Луна и пазаруванеКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


СПОЛУЧЛИВО ПАЗАРУВАНЕ ПРЕЗ  МАРТ  2019 г. :

ВНИМАНИЕ!!! От 5-28 МАРТ 2019 , Меркурий, планетата отговоряща за търговията, общуването, пътуването, договорите и интелектуалните дейности е ретроградна! В този период не се препоръчва да се купуват големи и скъпи вещи, като мебели, техника, бижута, в това число и дрехи и други аксесоари, защото те бързо могат да се амортизират или да ги купите със скрити дефекти. Единственото, което може спокойно да купувате в упоменатия период е храната 🙂

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* :   1, 3, 4, 29-31 март Повече дати не ви препоръчвам заради ретроградния Меркурий. Ако все пак в този ретро-период ви се налага много, много спешно нещо да купите, (но изцяло на ваша отговорност 🙂 ), то тогава може да се възползвате от следните дати: 8, 11, 13, 19, 20 (само до 17 ч.)

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

Включвам тази рубрика по изричното желание на мои читатели и клиенти. Интересът е голям, постоянно получавам запитвания с молба за точните дати за пазаруване. Сега вече имате ценен помощник за пазаруването за всеки месец.

Щом четете този текст, вероятно следите и дневните ми астро-прогнози. Когато прочетете в прогнозата, че денят е напрегнат, аспектите са нехармонични, това означава, че в този ден НЕ Е ПОДХОДЯЩО И ДА ПАЗАРУВАТЕ!

На пазаруването влияние оказват цял комплекс от фактори, не само пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, но и междупланетните аспекти.

Закупените стоки в неподходящ момент бързо се амортизират и проявяват дефекти. Може дори да ви дразнят или да ви носят лош късмет.

Никога НЕ пазарувайте, когато видите, че Луната е без курс.

Най-неудачните покупки стават на Луна без курс. Имам дългогодишни изследвания в тази област и вече почти никога не пазарувам, когато Луната е без курс, защото стоките се оказват неудачни, с дефекти и много скоро стават ненужни.

Забелязах, че същото важи и за хранителните продукти, дори с много голяма сила. Защото Луната управлява и символизира храната. Закупената храна по време на Луна без курс се оказва стара, негодна, невкусна и т.н., или ако четете прецизно етикетите, то тогава тази храна дълго време се задържа в хладилника, дори да е любим продукт.

Можете винаги да направите справка, кога Луната е без курс за месеца: ТУК

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО И УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ!

Мишел

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: