Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 17.04.2023 до 23.04.2023

17 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме важна и напрегната седмица, в която ще има слънчево затъмнение на 20 април, а от 21 април до 15 май ще е ретрограден Меркурий.

Вече напрежението от предстоящите астро-събития ще се усеща доста отчетливо.

Меркурий е забавил своето движение, преди да се обърне в ретрограден ход, затова някои негови проявления като забавяне, отлагане, пропуски, задръстване или проблеми по техника вече може да се проявяват.

От днес нататък не трябва да се започват вече нови инициативи, не се захващайте с нищо ново, което искате да се развие и да се утвърди в бъдещето.

Преди затъмнение трудно може да се направи правилен анализ, губи се ясната преценка.

Налага се важните неща да ги отложите за след 15 май.

Луната е в Риби, емоционалния фон е твърде висок. Особено емоционални и същевременно объркващи настроения и състояния ще има вечерта след 18 ч.

Обърнете внимание, че след 22 ч. Луната вече е без курс, ако шофирате точно тогава вниманието да бъде удвоено.

Напомняне: На   17 април 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  18 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   18 април, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 18 април и ще излезете от поста на 19 април 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС21.59 ч. – 00.00 ч. !!!

18 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната днес е в Овен, до края на деня ще бъде съответно в хармоничен аспект с Плутон и след това с Венера. Денят ще е активен и ще ни предостави възможността да приключим със спешни задачи, които трябва непременно да се свършат преди затъмнението на 20 април и ретроградния период от 21април.

Сутринта ще се наложи да се справяте с напрегнати ситуации, които ще изискват смелост и воля. Вечерта е вече по-спокоен период, когато може да получите подкрепа от приятели и любими хора.

Слънцето вече сформира напрегнат аспект с Плутон, това е водещият аспект за седмицата, който ще донесе динамика и напрежение. Това ще е и главният аспект по време на затъмнението, затова много от събитията, които вече се случват, ще са провокирани именно от Плутон. Добрата новина е, че този аспект дава шанс за трансформация, за възможност да се започне отначало.

Днес и утре в никакъв случай не започвайте нови неща. В тези дни по-скоро помислете от какво може да се освободите, за да може след 15 май да започнете успешно новите неща.

19 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последен лунен ден е днес, утре настъпва новолуние и слънчево затъмнение в последния градус на Овен. Това е много специфичен ден и трябва да се внимава какво точно се прави.

Не трябва да се предприема нищо ново и важно, дори не споделяйте идеите си. Не започвайте нови връзки, нито от личен характер, нито бизнес контакти. Обърнете сериозно внимание кой нов човек се опитва да установи контакт с вас. Това ще е човек, който носи тежък кармичен заряд, може да се окаже манипулатор, който иска само да ви измами и да се възползва.

Важни послания съдържат сутрешните часове от 8 ч. до 10.30 ч., кога ще разберете в коя сфера ще трябва да полагате повече усилия занапред.

Вечерта ще има хубав аспект с Юпитер, особено приятни (въпреки тежките енергии специфични преди затъмнение) ще бъдат часовете от 18 до 21 ч. Ще дойде нужната глътка оптимизъм, въпреки текущите обстоятелства.

Плутон и Слънцето са в напрегнат аспект, който ще е точен утре вечерта. Този аспект ще създава много силно емоционално напрежение, започват вече да се сформират събитията, които ще отбележат идващото утре затъмнение.

Днес е отличен ден да започнете лунната диета по новолуние, защото Луната вече силно намалява, новолунието настъпва утре сутринта в 7.14 ч. Утре също е задължително да спазвате тази диета, ако искате да се изчистите от токсини.

И последно: Напомням, че точно този ден е най-подходящ да се отървете от старото и ненужното. В буквален и преносен смисъл. Почистете, подредете, изхвърлете, запалете свещ и обходете помещенията. Само внимавайте, кого „изхвърляте“ от живота си, защото отношенията ще се прекъснат завинаги и после няма връщане назад.

20 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 7.14 ч. настъпва новолунието в 29° в Овен, а в 7.14 ч. е слънчевото затъмнение. Това затъмнение ще събуди много мощна енергия заради точния напрегнат аспект на Слънцето и Плутон,  който ще бъде в 19.34 ч. Същевременно се задейства и бъдещата квадратура на Юпитер с Плутон, която ще бъде точна на 18 май.

