съвсем различна, както в положителна, така …

Вижте пълния текст на 06 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 7.43 ч. Луната вече навлиза във Везни. Цялото ни внимание ще бъде преместено в полето на връзките, любовта и взаимоотношенията.

Очаква ни продуктивен и ползотворен ден, в който може да се свършат много полезни неща. Особено силни и благоприятни ще бъдат часовете от сутринта до 17.30 ч.

Не …

Вижте пълния текст на 05 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Много символично започваме новата работна седмица за годината. Луната е в Дева, един от най-трудолюбивите, систематични и прилежни знаци в зодиака.

Нека през цялата година да ви върви леко и неусетно работата като по вода.

Като цяло денят ще е хармоничен и продуктивен, можете смело да се захванете със …

Вижте пълния текст на 04 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта Луната вече преминава в Дева и постепенно ще ни завръща в делово темпо. Още от днес ще се появят импулси да започне деловата седмица, да се свърши нещо смислено и полезно.

Отговорностите, пряката ни работа и делови ангажименти ще започнат да се появяват от сутринта.

Ако ви …

Вижте пълния текст на 03 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Хармоничен втори ден от Новата Година ни очаква. Все още има възможност да се задържи празничното настроение. Луната все още е в бляскавия и жизнерадостен знак Лъв.

Рано сутринта ще има много ясни и силни прозрения и знаци за предстоящите дни. Бъдете внимателни и наблюдавайте случващото се. Бъдете осъзнати и какви …

Вижте пълния текст на 02 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

НОВА ГОДИНА, НОВ КЪСМЕТ!

ЗДРАВЕ, РАДОСТ И НАПРЕДЪК ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!

Нека да се настроим позитивно, да влезем в Новата Година с оптимизъм и вяра, че ще се справим и приемем всички уроци, изпитания както и хубави предстоящи моменти.

Започваме Новата Година …

Вижте пълния текст на 01 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

31 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последният ден от тази година ще носи още отпечатък от вчерашното пълнолуние.

Особено до 18 ч. вечерта все още ще се обсъждат вчерашните теми, както и остават в сила всички предупреждения от вчера. До тогава може да се чувствате доста напрегнати и нервни.

Обърнете внимание, че имаме интервал на …

Вижте пълния текст на 31 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 5.29 ч. настъпва пълнолуние в 9-тия градус на Рак. То ще активизира на първо място финансови, енергийни, емоционални и семейни теми. Като всяко пълнолуние ще предизвика взрив от преживявания и емоции.

Най-важното, което трябва да знаете и да се предпазвате е:

Не влизайте в семейни свади, конфликти и …

Вижте пълния текст на 30 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата част на деня е неефективна, може само да си пропилеете времето ако се мъчите да свършите нещо важно и отговорно. Едва след 12.30 ч., когато Луната навлезе в Рак ще може да се свърши задържаното и отлаганото от сутринта.

Утре сутринта е пълнолуние в 9-тия градус на Рак. Това е …

Вижте пълния текст на 29 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица отново с Луна в Близнаци, която ще ни провокира към повоче движение и общуване, ще събужда нашето любопитство и желание за повече информация.

Настроението от сутринта ще е доста променливо и неустойчиво. До 12 ч. особено ще е трудно взаимодействието с нежния пол, както и отношенията между майки …

Вижте пълния текст на 28 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Близнаци, чудесно време за кратки пътувания, разходки на чист въздух, практикуване на дихателни упражнения. Днес и утре са дни на въздуха и светлината, непременно намерете време да се движите, да спортувате и да засилите своя имунитет.

Днес аспектите са хармонични, отлична възможност да се анализира всичко до …

Вижте пълния текст на 27 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Обърнете внимание, че денят е ефективен само до 13.33 ч, след това до края тази събота, Луната е без курс. Внимавайте при шофиране и боравене с машини и апаратура, за която нямате достатъчно умения. Отложете важните разговори за утре, ако не сте успели да ги проведете до обяд.

Продължава благоприятното въздействие …

Вижте пълния текст на 26 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В този празничен ден ще имаме възможност да се разтоварим от психологическото въздействие на Плутон и Марс, които ни държаха в известно напрежение в предходните дни. Днес Меркурий и Уран са в хармоничен аспект, който ще предостави възможност за спонтанни и добронамерени договорености и бързо примирие на враждуващи страни.

Лесно ще …

Вижте пълния текст на 25 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме този празничен ден с Луна без курс. До 13 ч. времето може да премине суетливо, неудовлетворително и хаотично. Починете си, наберете сили и започнете с ангажиментите си едва след 13 ч.

В момента има напрегнат аспект на Марс и Плутон, който ще провокира бързо агресия, противопоставяне, конкуренция. Ще се появяват …

Вижте пълния текст на 24 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, продуктивен ден, с хубави аспекти. Наблюдавайте събитията днес, отделете си време за размисъл и концентрация. Анализирайте събитията от последните няколко дни. Те ще са силно показателни за това, което ви очаква през следващите три месеца.

Ще можете да отсеете важното от маловажното, непременно проверете още веднъж дали са …

Вижте пълния текст на 23 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, очаква ни активен и динамичен ден. До края на деня имаме хубав аспект на Венера с Луната, който ще създаде благоприятен микро климат в общуването, настроението ще се повиши, увереността ще нарасне.

Цял ден ще сме под силните енергийни промени, които настъпиха вчера. Наблюдавайте тенденциите, своите …

Вижте пълния текст на 22 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни много интересен и наситен ден. В 12.03 ч. настъпва зимното слънцестоене. Днес е най-дългата нощ в годината и най-краткия ден. Настъпва и астрономическата зима.

В този ден се залагат енергийните модели и тенденции за развитие за следващите три месеца.

В 20.22 ч. Юпитер и Сатурн се срещат …

Вижте пълния текст на 21 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в емоционалния, деликатен и чувствителен знак Риби. Много преживявания ще има днес, много събития и впечатления.

Слънцето и Меркурий се срещат в 29-тия градус на Стрелец. Сега Меркурий е в своята най-хубава фаза, неговата скорост е много бърза. Комуникациите ще се активизират, постоянно някой ще звъни, ще се налага …

Вижте пълния текст на 20 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ако имате спешна работа се опитайте да я свършите до 10.45 ч. След това настава период на неефективност, от 10.45 ч. до 14.40 ч. Луната е без курс, не се насилвайте с ангажименти, които ще ви изтощят.

След 14.40 ч. Луната вече навлиза в Риби и до края на деня ще …

Вижте пълния текст на 19 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