Луна и пазаруване

Сполучливо пазаруване през:

СПОЛУЧЛИВО ПАЗАРУВАНЕ ПРЕЗ  ЮЛИ  2024 г.

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* :  1, 2, 3, 4, 8, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19 (след 11.30 ч.), 20, 21, 24, 25 (до 17 ч..), 26, 28, 30, 31;

СПОЛУЧЛИВО ПАЗАРУВАНЕ ПРЕЗ   АВГУСТ 2024 г.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От  5  до 19 август 2024 г.  Меркурий е ретрограден, не се препоръчва да се купуват нови и скъпи стоки, защото може да се окаже, че имат скрити дефекти, бързо да се амортизират или скоро да установите, че само сте си дали парите, а стоката вече не ви е необходима.

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* :  хубави дати са само 30 и 31 август!

За всеки случай, посочвам дати, които са в периода на ретро фазата, но имат хубави аспекти. Това са резервни дати, за всеки случай, ако нещо много се наложи да се купи. Като закупената стока е изцяло на ваша отговорност, помислете дали си заслужава сега да давате тези пари, защото след това е голяма вероятността да не ползвате тази стока или да дефектира.  И тези резервни дати са: 6, 7, 24, 25, 26, 27 август;

 

 

 

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

Включвам тази рубрика по изричното желание на мои читатели и клиенти. Интересът е голям, постоянно получавам запитвания с молба за точните дати за пазаруване. Сега вече имате ценен помощник за пазаруването за всеки месец.

Щом четете този текст, вероятно следите и дневните ми астро-прогнози. Когато прочетете в прогнозата, че денят е напрегнат, аспектите са нехармонични, това означава, че в този ден НЕ Е ПОДХОДЯЩО И ДА ПАЗАРУВАТЕ!

На пазаруването влияние оказват цял комплекс от фактори, не само пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, но и междупланетните аспекти.

Закупените стоки в неподходящ момент бързо се амортизират и проявяват дефекти. Може дори да ви дразнят или да ви носят лош късмет.

Никога НЕ пазарувайте, когато видите, че Луната е без курс.

Най-неудачните покупки стават на Луна без курс. Имам дългогодишни изследвания в тази област и вече почти никога не пазарувам, когато Луната е без курс, защото стоките се оказват неудачни, с дефекти и много скоро стават ненужни.

Забелязах, че същото важи и за хранителните продукти, дори с много голяма сила. Защото Луната управлява и символизира храната. Закупената храна по време на Луна без курс се оказва стара, негодна, невкусна и т.н., или ако четете прецизно етикетите, то тогава тази храна дълго време се задържа в хладилника, дори да е любим продукт.

Можете винаги да направите справка, кога Луната е без курс за месеца: ТУК

ВАЖНИ СЪВЕТИ ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА!!!

Включвам това допълнение в рубриката по изрични молби и питания от читатели, благодаря ви, че проявявате такъв жив интерес.

В днешно време пазаруването по интернет е много разпространено и една покупка може да се оформя и подготвя в рамките на няколко дни.

От лични изследвания и многобройни наблюдения, мога да кажа, че абсолютни всички фази на развитие на процеса оказват влияние! НО! Най-важни са два момента: когато поръчвате и когато си взимате стоката в ръцете. Идеално би било всичките етапи да са преминали на хубави аспекти, но тези два момента, трябва непременно да се избират да са в хубаво време.

Ето примерен списък на стъпките и съответни съвети към тях:

  • Вземане на решението за покупка – това е много важен момент, винаги преди да гледате стоки по интернет, се информирайте от Лунния календар ТУК дали Луната не е без курс. Ако идеята ви е възникнала в период на Луна без курс, то тази стока няма да ви принесе нито полза, нито удовлетворение. Може да се окаже впоследствие или дефектна или ненужна, може много бързо да изгубите интерес към нея и парите да са отишли „на вятъра“. Ако ви осени идеята за някоя покупка на лоши аспекти или най-вече на Луна без курс, просто седите и чакате това настроение и желание да ви премине, не го купувайте! 🙂 От финия свят винаги ни предупреждават, когато сме на път за сгрешим, важно е да наблюдаваме знаците. Например, ако започнете да правите поръчка и спре интернета, тока, някой ви звънне или заговори, това определено е знак, че не сте на прав път. Изчакайте малко, да се убедите, че точно тази стока искате и ви трябва.
  • Изпращане на поръчка – Да, това е най-най-важният момент, както споменах по-горе!
  • Приемане на поръчката от продавача – това малко трудно може да се контролира, но все пак погледнете следващите прогнози, както и дали Луната няма да бъде без курс ТУК на следващия ден, когато оператора на продавача, ще поеме поръчката. Но все пак, това е второстепенен процес.
  • Нареждане на плащане на поръчката – да, това е от огромно значение, никога не го правете на Луна без курс!! Непременно гледате в Лунния календар ТУК
  • Извършване на плащането (от банка или посредник) – това няма как да се контролира от вас. Второстепенен процес е, може да прецените и да видите дали на следващия ден няма има от тази наша прословута Луна без курс ТУК . Който се е вече „напарил“ от Луната без курс, вече никога не си повтаря грешката. Особено, когато става въпрос за пари. По някакъв мистичен начин преводите изобщо не са пристигали, когато са правени в неподходящ момент! Имам доста примери.
  • Продавачът изпраща продукта по пощата/куриер – този процес много трудно можем да го контролираме. Той все пак е от по-второстепенен характер. Но дори и това може да се дирижира, като си направите справка отново с Лунния календар ТУК и да видите, дали в следващите дни, не ви очаква например цял ден Луна без курс. Поръчайте тогава, когато не наближава такъв период.
  • Купувачът приема поръчката физически – този момент е от изключителна важност, поръчвайте си стоките до поискване, да си ги вземете от офиса на куриерската фирма, а не да ви ги носи куриер, по този начин ще може да отидете да си ги освободите на хубави аспекти. От голяма важност е да вземете в ръцете си стоката на хубави планетни аспекти и Луната НЕ трябва да е без курс, разбира се!

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО И УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ!

Мишел

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.