Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 29.05.2023 до 04.06.2023

29 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Кратки ще са днес периодите на ефективност. Най-ефективни ще са часовете от сутринта до 11.30 ч., добре ще бъде по-важните неща, които изискват старание и концентрация да се свършат тогава.

Да се внимава в обедните часове от 11.30 ч. до 13.30 ч., възможни са обърквания и двойнствени ситуации.

Следващите часове до 18 ч. са напълно неефективни, не провеждайте срещи и разговори и не започвайте нищо ново. Много внимателно да се борави с машини и инструменти, както и с пари.

След 18 ч. Луната вече навлиза във Везни и до края на вечерта може да се придвижат важни теми, които ще изискват решителност и сериозен анализ.

Напомняне: На   30 май 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 31 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   31  май, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на31 май и ще излезете от поста на 1 юни 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.47 ч. – 17.52 ч. !!!

30 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Последните два дни от месец май са благоприятни, относително спокойни и продуктивни.

Може да се задвижат множество бизнес инициативи, които да се развиват добре в бъдещето, защото сега Луната нараства, на 4 юни наближава пълнолуние. Добре е да поставяте началото на нова работа преди пълнолуние и на хубави аспекти, разбира се, за да може нещата да се развиват стабилно в бъдещето и да има растеж.

Днес е отличен ден и за финансова активност, така че се постарайте да се възползвате максимално.

Целият ден е активен и изпълнен с благоприятна енергия и ентусиазъм. А, който се преодолее и стане много рано сутринта ще получи допълнителен заряд от хубава енергия.

В 10.39 ч. Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще засили имунитета и ще подпомага да се изявят най-добрите качества и умения , на които сте способни.

Луната днес е във Везни

Напомняне: На   30 май 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 31 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   31  май, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на31 май и ще излезете от поста на 1 юни 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

31 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължава благоприятната обстановка за работа и общуване, която беше вчера. Който успее да се концентрира и да работи упорито и всеотдайно ще получи добри резултати.

За да имате успех много е важно да проследявате вашето вътрешно състояние, което ще ви подсказва правилната посока.

Силната част на деня е от сутринта до 15 ч. Постарайте се до този час да си свършите по-важните задачи за деня.

Следват часове на раздразнителност и липса на удовлетворение от 15 до 18 ч., когато трудно ще се общува особено с жени. Самочувствието ще е принизено, а настроението нестабилно.

След 18 ч. до края на деня Луната вече е без курс, това е време на разсеяност и ниска ефективност, не вършете нищо важно в тези часове, отменете важните срещи.

Луната днес е във Везни

ЛУНА БЕЗ КУРС17.54 ч. – 00.00 ч. !!!

01 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

На 1 и 2 юни Луната е в Скорпион, аспектите са напрегнати и емоциите са почти нагорещени.

Днес в ранните сутрешни часове до 8.30 ч. определени настроения, мисли и събития ще покажат какви ще са темите на напрежение през следващата седмица.

До 11 ч. са възможни кризи и проблеми на тема неудовлетвореност или засегнато честолюбие.

Дръжте непременно под контрол своите емоции, не критикувайте и не осъждайте, защото може да усложните много отношенията си както в работата така и у дома.

Напрегнати часове са от 13 до 16 ч., тогава дори и дребни конфликтни ситуации могат да прераснат в голям проблем.

02 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Все още остават в сила предупрежденията за внимателно общуване от вчера. Не си изяснявайте любовните, партньорските и бизнес отношенията. Вероятността да ги влошите много повече от първоначалната им фаза е огромна. Дори  беглите и неутрални

констатации могат да доведат до големи усложнения и скандали.

Най-напрегнати ще са сутрешните часове от 8 до 11 ч, както и следобед от 14 до 26 ч.

Използвайте енергията днес да си свършите полезна работа, спортувайте, движете се, за да не се натрупва напрежение преди предстоящото пълнолуние в неделя.

Непременно приключете с финансовите въпроси, днес е хубав ден за финансова активност, не отлагайте и не бавете плащания.

03 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Стрелец след 8.05 ч. сутринта. Денят е много динамичен и натоварен със събития, преживявания и нови впечатления.

Утре сутринта настъпва пълнолуние и поради този факт днес ще се усеща силно приливна вълна от емоции. Те допълнително ще се усилят и от хармоничния аспект на Венера с Нептун, който ще е точен днес. Той ще даде шанс за възстановяване на любовните и партньорски отношения, които са били пострадали от последните дни.

Този хубав аспект на Венера ще донесе и благоприятна изява вдъхновение на всички с творчески професии.

Денят днес е благоприятен да се планират пътувания, командировки и отпуски, направете резервации, купете билети.

Добре е още от обяд да започнете диетата при пълнолуние, за да може да почистите ума и тялото от лоши мисли и токсини. Продължете с диетата и утре до края на деня.

 

04 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е пълнолуние в 14-тия Стрелец, то настъпва в 6.43 ч.  То ще даде възможности за развитие на всички, които искат да разширят своят хоризонт. Възможно е първоначално да се наложи да излезете за кратко от своята зона на комфорта, за да може да се настроите на новата жизнена линия.

Мнозина може да променят своите виждания за своето образование и квалификация и да се преориентират в съвсем друга посока. Предприемачи и бизнесмени ще имат възможността да осъществят нови бизнес контакти и търговски сделки с чужбина, които ще дадат нови възможности за развитие и печалба.

Денят ще е напрегнат, а след 15 ч. дори и конфликтен, защото вечерта в 22.49 ч. Меркурий е в съвпад с Уран. Този аспект предразполага към разрив в отношенията, нарушаване на договори и споразумения. Но, ако правилно подходите в създалата се ситуация, може да се възползвате и да промените това, което не ви харесва, без непременно да влизате в конфликти и да сте под силно нервно напрежение.

Днес е добре да обмислите своите бъдещи стъпки и решения и да ги оповечстите едва на 6-ти юни.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.