Дните без богатство през 2024

Дати:

 • 10, 11 февруари;
 • 10, 11 април;
 • 9, 10 юни;
 • 8 и 9 август;
 • 7 и 8 октомври;
 • 6 и 7 декември 2024 г.

С настъпването на 2024 г. се променят дните, които са без богатство. Това се изчислява по сложни формули, които няма да разглеждаме в тази статия. Вече това ще са дните на Дървения Дракон и на Дървената Змия, те   винаги са  един след друг, затова и датите са последователни. Тази тенденция  ще продължи през следващите 10 години,  от 2024 г. до 2034 г.

До момента дните без богатство бяха на Огнената Маймуна и Земното Куче – този период беше от 2014 до 2024 г.

Това са така наречените дни „БЕЗ БОГАТСТВО“, които се намират с методите на източната астрология. Те се изчисляват по достатъчно сложни формули, които дълги години са били държани в тайна. От тези знания са се възползвали само императора и неговите приближени. Ако астрологът е дръзнел да сподели тези тайни секретни формули, веднага е бил обезглавяван. Знанието е имал право да го предаде само устно, само на един свой ученик, който и бил специално подбиран с години и то само на смъртния си одър. Както се сещате това е доста трудно да се спази. Вече живеем в ерата на информацията, за знанието няма прегради.

Започнаха и до нас, западните народи да достигат тези мъдри знания, които се оказаха много силни и полезни.

Китайците дори ги наричат „ужасни дни на бедност и катастрофи“ или „дните на хиляди злини“.

Това е твърде хиперболизирани определения, не бързайте да се стресирате, източните народи обичат засилените метафорични описания.

В тези специфични дни силно намалява енергията на богатство и изобилие. Затова е добре да се избягват по възможност, да не се вършат важни финансови дейности. Разбира се, прилагайте тези съвети, но без фанатизъм. Спокойно може да си купите храна, да платите за транспорт, да купите бензин.

Определете една сума, която спокойно може да похарчите в такъв ден, без да изпитвате дискомфорт, че „обеднявате“. Ако ви се наложи да дадете пари за ежедневни разноски, направете го, без стрес и притеснения. В случай, че може напълно да се въздържите и това няма да наруши нормалната ви дневна програма, ще сте изпълнили на сто процента заръките от древните мъдреци.

В ДНИТЕ БЕЗ БОГАТСТВО:

 • Не сключвайте сделки, не купувайте имоти, не правете банкови операции и не откривайте нови банкови сметки.
 • Отдадените пари в тези дни, трудно и бавно се възвръщат и компенсират.
 • Постарайте се на тези дати, да не правите инвестиции, големи и скъпи покупки, не взимайте и не давайте заеми, не теглете кредити, не плащайте битови сметки.
 • Избягвайте всички финансови въпроси – преки или косвени, не откривайте нов бизнес, не започвайте нова работа, защото заплатата няма да отговаря на очакваното. Дори не търсете работа в този момент и не отивайте на интервю, защото тази работа няма да ви носи добри доходи.
 • Не харчете големи суми пари (в зависимост от вашите лични разбирания и възприятия за големи суми пари), защото колкото повече харчите днес, толкова по-бързо ще намаляват средствата ви. Това вече многократно съм го изпробвала, оказа се истина, „работи“! Повече нямам желание да изследвам и проверявам за верност този принцип, убедих се, че действа. Затова с готовност го споделям с вас, за да се предпазвате и да бъдете щастливи и състоятелни.

Михайлина Никлева – Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.