Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 22.01.2024 до 28.01.2024

22 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна в Близнаци, която ще активизира общуването, пътуването, преговорите и търговията.  

Особено продуктивна е първата част от деня от сутринта до 14 ч., когато решенията ще се взимат бързо и адекватно. Все още ще сме под силното въздействие на Плутон, затова много неща днес ще изискват бърза реакция и намеса.

След 14 ч. до 17.30 ч. е период на повишена чувствителност, ще се прояви мечтателност и желание да се „лети в облаците“. Внимателни бъдете, защото може да заблудите и да не тръгнете в правилната посока.

До края на деня може да се появят проблеми в личните отношения поради липса на определеност в желанията и проява на капризност.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.41 ч. – 00.00 ч. !!!

23 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни много активен ден, с хубава финансова енергия, която ще раздвижи ежедневието. В четвъртък очакваме пълнолуние в Лъв, което ще активизира много теми, които ще се развиват спонтанно. До тогава е хубаво време да се постараете да задействате тези неща, които искате в бъдеще да имат растеж и ярка проява.

Луната днес вече е в Рак и  аспектите й със Сатурн и Юпитер  за деня са хармонични.

Особено пълноценно и успешно  ще се развиват събитията до 19 ч.

В 10.51 ч. Венера преминава в Козирог до 16 февруари.

Повече за Венера в Козирог прочетете ТУК

Който иска да активизира енергията на любовта и парите, може да направи кратък ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак. Прочетете за това ТУК

24 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Един ден преди пълнолуние енергията ще е много бурна и емоциите ще са трудни за овладяване.

Добрата новина е, че всичко ще се развива бързо, на повърхността ще са видни всички намерения и мотиви.

Избягвайте манипулативните и непристойни ситуации, не си позволявайте да заобикаляте закони и разпоредби днес и утре, защото всичко ще бъде забелязано.

В обедните часове от 11 до 15 ч. ще идват оригинални идеи и решения, чрез които може много бързо да разрешите належащите проблеми.

Интересни събития ще има от 14 до 16 ч., които ще ви покажат от какво трябва да се откажете, за да се справите добре през следващите две седмици.

Който иска може още от днес да започне Лунната диета, това е  по-лек хранителен режим преди пълнолуние, за да не натрупа килограми и мисълта да бъде ясна.

25 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Пълнолунието в 6 °Лъв настъпва вечерта в 19.55 ч. Ефективната част на деня започва след 9.38 ч., когато Луната навлезе в Лъв.

Както винаги фазата на пълнолунието ще бъде едновременно вдъхновяваща, носеща много енергия и взрив от емоции, но същевременно с това силно натоварваща.

В такъв ден трябва да се съблюдава по-деликатно и умерено поведение и общуване, защото много бързо може да се разрасне конфликтна ситуация. Дори и да сте в приповдигнато хармонично настроение, то може да ви отклони от правилните решения, бъдете по-наблюдателни и не толкова еуфорични, за да не пропуснете нещо важно.

Пълнолунието е в конфликтен аспект с Юпитер, то може да внесе неразбирателства и напрежение с партньорите, децата и в творческите колективи. Желанието за изява, може да ви постави в конкурентна, недобронамерена среда. Самолюбието е много засилено до края на седмицата.

С децата разногласията също ще са налице, независимо от възрастта им, защото вероятността да възприемете техните методи на самоизразяване е твърде малка. Не забравяйте за разликата в поколенията и не преувеличавайте недоволството си.

Лунната диета, това е  по-лек хранителен режим преди пълнолуние, за да не натрупа килограми и мисълта да бъде ясна.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  01.00 ч. – 09.38 ч. !!!

26 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също ще сме под влиянието на пълнолунието и всички споменати от вчера тенденции ще са валидни и днес. Затова е необходимо да се настроите на търпение и компромиси, за да не се задълбочават различията и проблемите.

До края на седмицата напрежението ще се засилва, защото в момента Слънцето и Юпитер сформират напрегнат аспект, който ще е точен утре.

Меркурий сформира съвпад с Марс, аспект който също ще е точен утре и който изостря речта. Словото е осъдително и нападателно.

В тази напрегната обстановка е добре да си вършите належащата работа спокойно, без да влизате в пререкания и без да се опитвате да убеждавате някого в нещо.

Тези, които са на диета да внимават през следващите 3-4 дни, защото нехармоничния аспект на Юпитер ще ви пречи да си спазвате диетичния режим и може сериозно да го нарушите. Препоръчително е да избягвате прекомерната употреба на храна и алкохол, за да не си навредите на здравето.

Утре целият ден Луната е без курс, затова не си правете големи планове за събота, защото трудно ще се реализират.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.00 ч. – 21.12 ч. !!!

27 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 9.19 ч. Слънцето е в квадратура с Юпитер, в 17 ч. Меркурий е в точен съвпад с Марс в 18-тия градус на Козирог. И още две интересни събития Уран е статичен, днес той тръгва отново в директна посока и Луната е без курс през целия ден.

Достатъчно специфична е днешната събота, затова не ходете там, където може да има неодобрение, враждебност и конфликти. Денят не е подходящ за срещи и разговори, нито делови, нито лични.

Всички днес ще са особено нервни, честолюбиви и докачливи. Високото самомнение, липсата на умереност и баланс ще създава напрежения и недоразумения.

Днес не е добър ден да се уточняват отношения и да обсъждате важни въпроси. Пазете се и от прекомерна разточителност, не поемайте ангажименти, които след време може да се окажат непосилни.

Статичният Уран ще създава допълнително вътрешно напрежение и необяснима нервност. Разхождайте се, правете упражнения, водните процедури ще внесат хармония и спокойствие.

28 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В неделя рано сутринта в 8.04 ч. Венера е в точен хармоничен аспект със Сатурн. Той идва тъкмо навреме, за да се заздравят поразклатените отношения от изминалите аспекти и от напрегнатото пълнолуние. Всички взаимоотношения, в които има здраво ядро на обич, разбиране и уважение ще могат да се консолидират още повече.  А, останалите ще трябва да положат допълнително усилия, за да изгладят различията.

В сутрешните часове от 8 до 11 ч. енергията ще е по-слаба, натрупаната от седмицата умора ще се усеща силно. Възможно е да поемете някакви ангажименти, които ще ви тежат и отегчават.

След 11 ч. аспектите вече са хармонични, умората изчезва, заедно с ограничителните ситуации.

Луната вече е в Дева и днес дори почивката ще бъде съчетана с нещо полезно и практично.

Денят е подходящ за общуване с приятели и споделяне на приятни моменти, особено в следобедните и вечерни часове.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.