2024 Г. – ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН ДРАКОН

Какво ще ни донесе година на Дракона:

 • Вдъхновение, творчество, осъзнаване и полет на мисълта, блясък, генерална промяна;
 • Внезапни обрати, изненадващи провали, постоянно напрежение и безизходица, с ненадейна благоприятна развръзка, много природни катаклизми – земетресения, наводнения, цунами, торнадо, опустошителни бури, а другаде суша и хронична липса на вода;

Това ще бъде годината на Дракона, не очаквайте да е мирна и спокойна, пригответе се за бурна и непостоянна година. Първата й половина ще е относително по-спокойна, а през есента се засилва икономическия кризис, парите потъват незнайно къде.

Драконът е непредвидим, бляскав, творчески и благороден. Няма защо да се страхувате, само запомнете, че не трябва да се отпускате по течението, трябва да сте подготвени за това, което предстои, за да се справите по-добре. Годината в никакъв случай не може да се нарече спокойна, всеки ще я запомни с нещо, както с добро, така и с предизвикателства и стрес.

ПОЛОЖИТЕЛНОТО ПРЕЗ ГОДИНАТА

Дървеният Дракон обича семейството, дома и уюта. Годината е добра за сключване на брак. Разбира се, първо трябва да се посъветвате и за хубави дати, не трябва в деня на брака да има напрегнати и конфликтни аспекти, на трябва да е близо до дати на затъмнение, трябва да се избягва ретроградния Меркурий и други още астрологични подробности.

Творческите проекти през тази година ще се развиват добре, ако имате смели идеи сега е времето да ги активирате.

Икономиката ще се развива добре, въпреки всички обществено-политически обстоятелства.

Всички, които са честни и последователни, трудолюбиви и инициативни, през тази година ще имат големи успехи, известност и слава. Който прояви дори минимални усилия за своето развитие бързо ще може да се изяви.

Тези, които нямат партньор до момента ще имат най-сетне възможността да го намерят. Само не трябва да стоите безучастни, повече общувайте, намерете си някакви занимания и интереси, които да ви помогнат да намерите своята среда, а от там ще се появи и новия партньор.

Всички науки и практики, които са свързани с духовността, метафизиката и окултизма ще се развиват много мощно, мнозина ще се ориентират и ще тръгнат да се развиват в такава посока.

Най-важното е, че дори и да има някакви трудности и изпитания, винаги накрая ще се намира благоприятен изход и щастлив край!

Едни от най-големите късметлии ще са родените през годината на Дракона, Змията, Маймуната, Петела и Свинята. Но, не бързайте да се отчайвате, ако сте родени в друга година, защото е напълно възможно във вашия източен хороскоп да имате от споменатите енергии в другите стълбове на съдбата, не само в годишния и също да имате голям късмет и постижения.

НАПРЕЖЕНИЯТА И ДИСХАРМОНИЯТА ПРЕЗ 2024 г.

