Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 05.06.2023 до 11.06.2023

05 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

До 10.32 ч. времето е неблагоприятно, едва след това Луната преминава в Козирог и активната част на деня започва.

Стартираме емоционално новата седмица. Венера преминава в Лъв и веднага сключва напрегнат аспект с Плутон. Това нагорещява страстите. Взаимоотношенията стават изключително напрегнати, темите които ще се активират са ревност, власт, контрол и пари. В бизнеса и политиката също ще стане напрегнато по тези теми.

Днешният ден обича парите, затова е добре възможно най-миролюбиво и по възможност самостоятелно да се справите с финансовите въпроси.

Като цяло денят е благоприятен, особено ако сте си направили предварително програма за действие.

Обърнете внимание на обедните часове от 12 до 14 ч., те ще са особено показателни за следващите десетина дни. Знаците ще са важни, за да се справите максимално гладко и леко със събитията.

 В 16.48 ч Венера преминава в Лъв до  9 септември 2023 г.

В този знак тя се задържа толкова дълго, защото Венера е ретроградна от 23 юли до 4 септември. По време на своята ретроградност, тя ще се движи в полето на Лъв.

Който иска може да изпълни ритуала по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активира енергията на любовта и парите. Може да го направите както тази вечер след 17 ч., така и утре до края на деня.

ЛУНА БЕЗ КУРС06.26 ч. – 10.32 ч. !!!

06 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

В делово отношение денят ще е благоприятен, особено динамичен ще бъде втората му половина, след 14 ч. нататък.

Денят отново е с бурни емоции като вчера. Венера ще засили интензивността на чувствата, ще имате нужда от внимание, разбиране, любов. Не правете драми, ако не получите точно това, от което сега се нуждаете, не избързвайте да задълбочавате проблема.

Пазете си приятелските, любовните и партньорски отношения. Там където е имало напрежения и нехармоничност е възможно да се стигне до сериозно противопоставяне или дори прекъсване на контакти.

Възможни са разочарования причинени от  прекомерна ревност или желание за власт и контрол.

Обърнете внимание и на здравето си, особено в областта на пикочно-половата система.

Възползвайте се днес от денят за финансова активност, защото тази седмица ни предстоят два дни без богатство, това са 7 и 9 юни.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 00.00 ч. !!!

07 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня започва едва след 11.43 ч., когато Луната навлезе във Водолей.

От сутринта до този момент не започвайте нищо ново и важно и бъдете много концентрирани и внимателни в действията си, възможни са грешки.

След навлизането на Луната във Водолей от 12 до 15 ч. са напрегнати часове, когато ще се налага да се вършат неща, които изискват много сили и дори компромиси.

До края на деня е възможно да не се чувствате достатъчно комфортно, защото настроението ще е променливо и все ще има нещо, което да внася дразнения.

Обърнете внимание на събитията от 14 до 17 ч. Макар и провокиращи, те ще са много показателни. Ще разберете къде точно бъркате и защо не се реализират исканията ви. Също така и в личен план, ще си изясните някои детайли.

Обърнете внимание, че днес не е подходящ ден за договаряния на заплащане, договори и големи харчове и инвестиции. Такъв ден ще бъде и 9 юни. Става въпрос за големи суми, спокойно може да си купувате храна, бензин и други дребни консумативи.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО

ЛУНА БЕЗ КУРС07.42 ч. – 11.43 ч. !!!

08 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ако сте ранобудни може да се почувствате напрегнати, а дребни битови ситуации да ви ядосат. До 9 ч. бъдете мили и спокойни с близките, не допускайте прибързаността да ви влошава отношенията.

След това денят е  хармоничен и продуктивен, постарайте се да свършите всичко онова, което сте отлагали до момента, особено във финансовата сфера. Защото утре отново ни очаква ден без богатство, когато не се препоръчва да се харчат големи суми пари. Всеки сам за себе си определя, коя сума за него е висока.

Вечерта след 20 ч. настъпва по-нервна и напрегната енергия. Отново най-внимателни бъдете у дома и на пътя.

За утре не правете планове от сутринта до 13.30 ч., защото часовете са непродуктивни, Луната ще бъде без курс. 

09 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят започва с Луна без курс, това е време на разсеяност и ниска продуктивност. Не се захващайте с нищо важно, не е добре тогава да тръгвате командировка, да започвате преговори и други срещи.

Едва след 13.15 ч., когато Луната навлезе в Риби, настъпват ползотворните часове.

До края на деня аспектите са хармонични, интуицията ще е водеща, нещата ще се възприемат много емоционално, на доверие и с чисто сърце.

Вечерта очаквайте поне една добра новина и приятна изненада. Положени усилия през деня както и в предходни периоди, сега ще дават вече резултат.

Общуването ще е много чувствено и емпатично, Меркурий сключва с Нептун хармоничен аспект, който ще е точен в полунощ. Той ще донесе вдъхновение и деликатно общуване.

Денят е без богатство, ако получите пари- това е добър знак. Постарайте се да не харчите големи суми, дори изкушението да е силно, както обикновено става в такива дни.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО

ЛУНА БЕЗ КУРС07.25 ч. – 13.15 ч. !!!

10 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Риби, денят е пропит с интуиция и проницателност. Меркурий и Нептун са в хармонични аспекти, които ще дават силен тласък на всички имащи творчески занимания. Обучаващите се също ще могат с лекота да запаметяват материала, необходимо е само да успокоят своите мисли, да се приведат в хармонично състояние. Може да се постигне такова балансирано състояние на духа и тялото днес чрез музика, поезия и други видове изкуства, чрез духовни практики и медитация. Отделете време за себе си, независимо дали ще учите или творите, заредете се с това, което обичате да правите. Веднага ще усетите бързо възвръщане на силите.

Особено полезни днес са всички водни процедури, включително и най-обикновен душ.

Едва късно вечерта след 20 ч. може да се почувствате изтощени или от нещо затормозени, не влизайте в спорове, особено с противоположния пол.

11 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 16.30 ч. ще се усеща силното влияние на Луната в Риби, отново водещи ще са емоциите, романтиката бързо ще покорява мислите. Добро време за творческа работа, за релаксация и непринудено, приятелско общуване. Окажете подкрепа на близки и на приятели.

След 16.30 ч. Луната вече навлиза в Овен, веднага ще се усети огненото качество на енергията, която ще ангажира вниманието ви с много по-енергични мисли и действия.

Вечерта може да се окаже неудовлетворителна по отношение на социалните контакти, защото може много ясно да си проличат различия, да породи конкуренция. Ако не познавате средата, по добре не посещавайте мероприятия, къде може да се почувствате неловко.

Възможно е да се зародят желания, които са трудно постижими или прекалено скъпи и дори неприложими. Обуздавайте страстите, не давайте обещания и не избързвайте при вземане на решения.

В 9.16 ч. Плутон отново се завръща в Козирог до 20 януари 2023 г., когато отново ще премине във Водолей вече окончателно.

В 13.28 ч. Меркурий преминава в Близнаци до 27 юни.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.