Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 29.01.2024 до 04.02.2024

29 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Новата седмица започва с Луна в Дева и с хубави аспекти. Денят е благоприятен за срещи и разговори, за представяне на проекти, полагане на изпити, оформяне на документи и договори.

Благоприятната финансова активност за деня също ще донесе бързи, положителни резултати.

Меркурий е в хармоничен аспект с Уран, това ще помогне за взимане на прогресивни и оригинални решения, за нов, прогресивен подход.

Венера е в хармоничен аспект с Юпитер, хубав аспект за нови придобивки, повишаване на доходите, приятни изненади и подаръци. Общуването с приятели и партньори ще бъде хармонично.

30 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 10 ч. времето не е ефективно, Луната е без курс, не започвайте нищо ново и бъдете внимателни както на пътя, така и в отношенията.

С навлизането на Луната във Везни в 10.05ч. започва хубавата част на деня.

Интересни ще са часовете от 10 до 11.30 ч., не стойте безучастни, добре е да предприемете някакви действия, от тях ще зависят събитията през следващите десетина дни.

Днес Уран и Марс са в хармоничен аспект, който носи изобилие от енергия и физическа издръжливост. Днес и утре ще са динамични и много резултативни дни. Полезно ще бъде да проявите повече инициатива, за да се оползотвори тази хубава енергия. В бизнеса ще даде добър тласък напред, заседнали договори и отношения ще намерят своето адекватно разрешение. Отделете повече време за спорт, ако след Нова Година сте били решили да започвате фитнес или пилатес, то сега е времето да се запишете.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  01.21 ч. – 10.05 ч. !!!

31 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължава приятната динамика и оживление от хармоничния съвпад на Марс и Уран. Този аспект ще събуди у мнозина спонтанни постъпки и екзалтирано поведение.

Активизира се и творческата активност, бизнеса  търговията.

Денят е благоприятен и носещ добри резултати.

Рано тази сутрин може да усетите спад в настроението и неудовлетвореност.

Но, след 9 ч. се включва хармоничен аспект на Слънцето и Луната, който до края на деня ще създава максимално добри условия за изява.

Днес може да се засили желанието за свобода и независимост както в личен план, така и в бизнеса и работата.

Постарайте се днес да свършите максимално количество работа и не поемайте ангажименти за  1 февруари, защото денят ще е ефективен само от сутринта до 11 ч.

01 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Само до 11 ч. е активната част на деня, до тогава се постарайте да сте свършили по-важните неща за деня.

След това Луната вече няма аспекти, вече е без курс и почти до края на деня времето е трудно предвидимо и управляемо.

Разбира се, няма как да не се вършат ежедневните, рутинни дейности, но поне избягвайте тези неща, които изискват повече концентрация и внимание. Не провеждайте срещи и разговори и не ходете по институции, защото всичко ще е напразно или свързано с много пропиляно време и трудности от различен характер.

Ако боравите с цифри, данни и друга важна информация, трябва да сте много внимателни, защото има голяма опасност да се допуснат грешки.

Не разчитайте на уговорени срещи и обещания, защото може в последния момент да се отменят.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  11.04 ч. – 22.38 ч. !!!

02 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната вече е в Скорпион, принципно това е знак, който има усет към финансите, затова добре ще се съчетае с хубавата финансова активност за деня.

Още от сутринта ще има добра концентрация и при правилно разпределение на ангажиментите може да се постигнат добри резултати. Фокусирайте се върху това, което изисква повече упоритост и воля.

От 12 до 15 ч. може да попаднете в плен на предубеждения и предразсъдъци, трябва да се спазва умереност в преценките и изказванията.  Излишният оптимизъм в тези часове може да ви навреди, защото няма да може да се предпазите от евентуални грешки.

В 13.02 ч. Меркурий е в хармоничен аспект с Нептун, който засилва интуицията и фантазията,  дава силен творчески заряд.

03 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес Луната е все още в Скорпион и още от сутринта ще покаже своя строг и осъждащ характер. Бързо ще се появят на бял свят всички пропуски и задължения, в това число и финансови. Упреци и обвинения, може да ви развалят настроението, затова избягвайте ситуациите и хората, където може да ги получите.

Най-напрегнато ще бъде в обедните часове от 11 до 13 ч., когато може да избухнат конфликти както у дома така и в приятелското обкръжение.

Добре ще бъде ако се въздържате от бурна проява на недоволство. Не е подходящ ден за предявяване на претенции и изисквания, има голяма вероятност да  срещнете съпротива и отказ.

По-спокойната част на деня настъпва след 15 ч. и продължава до края на деня. Все още е в силата си хармоничния аспект на Меркурий и Нептун, затова може да се потопите в сферата на изкуството, музиката тази вечер ще е особено лековита и зареждаща душата.

04 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Неделя ще бъде много по-зареждаща и оптимистична в сравнение с вчерашния ден. След 8.29 ч. Луната вече навлиза в Стрелец и събужда желание за знания, откриване на нови хоризонти и пътешествия.

Вече е време да се замислите и за летните почивки и туристически забавления. Денят е подходящ за търсене на подходящи дестинации, правене на резервации и купуване на билети.

Денят е подходящ за обучение и саморазвитие, който има да учи и пише днес ще успее бързо да се справи. Особено успешен ден ще бъде за тези, които правят научен труд, правят изследвания и анализи. В понеделник Меркурий е в съвпад с Плутон и ще направи мисълта много проницателна и задълбочена.

Днес и утре може да се доберете до важна информация и да разкодирате нечии тайни мотиви и намерения.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  05.25 ч. – 08.29 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.