Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 12.06.2023 до 18.06.2023

12 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица ще бъде относително спокойна, без особено напрегнати аспекти.

Най-характерното за седмицата е:

  • Успешни и продуктивни ще са 12, 13, 14-ти юни;
  • На 15 юни Меркурий е в квадратура – напрегнат аспект със Сатурн – трудности в общуване, пътуване и документация;
  • На 17 юни е стационарно ретрограден Сатурн, през следващите 6 месеца ще е ретрограден;
  • На 18-ти юни в 7.38 ч. настъпва новолуние в 27-мия градус на Близнаци;

Днес Луната е в Овен, огнена и ентусиазирана ще ни предава тази приятна енергия, която ще е в помощ на всички.

Ще се усеща напористата енергия на планетата Марс особено силно в следобедните часове. От 13 до 17 ч. ще са най-активна енергията и всичко ще се случва максимално бързо.

13 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Рано сутринта Слънцето и Луната сключват хубав аспект, който дава хармоничен заряд на деня.

Психиката днес ще се намира в равновесие и максимален комфорт, лесно и спокойно ще се възприемат събитията. Денят е благоприятен както за делови дейности и бизнес, така и за хармонизиране на личните отношения.

Общуването ще бъде добронамерено и сърдечно.

Денят е и с благоприятна финансова активност, затова може спокойно да свършите своята работа и в банката, както и малките символични ритуали и дарения, които вероятно си правите понякога, за да активизирате паричния си поток. По-подробно е описано в статията тук: Луна и пари – AstroNews.eu

Късно вечерта след 21.30 ч. Луната вече преминава в Телец и ни настройва на умерена, стабилна финансово и практическа вълна.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 21.27 ч. – 21.32 ч. !!!

14 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната вече е в Телец, денят е подходящ за всички действия, които ще допринесат за финансовата и материална стабилност. Положените усилия днес ще се отблагодарят в бъдеще, затова недейте да отлагате своите ангажименти, бъдете последователни и упорити.

Успешни е и стабилни в емоционално отношение са ранните сутрешни часове до 11 ч.

От 11 до 14 ч. са възможни резки промени в настроението, неувереност и неудовлетвореност. Не трябва да се поддавате на тези настроения, защото след 14 ч. до 18 ч. настават също продуктивни часове.

Вечерта вече може да усетите настъпващи ограничения и временно отлагане на проектите.

Утре Меркурий и Сатурн са в точен напрегнат аспект, който временно ще внесе забавяне.

15 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Напрегнат и некомуникативен е днешният четвъртък. Не е подходящ за сделки, срещи, разговори и оформяне на документи. Бъдете особено внимателни докато работите, защото може да се допуснат грешки.

От сутринта до 13 ч. ще е силно нервното напрежение. Суетливост, дразнимост почти от всичко, както и  дребни неразбории, предимно от битов характер ще са в състояние да ви влошат настроението.

Меркурий и Сатурн са в точен напрегнат аспект в 19.10 ч., който също от сутринта ще се усеща като трудна комуникация, задръжки и отлагане. Вероятни са и задръжки по транспорта, трудности при шофиране.

Може да се почувствате отхвърлени, нежелани и депресирани. Затова отрано вземете мерки, като не приемате нещата твърде лично.

Ако някой точно днес престане да ви говори или се държи прекалено дистанцирано, не тормозете. Това е знак, че той не може да се справи със своите собствени проблеми. Дори не си заслужава да отделяте време и да се стараете да „поправите“ ситуацията. 

16 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес вече трябва да се настроите да посрещате новолунието в 27-мия градус на Близнаци, което идна на 18 юни.

Вече не е добра идея да се предприема нещо ново. Непременно завършете започнати проекти и приети поръчки. Финализирайте каквото ви е възможно.

Луната днес вече е в Близнаци и до обяд все още ще се усеща охлаждащото влияние на Сатурн в комуникациите и отношенията. Сутринта все още не е благоприятно времето за срещи с началници и съдружници. Спазвайте дистанция, особено ако забележите, че околните точно това искат.

От 12 до 17 ч. ще са по-добрите часове за деня, когато ще се усети позитивно раздвижване.

След 17 ч. до 20 ч. енергията спада и не трябва да се товарите с много работа.

17 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е последният лунен ден преди новолунието в Близнаци, което е утре сутринта.

Това е подходящият ден за освобождаване, приключване и почистване. Както на дома и офиса, така и на ума и тялото.

Започнете още от днес Лунната диета, проведете я и утре и ще се радвате на отлични резултати. В тези дни тялото се самопочиства спонтанно от токсини.

До обяд всичко ще се развива с относително добра скорост, заради хармоничния аспект на Луната с Марс. Дори няма да се усеща толкова силно психологическата умора преди новолуние.

Венера и Меркурий са в хармоничен аспект, който ще подобрят общуването, ще получите и подкрепа от приятели. Не се притеснявайте да поискате помощ или съвет, особено ако искате нещо да завършите навреме.

 Днес Сатурн е стационарен, защото е възможно да се има отлагане и забавяне, както и временна невъзможност да се придвижват някои дейности.

Внимавайте в този ден да не поемате нови ангажименти и да не стартирате нови инициативи. Не споделяйте идеите си. Не стартирайте нови приятелства и бизнес партньорства. Новите хора, които днес навлязат в живота ви ще са проблемни, ще са манипулативни и със скрити, недобри намерения.

18 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието в 27-мия градус на Близнаци настъпва рано сутринта в 7.38 ч. То ще бъде в квадратура с Нептун, както и на все още стационарно/ретрограден Сатурн. Това ще забави новите инициативи. Може да създаде объркване, задръжки и дори временно спиране на новите проекти. Необходимо е да се внимава в следващите дни с документи и с постъпващата информация. Не избързвайте, първо съберете и проверете внимателно информацията.

Едва от 20-ти започнете новите инициативи. Тогава вече аспектите ще са благоприятни.

Обърнете внимание, че от сутринта 9.25 до 14 ч. времето не е ефективно, Луната е без курс. Не започвайте нови неща, не говорете за бъдещите си проекти и за желанията си.

Днес все още няма достатъчно енергия и затова може само мислено да си планирате.

Да не забравите днес да напишете своите желания по новолуние. Етоhttps://www.astronews.eu/novolunie-v-bliznaci/ ТУК може да прочетете повече теми за вашите желания.

Проведете днес в рамките на деня вълшебната Лунната диета.

ЛУНА БЕЗ КУРС09.25 ч. – 13.59 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.