 • Ще има големи ограничения по визи, разрешителни и позволителни документи, непрекъснато ще се появяват нови забрани. Трудно ще се придвижваме до избрани точки от света. Преди да решите да пътувате непременно се заинтересувайте не само от визите, но и от обществено-политическата и икономическата обстановка, за да не се окаже, че попадате в новата „гореща точка“ на света.
 • Същевременно на всички много ще им се пътува и ще успяват да го направят, защото в картата на годината има много от тази енергия. Драконът е митично същество, което може да ходи по земята, да лети във въздуха и да плува във водата. Когато дойде неговата година стават големи преселения, ще се засили най-вероятно и емигрантската вълна. Хората ще пътуват не само по принуда, но и за удоволствие. Преди да организирате пътуване непременно трябва да се поинтересувате какви са условията и какви са аспектите в момента на пребиванието, избягвайте периодите на затъмнения!
 • В туристическия бизнес ще има лек спад, защото хората все повече ще предпочитат да летят самостоятелно и сами да си организират пътуването. Ако искат да оцелеят, туристическите оператори трябва да предлагат пълен пакет обслужване, прецизна работа и нормални цени.
 • Най-важното през 2024 г. е да внимавате да не останете без пари, без работа и без някаква дейност и заетост. Не напускайте лекомислено своята настояща работа, преди да сте намерили стабилна нова такава.
 • Не изпадайте в отшелничество, не се изолирайте и затваряйте, защото това бързо може да ви доведе до депресия, ограничаване на контактите, липса на енергия, а от там и на доходи. Ще има постоянна склонност към подобно затваряне и изолация, защото в астрологичната карта на годината липсва вода, а водата символизира именно общуването.
 • Ще има пристъпи на страх и неувереност особено последните три месеца от годината, бъдете подготвени и навреме намислете правилната терапия, за да излезете от това състояние, а още по-добре изобщо да не влизате в него.
 • През годината ще присъства и много агресия на различни нива. Внимавайте да не бъдете въвлечени, защото конфликтите, негодуването и осъждането също както и агресията бързо ще отнема от късмета и благополучието.
 • Трудни ще са отношенията между младото и старото поколение, различията и неразбирането все повече ще се заострят и задълбочават.
 • Младите хора няма да се чувстват комфортно, защото ще искат високо заплащане, престижна работа, но болшинството от тях няма да са добре образовани и подготвени, ще им липсва дисциплина и последователност. Това ще ги прави недоволни и раздразнителни. За да не изпаднат в такава криза трябва да вложат усилията си в образование и усвояване на някаква професия, да придобият умения, чрез които да си намерят работа. Най-лесното съпротивление вече няма да дава добри резултати, сега ще трябва да се полагат повече усилия и старание.
 • Политиците все повече ще се откъсват от народните маси, няма да мислят за това как да работят за тях, а ще преследват своите лични интереси, което ще буди много недоволство.
 • Конкуренцията ще е много силна, за да се изкарат пари ще трябва да се полагат повече старания. Парите трудно ще се заработват, през тази година трябва много разумно да се харчи и още по-разумно да се инвестира.

ТАЛИСМАН ЗА ГОДИНАТА – ДРАКОН, ПЕРЛИ И ЧЕРВЕН КЕХЛИБАР!

Купете си фигурка на дракон, ако намерите такъв, който държи перла, това ще е чудесен талисман за бизнес и просперитет.

Бижутата от перли също ще носят успех и добри доходи.

Гривна (или друго бижу) от червен  кехлибар ще ви пази от бурната и непредвидима енергия през годината. Този талисман ще е актуален за 20 години напред, защото идва нов астрологичен период, това е 9-ти период, който е огнен и ще продължи до 2044 г. (това е по системата И-дзин).

ЦВЕТОВЕТЕ ЗА ГОДИНАТА – КОД СИНЬО!

Най-главният и най-полезен цвят за тази година е синьото, всички нюанси на синия цвят! Защото той ще ви помогне да сте добре във финансово отношение, тъй като в картата на годината липсва елемента вода, който носи парите (тези тълкувания са направени чрез методите на източната астрология).

Не зелено,  а синьо, това е най-важният цвят, в синьо трябва да бъде и портмонето ви. Винаги се анализира цялата карта за годината, за да се види, кой цвят ще бъде полезен.

Да, сега е годината на зеленият Дракон, но в картата на годината и без друго има много, много от този елемент, повече от него не е нужно да добавяте в аксесоарите и дрехите, защото няма да ви донесе хармония.

Другият полезен цвят, който е добре да добавяте е червения, защото огън също липсва в годишната карта, а той се свързва също с парите, интелекта и блясъка на ума. Ако искате да ви върви в бизнеса прибавяйте и малко от червеното. Още повече, че от 11 февруари навлиза споменатия вече 9-ти период, който е огнен и така ще влезете в съзвучие с него.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.