Венера в Лъв

Любовен живот

Любовта е главната тема за почти всички възрасти. Назряват нови връзки, завладяващи флиртове и страстни „развръзки“. Ключовите думи са страст, романтика и „драма“. В тези дни всичко се пречупва през любовта. Сега е времето за развлечение и наслаждаване на всички земни радости. Демонстрирайте своите чувства, не ги крийте.

Какво искат мъжете през периода на Венера в Лъв? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите?

– Трябва да бъдете самоуверена и силна като кралица. Проявете артистичност и свобода в поведението. Бъдете ярка и атрактивна в грим, облекло и поведение Външността и поведението ви сега са решаващи, за да го заплените.  Оставете вашия избраник да си мисли, че е неповторим, не го критикувайте, а напротив: окуражавайте го и му правете комплименти.

А, какво искат жените през този период?

– Ще стигнете бързо до тяхното сърце, ако умело боравите с комплименти и хвалебствени слова. Накарайте я да се почувства като кралица и бъдете щедър – във всичко! Проявата на кавалерско поведение, романтични срещи, скъпи подаръци, екскурзии и почивки – всичко това ще ви донесе много бърза победа.

Пари

Парите най-лесно идват от сферата на изкуството, шоубизнеса и търговията със скъпи и изящни стоки. Ще привличате повече доходи, ако подходите творчески към работата си, бъдете по-смели и уверени. Парите се харчат бързо и лесно, преобладаващо за развлечения, мода, бижута и украшения.

Мода

Облеклото е ярко и атрактивно. Дори и най-скромните и непретенциозни жени сега биха желали да направят впечатление.

Никол Кидман, Мадона и Памела Андерсън имат Венера в Лъв. Забележете тяхното поведение – държат се царствено и сдържано, уверени в своята красота и излъчване. Дрехите да са с опростена, но елегантна кройка. Без излишни и дребни детайли.

Цветовете  да са ярки, наситени, но не крещящи. Подходящи са: златисто, жълто, оранжево, тъмно-червено.

Бижутата да са от класа – от естествени метали и минерали. Не използвайте евтина бижутерия. Подходящи минерали за бижута: Рубин, яспис, родонит, авантюрин, лазурит.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.