Затъмнението ще задейства мощни обществено-политически процеси, както и финансово-икономически теми.

Силната енергия на Плутон ще събуди стари събития, намерения и желания. Могат да се появят и нови, страстни желания.

Това затъмнение настъпва на стационарен Меркурий, който ще окаже въздействие върху събития и договорености, които няма да са много успешни и трайни.  След време отново ще трябва да се обсъждат и да се предоговарят.

В зависимост от личната ви рождена карта ще зависи дали мощното въздействие на Плутон за вас ще бъде пълен крах или шанс за възход. Но, дори и сега да имате трудности и неясни казуси, след време ще видите, че точно тези събития са ви помогнали да израснете и да се утвърдите.

В 11.15 ч. Слънцето преминава в Телец до 21 май. Честито на всички от зодия Телец, след настъпването на рождения ви ден започвате нов астрологичен период на обновление.  

ЛУНА БЕЗ КУРС7.14 ч. – 7.31 ч. !!!

21 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес все още ще сме под въздействието на слънчевото затъмнение от вчера. Ако сте имали неприятни преживявания през изминалите дни ще осъзнаете, че имате възможност да тръгнете по нов път, да се качите на по-високо ниво. Това решение ще влезе в сила малко по-късно, едва след 15 май, но важното е да не унивате, а да започвате да свиквате с новата реалност. За някои затъмнението ще носи хубави промени, но за тях няма нужда да даваме препоръки, всеки се справя добре с комфортните събития.

В 11.30 Меркурий вече се „обръща“ и става ретрограден. Точно сега той е  най-видим и осезаем, защото е стационарно/ретрограден. В този петък може да има проблем с комуникациите, задръстване, объркване на информация и аварии по техниката.

Въздържайте се да правите важни неща, денят е крайно неподходящ, отложете действия и решения, дори затъмнението да ви е провокирало.

Относително хубави и спокойни часове имаме от сутринта до 13 ч., след това идва напрегнати и конфликтни часове от 13 до 17 ч. – бъдете внимателни в отношенията и особено на пътя.

За утре не правете планове в сутрешните часове, защото до 13.12 ч. Луната ще бъде без курс.

 

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК

22 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме тази събота с неефективно време, до 13.12 ч. Луната е без курс.

Не тръгвайте на път и не очаквайте обещаното и уговореното да се случи навреме. Може дори да се отложи.

В такъв момент на ретрограден Меркурий в съчетание с Луна без курс е особено неблагоприятно съчетание, затова сутринта бъдете внимателни и не си назначавайте срещи, разходки и развлекателни мероприятия.

Хубавата част на деня започва след 13 часа, когато Луната навлиза в  Близнаци.

До 19 ч.  ще е подходящо време да свършите нещо, което дълго сте отлагали, а трябва да се положи много воля, смелост и вътрешно преодоляване. Става въпрос за нещо, което засяга вашия бит. Ако вече са ви помолили да нанесете поправки или допълнения във вече свършена и предадена работа, то днес е отличен ден да се справите с това, или поне да го обмислите.

Вечерта след 19 ч. се засилва ограничаващото влияние на Сатурн, спада настроението, възникват някакви ограничения или задължения. Добре е да се съобразите с тях.

ЛУНА БЕЗ КУРС6.43 ч. – 13.12 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК

23 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Близнаци и силно активизира желанието за движение, пътуване, контакти и търсене на нова информация. Активно ще протече тази неделя, добре ще бъде да си анализирате настоящото състояние и да прецените накъде да се фокусирате, защото може така да си разпилеете вниманието, че накрая да не сте успели да свършите това, което е трябвало.

Добрата новина е, че от сутринта до 16. 30 ч. има благоприятно влияние на Венера, която ще създаде приятна и дружелюбна атмосфера.

От днес започва да се сформира   напрегнат аспект между Юпитер и Плутон, квадратура, която ще е точна на 18 май. Той ще засегне много важни теми в областта на финансите, фондовата борса,  бизнеса и професионалното развитие.

Вече ще започнете  се ориентирате, този аспект, който ще е най-важният за годината, какво точно ще ви донесе.

За понеделник правете планове само до 15 ч, защото след това времето няма да е ефективно.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 00.00 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.