Венера в Козирог

Любовен живот

Когато Венера посети  аскетичния знак  Козирог, всички стават сдържани, строги и хладни. На пръв план застава темата за надеждността в отношенията, социалните успехи и финансовата сигурност. Подходът към любовните отношения става много прагматичен.

Идва период, в който трябва да „заземим“ своите чувства и страсти и да ги трансформираме към щастлив, семеен живот. Сега са благодетелствани деловите хора, особено  жените, защото тогава те решават да щурмуват висините, без да се поддават на странично влияние. Чувството за несигурност изчезва.

Времето е подходящо да се завършат старите дела, да се доведат проектите до логически завършек. Мнозина ще се сетят за срещи с приятели от своето детинство.

За да не се чувствате нещастни и неразбрани, не очаквайте в периода на Венера в Козирог, бурни чувства и внимание от околните, душевната топлина ще бъде много премислена и силно ограничена.

Ако някой прояви интерес към вас, трябва да знаете, че това или са много сериозни, вече узрели чувства, или се опитват да се възползват от вашето материално или социално поведение. Всички стават по-сдържани и мнителни. Не е лошо и вие да проявите известна аналитичност в отношенията, за да не се окажете използвани и манипулирани.

Какво искат мъжете през периода на Венера в  Козирог.? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите? 

В този период чувствата се изразяват трудно. Мъжете стават все по-сковани и неуверени в себе си. Затова бъдете мила, дори той да изглежда спонтанен и самоуверен. Трябва да знаете, че вътрешно копнее за внимание, възхищение, комплимент, одобрение. Не се учудвайте – и на мъжете им е необходимо ухажване, това често го забравят жените. В този период мъжете търсят жена, която ще им помага в израстването в кариерата. Трябва да споделяте неговите стремежи и интереси.

А, какво искат жените през този период? Как да им угодите?!

И те искат сигурност! Очакват много отговорно и  сериозно отношение. Чувствата в този период са твърде филтрирани и сдържани. Първо преценяват дали дадения обект ще бъде достатъчно надежден и предан, едва тогава  отдават сърцето си.

Ако искате да ги спечелите – не се дръжте повърхностно и неангажиращо. Само с флирт, няма да можете да ги покорите – ще трябват още доказателства, че сте достатъчно надежден и с постоянни чувства. Не се надявайте на лесни завоевания в този период – винаги ще ви искат гаранции. Жените, в дните на Венера в Козирог,  обичат да контролират ситуацията, затова трябва да им дадете възможност да изявят и своето мнение.

Пари

Спечелените пари  ще се харчат бавно и много разумно. Дори остатъкът може  най-сетне да бъде спестен. Парите се харчат предимно за дома – ремонти, строежи.

Най-сетне ще заделите пари, за да извадите необходимите документи за собственост на земята. Догато Венера е в Козирог, парите ще се харчат доста пестеливо, дори и от на „редкопръстите“.

Мода

В този период трябва да се обличате скъпо, елегантно, строго и официално. Предпочитайте деловите костюми в класически и ретро стил, в сдържани разцветки. Време е да изглеждате делова и изискана.

Украшенията  да бъдат старинни, така ще удовлетворите изискванията на планетата Сатурн, управител на Козирога, която символизира времето.

Разцветките на дрехите  да са в отенъка на сивото и тъмно синьото, съчетани с черно и бяло. Трябва да подчертавате областта на колената, затова подбирайте дължина на полите и палтата около тази част на тялото. Ръкавиците, особено по-удължените, също ще предизвикват вниманието.

Препоръчваните камъни  са: обсидиан, корал, хиацинт.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.