Луна и пазаруванеКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


СПОЛУЧЛИВО ПАЗАРУВАНЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2020 г.:

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, че до 3 ноември е ретрограден Меркурий, а до 14 ноември е ретрограден Марс. Предупрежденията все още важат!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Марс е ретрограден от 10 септември до 14 ноември, а от 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий. Особено да се внимава, когато се насложат двете ретро планети Марс и Меркурий, това ще е от 14 октомври до 3 ноември. Не започвайте нищо ново, не правете големи покупки, особено автомобили.

Особено при покупката на коли, когато е ретрограден Марс – не се купуват автомобили, особено и в съчетание с ретрограден Меркурий (от 14 октомври до 3 ноември), който има отношение към пътуванията и търговията като цяло, защото постоянно ще имате технически неизправности и други проблеми с този автомобил. Същото важи  за компютри и друга техника, изделия в която има метални елементи. Големите пазари ги отложете за след 14 ноември и то пак трябва да се съблюдават хубавите дати, които ще намерите на сайта. Защото пък приближават и две затъмнение на 30 ноември – лунно, на 14 декември – слънчево. На тези дати е абсолютно забранено да се правят големи покупки и други важни дейности, защото са много кармично натоварени.

Знам, че не обичате подобни забрани и ограничителни новини, но такова е звездното време на небето, такава енергетика сега се спуска. Добре е да се съобразим, за да живеем по-добре и успешно.

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* : 18, 20, 22, 23, 24 – но само до 12 ч, 26, 28 ноември.

Ако спешно ви се налага да купите нещо в периода на ретрограден Марс, което не е кола или нещо друго изработено от метал, ето няколко дати: 7, 8, 10 ноември

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

Включвам тази рубрика по изричното желание на мои читатели и клиенти. Интересът е голям, постоянно получавам запитвания с молба за точните дати за пазаруване. Сега вече имате ценен помощник за пазаруването за всеки месец.

Щом четете този текст, вероятно следите и дневните ми астро-прогнози. Когато прочетете в прогнозата, че денят е напрегнат, аспектите са нехармонични, това означава, че в този ден НЕ Е ПОДХОДЯЩО И ДА ПАЗАРУВАТЕ!

На пазаруването влияние оказват цял комплекс от фактори, не само пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, но и междупланетните аспекти.

Закупените стоки в неподходящ момент бързо се амортизират и проявяват дефекти. Може дори да ви дразнят или да ви носят лош късмет.

Никога НЕ пазарувайте, когато видите, че Луната е без курс.

Най-неудачните покупки стават на Луна без курс. Имам дългогодишни изследвания в тази област и вече почти никога не пазарувам, когато Луната е без курс, защото стоките се оказват неудачни, с дефекти и много скоро стават ненужни.

Забелязах, че същото важи и за хранителните продукти, дори с много голяма сила. Защото Луната управлява и символизира храната. Закупената храна по време на Луна без курс се оказва стара, негодна, невкусна и т.н., или ако четете прецизно етикетите, то тогава тази храна дълго време се задържа в хладилника, дори да е любим продукт.

Можете винаги да направите справка, кога Луната е без курс за месеца: ТУК

ВАЖНИ СЪВЕТИ ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА!!!

Включвам това допълнение в рубриката по изрични молби и питания от читатели, благодаря ви, че проявявате такъв жив интерес.

В днешно време пазаруването по интернет е много разпространено и една покупка може да се оформя и подготвя в рамките на няколко дни.

От лични изследвания и многобройни наблюдения, мога да кажа, че абсолютни всички фази на развитие на процеса оказват влияние! НО! Най-важни са два момента: когато поръчвате и когато си взимате стоката в ръцете. Идеално би било всичките етапи да са преминали на хубави аспекти, но тези два момента, трябва непременно да се избират да са в хубаво време.

Ето примерен списък на стъпките и съответни съвети към тях:

  • Вземане на решението за покупка – това е много важен момент, винаги преди да гледате стоки по интернет, се информирайте от Лунния календар ТУК дали Луната не е без курс. Ако идеята ви е възникнала в период на Луна без курс, то тази стока няма да ви принесе нито полза, нито удовлетворение. Може да се окаже впоследствие или дефектна или ненужна, може много бързо да изгубите интерес към нея и парите да са отишли „на вятъра“. Ако ви осени идеята за някоя покупка на лоши аспекти или най-вече на Луна без курс, просто седите и чакате това настроение и желание да ви премине, не го купувайте! 🙂 От финия свят винаги ни предупреждават, когато сме на път за сгрешим, важно е да наблюдаваме знаците. Например, ако започнете да правите поръчка и спре интернета, тока, някой ви звънне или заговори, това определено е знак, че не сте на прав път. Изчакайте малко, да се убедите, че точно тази стока искате и ви трябва.
  • Изпращане на поръчка – Да, това е най-най-важният момент, както споменах по-горе!
  • Приемане на поръчката от продавача – това малко трудно може да се контролира, но все пак погледнете следващите прогнози, както и дали Луната няма да бъде без курс ТУК на следващия ден, когато оператора на продавача, ще поеме поръчката. Но все пак, това е второстепенен процес.
  • Нареждане на плащане на поръчката – да, това е от огромно значение, никога не го правете на Луна без курс!! Непременно гледате в Лунния календар ТУК
  • Извършване на плащането (от банка или посредник) – това няма как да се контролира от вас. Второстепенен процес е, може да прецените и да видите дали на следващия ден няма има от тази наша прословута Луна без курс ТУК . Който се е вече „напарил“ от Луната без курс, вече никога не си повтаря грешката. Особено, когато става въпрос за пари. По някакъв мистичен начин преводите изобщо не са пристигали, когато са правени в неподходящ момент! Имам доста примери.
  • Продавачът изпраща продукта по пощата/куриер – този процес много трудно можем да го контролираме. Той все пак е от по-второстепенен характер. Но дори и това може да се дирижира, като си направите справка отново с Лунния календар ТУК и да видите, дали в следващите дни, не ви очаква например цял ден Луна без курс. Поръчайте тогава, когато не наближава такъв период.
  • Купувачът приема поръчката физически – този момент е от изключителна важност, поръчвайте си стоките до поискване, да си ги вземете от офиса на куриерската фирма, а не да ви ги носи куриер, по този начин ще може да отидете да си ги освободите на хубави аспекти. От голяма важност е да вземете в ръцете си стоката на хубави планетни аспекти и Луната НЕ трябва да е без курс, разбира се!

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО И УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ!

Мишел

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: