Луна и пазаруване


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


СПОЛУЧЛИВО ПАЗАРУВАНЕ ПРЕЗ

МАЙ 2021 г.

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* : 1, 2 (до 17 ч.), 5, 6, 12, 13, 15, 16, 19, 20 май;

!!! на 26 май е пълнолуние и лунно затъмнение. В дните около затъмнението от 24 до 27 май, най-вече на самата дата 26-ти избягвайте да пазарувате.

Важна информация! Внимание – ретрограден Меркурий!!

От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден. Не планирайте големи покупки в този период, особено битова техника, компютри и автомобили. Защото стоката може да се окаже със скрити дефекти, бързо да се амортизира или много скоро да се окаже, че изобщо не ви е трябвала, само сте си пропилели парите.

ЮНИ 2021 г.

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* : 25, 26 (до 14 ч.), 29, 30 юни.

ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ В РЕТРОГРАДНИЯ ПЕРИОД:

Дати за тези, които обичат да нарушават правилата и ще пазаруват и на ретрограден Меркурий. Напомням, че на 10 юни има и слънчево затъмнение в 20-тия градус на Близнаци, в дните около затъмнението от 9 до 11 е крайно неподходящ период за пазар. В това число за голям пазар и на хранителни стоки, купувайте само най-необходимото за храна. По-големи количества храна и други хранителни стоки не взимайте около затъмнението, защото „попиват“ много негативна енергия.

На 15 юни има доста напрегнат аспект, квадратура на Сатурн и Уран – също неподходящо време за важни неща, в това число и пазар.

Не пазарувайте и на 17 и 19 юни, защото са дни без Богатство!

Знам от собствен опит, че понякога наистина се налага нещо спешно да се купи. Затова давам дати и в този период, като се абстрахираме от ретроградността. Поне да има други хубави аспекти от останалите планети. Ползвайте тези дати само в краен случай. ТУК ОТНОВО ЩЕ КАЖА, НЕ КУПУВАЙТЕ АВТОМОБИЛИ в ретроградния период, това е най-често задавания въпрос и изпреварвам да ви отговоря. Купените в този период автомобили постоянно имат някакви проблеми, аварии и какво ли още не и постоянно си стоят в сервиза!

Ето и ретроградните дати за пазар: 2, 4, 6, 12, 13 (само до 14 ч.), 16, 18 (само до 11.30 ч.)

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

Включвам тази рубрика по изричното желание на мои читатели и клиенти. Интересът е голям, постоянно получавам запитвания с молба за точните дати за пазаруване. Сега вече имате ценен помощник за пазаруването за всеки месец.

Щом четете този текст, вероятно следите и дневните ми астро-прогнози. Когато прочетете в прогнозата, че денят е напрегнат, аспектите са нехармонични, това означава, че в този ден НЕ Е ПОДХОДЯЩО И ДА ПАЗАРУВАТЕ!

На пазаруването влияние оказват цял комплекс от фактори, не само пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, но и междупланетните аспекти.

Закупените стоки в неподходящ момент бързо се амортизират и проявяват дефекти. Може дори да ви дразнят или да ви носят лош късмет.

Никога НЕ пазарувайте, когато видите, че Луната е без курс.

Най-неудачните покупки стават на Луна без курс. Имам дългогодишни изследвания в тази област и вече почти никога не пазарувам, когато Луната е без курс, защото стоките се оказват неудачни, с дефекти и много скоро стават ненужни.

Забелязах, че същото важи и за хранителните продукти, дори с много голяма сила. Защото Луната управлява и символизира храната. Закупената храна по време на Луна без курс се оказва стара, негодна, невкусна и т.н., или ако четете прецизно етикетите, то тогава тази храна дълго време се задържа в хладилника, дори да е любим продукт.

Можете винаги да направите справка, кога Луната е без курс за месеца: ТУК

ВАЖНИ СЪВЕТИ ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА!!!

Включвам това допълнение в рубриката по изрични молби и питания от читатели, благодаря ви, че проявявате такъв жив интерес.

В днешно време пазаруването по интернет е много разпространено и една покупка може да се оформя и подготвя в рамките на няколко дни.

От лични изследвания и многобройни наблюдения, мога да кажа, че абсолютни всички фази на развитие на процеса оказват влияние! НО! Най-важни са два момента: когато поръчвате и когато си взимате стоката в ръцете. Идеално би било всичките етапи да са преминали на хубави аспекти, но тези два момента, трябва непременно да се избират да са в хубаво време.

Ето примерен списък на стъпките и съответни съвети към тях:

  • Вземане на решението за покупка – това е много важен момент, винаги преди да гледате стоки по интернет, се информирайте от Лунния календар ТУК дали Луната не е без курс. Ако идеята ви е възникнала в период на Луна без курс, то тази стока няма да ви принесе нито полза, нито удовлетворение. Може да се окаже впоследствие или дефектна или ненужна, може много бързо да изгубите интерес към нея и парите да са отишли „на вятъра“. Ако ви осени идеята за някоя покупка на лоши аспекти или най-вече на Луна без курс, просто седите и чакате това настроение и желание да ви премине, не го купувайте! 🙂 От финия свят винаги ни предупреждават, когато сме на път за сгрешим, важно е да наблюдаваме знаците. Например, ако започнете да правите поръчка и спре интернета, тока, някой ви звънне или заговори, това определено е знак, че не сте на прав път. Изчакайте малко, да се убедите, че точно тази стока искате и ви трябва.
  • Изпращане на поръчка – Да, това е най-най-важният момент, както споменах по-горе!
  • Приемане на поръчката от продавача – това малко трудно може да се контролира, но все пак погледнете следващите прогнози, както и дали Луната няма да бъде без курс ТУК на следващия ден, когато оператора на продавача, ще поеме поръчката. Но все пак, това е второстепенен процес.
  • Нареждане на плащане на поръчката – да, това е от огромно значение, никога не го правете на Луна без курс!! Непременно гледате в Лунния календар ТУК
  • Извършване на плащането (от банка или посредник) – това няма как да се контролира от вас. Второстепенен процес е, може да прецените и да видите дали на следващия ден няма има от тази наша прословута Луна без курс ТУК . Който се е вече „напарил“ от Луната без курс, вече никога не си повтаря грешката. Особено, когато става въпрос за пари. По някакъв мистичен начин преводите изобщо не са пристигали, когато са правени в неподходящ момент! Имам доста примери.
  • Продавачът изпраща продукта по пощата/куриер – този процес много трудно можем да го контролираме. Той все пак е от по-второстепенен характер. Но дори и това може да се дирижира, като си направите справка отново с Лунния календар ТУК и да видите, дали в следващите дни, не ви очаква например цял ден Луна без курс. Поръчайте тогава, когато не наближава такъв период.
  • Купувачът приема поръчката физически – този момент е от изключителна важност, поръчвайте си стоките до поискване, да си ги вземете от офиса на куриерската фирма, а не да ви ги носи куриер, по този начин ще може да отидете да си ги освободите на хубави аспекти. От голяма важност е да вземете в ръцете си стоката на хубави планетни аспекти и Луната НЕ трябва да е без курс, разбира се!

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО И УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ!

Мишел

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв