Луна и пазаруванеКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Включвам тази рубрика по изричното желание на мои читатели и клиенти. Интересът е голям, постоянно получавам запитвания с молба за точните дати за пазаруване. Сега вече имате ценен помощник за пазаруването за всеки месец!

Щом четете този текст, вероятно следите и дневните ми астропрогнози. Когато прочетете в прогнозата, че денят е напрегнат, аспектите са нехармонични, това означава, че в този ден НЕ Е ПОДХОДЯЩО И ДА ПАЗАРУВАТЕ! Защото в пазаруването влияние оказват цял комплекс от фактори, не само пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, но и междупланетните аспекти.

Защото първо ще дадете повече пари от необходимото и второ след време ще усетите, че тази стока (или начинание) е несъстоятелна,  демоде или на вас самите вече няма ви харесва и няма да ви е необходима. Може стоките да се окажат и със скрити дефекти, които ще ги загрозяват.

Ако искате – направете си експеримент с нещо малко и ще се убедите колко силно работи този принцип. Аз лично дълго време съм го изпробвала и повече няма да експериментирам, вече се убедих! 🙂

СПОЛУЧЛИВО ПАЗАРУВАНЕ ПРЕЗ  НОЕМВРИ  2018 г.

За съжаление и през ноември не мога да препоръчам спокойно хубави дати за пазаруване.  

От 1-16 ноември Венера е все още ретроградна.

От 17 ноември до 7 декември Меркурий е ретрограден.

Не ви препоръчвам  в тези периоди да правите големи покупки.

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* :   ако все пак ви се налага да купите нещо в периода на ретро Венера или ретро Меркурий, ето кои са хубавите максимално добрите дати:

9, 10, 12, 14, 15, 18, 21, 22, 28 ноември

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК

****

ВНИМАНИЕ: От 17 ноември до 7 декември е ретрограден Меркурий.

Неподходящо време за пазаруване, защото може да се прояви скрит дефект в стоката. Много често бързо след това се поврежда или се оказва, че не ви е нужна и напразно сте дали парите си.

Повече инструкции за ретрограден Меркурий може да прочетете ТУК

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

Когато взимате решение за важно пазаруване, погледнете дали Луната не е без курс! НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ, КОГАТО ЛУНАТА Е БЕЗ КУРС – неподходящо е!

Когато трябва да пазарувате важни и скъпи вещи, непременно направете справка дали Луната не е без курс! Най-неудачните покупки стават на Луна без курс! Имам дългогодишни изследвания в тази област и вече почти никога не пазарувам, когато Луната е без курс, защото стоките се оказват неудачни, с дефекти и много скоро стават ненужни. С една дума – парите са пропилени.

Забелязах, че същото важи и за хранителните продукти, дори с много голяма сила. Защото Луната управлява и символизира храната. Закупената храна по време на Луна без курс се оказва стара, негодна, невкусна и т.н., или ако четете прецизно етикетите, то тогава тази храна дълго време се задържа в хладилника, никой не се сеща навреме да я хапне, дори да е любим продукт. Накрая отново се налага да я изхвърлим или отива за почерпка на кварталните животинки

В случай, че съм успяла да ви убедя, можете винаги да направите справка, кога Луната е без курс за месеца: ТУК

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО И УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ!!!

Мишел

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: