Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 13.03.2023 до 19.03.2023

13 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След навлизането на Луната в Стрелец в 9.22 ч. започва ефективната част на деня.

Веднага след това ще се усеща силното влияние на Сатурн, който може да допринесе за временна задръжка, отлагане, липса на тонус и умора. Но след 12 ч. тази тенденция отшумява. До края на деня няма големи пречки за рутинните дейности.

Очаква ни интензивна седмица с напрегнати аспекти  на Слънце, Нептун и Меркурий  с Марс.  Както и на Венера с Плутон. Това ще е седмицата, в която ще трябва да преборим своите илюзии, фантазии и очаквания, които ще влязат в силно противоречие с действителността.

Или казано шеговито, някои тепърва ще разберат, че не всичко което хвърчи става за ядене.

Това ще е период на липса на енергия и мотивация, на двойственост, съмнения, задкулисни игри. Всичко това започва да действа още от този понеделник, бъдете подготвени.

С една дума, тази седмица не се препоръчва да се започват важни нови проекти и други дейности. Направете всичко възможно да се освободите от илюзиите и да стъпите на здрава почва за в бъдеще.

В събота и неделя до обяд ще са хубави аспектите, но Луната вече ще е силно намаляваща, защото очакваме на 21 март в 19.24 ч. е новолуние в 1° Овен , а ден преди това на 20 март в 23.24 ч. идва пролетта, Пролетното равноденствие.  

ЛУНА БЕЗ КУРС8.59 ч. – 9.22 ч. !!!

14 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната в Стрелец, днес ще ни настрои на максимално позитивна вълна, защото днес е в хармоничен аспект с Юпитер. Добри вести може да пристигнат на фона на наближаващите напрегнати конфигурации. Не ги пренебрегвайте, другата седмица те вече ще звучат достатъчно реалистично.

Пригответе се към края на месеца, след като Слънцето премине вече в Овен на 21 март да видите съвършено друга картина на живота си.

Принципно Слънцето в Риби, което е в близък съвпад с Нептун, който ще е точен на 16 март. Той ще създава  усещане за единение с останалите, за „размитост“ и разтваряне в океана на живота . То засилва и творческите способности. Така че, днес ще може да съпреживеем от хубавата страна на този аспект. Заниманията с лечителски практики, укрепването и лечението на организма с треви, аромати, хомеопатия и холистични методики, както и общуването с изкуството са силно препоръчителни до края на седмицата.

15 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Обърнете внимание, че днес има период на непродуктивност от 10.51 ч. – 14.07 ч., през който е необходима да сте по-внимателни и да не допускате да ви въвлекат в неясни и

През нощта  срещу четвъртък Марс и Нептун ще сключат точен напрегнат аспект, който   носи   инертност, липса на енергия и мотивация, както и двойнствени ситуации.

Днес започва вече подготовката към новите действия и събития, които ще се развият след две седмици. Сега все още сме в преддверието им, когато   имаме усещането, че всичко се обърква, нещата са в застой, а и на нас много не ни се занимава.

Най-важното за деня е да не се въвличате в емоционални бури. Постарайте се още в зародиш да регулирате този процес. Възможно е още вечерта да се появи информация, която може да се окаже манипулативна, объркваща и невярна.

В следващите дни да се внимава при шофиране, както и при употребата на лекарства и алкохол, както и други упойващи субстанции. Сега те ще са двойно по-опасни и нараняващи. Тези тенденция се запазва и за четвъртък и петък.

ЛУНА БЕЗ КУРС10.51 ч. – 14.07 ч. !!!

16 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днешният ден е наситен с аспекти, които ще донесат много емоции и събития.

Бъдете предпазливи днес, не водете сделки и преговори, защото не се знае какъв ще бъде изхода от взетите решения. Не трябва да имате големи очаквания ако през тази седмица постъпят някакви предложения и обещания. Най-вероятно от тях почти нищо няма да бъде спазено. Едва по-късно ще осъзнаете, че всичко е направено с манипулативна цел за лични облаги.

Слънцето и Меркурий са в точен съвпад с Нептун, това много неща може да обърка, на първо време в нашите собствени представи.

В  емоционално отношение събитията ще са силно напрегнати. Възможни са лъжи, манипулации и двойнствени отношения. Не се предоверявайте, ако все още не познавате добре партньора.

Венера и Плутон и те вечерта в 21.55 ч. са в напрегнат аспект, който може да доведе до мнителност, ревност, манипулативно поведение.

Венера преминава в Телец до 11 април. В този знак Венера е много царствена и силна, защото тя го управлява. Прочетете повече за Венера в Телец ТУК.

Който иска да активизира енергията на любовта и финансите е добре да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак. Прочетете повече за това ТУК.

17 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължава емоционалната неустойчивост и неясните житейски и бизнес ситуации. Най-важната задача за днес е да успеете да запазите спокойствие и да не навлизате в конфликти, които може да възникват и по съвсем незначителни поводи.

Днес Меркурий е в конфликтен аспект с Марс, речта е остра и нараняваща. Имайте това пред вид, когато трябва нещо да се обсъжда. Оставете темите за разрешаване поне за утре, а най-добре за след вторник. Защото Нептун все още е свързан в аспект както със Слънцето, така и с Меркурий и силно ще активизира чувствата, които ще пречат на преценката.

В тези дни ще се активизира и интуицията, но много трябва да се внимава, защото дори и тя може да ви подведе, ако сте много силно емоционално включени към текущите процеси.

Слънцето и Меркурий са в точен съвпад в 27-мия градус на Риби. Той ще активизира внушаемостта и натрапчивите мисли. Възможно е някой да иска да ви натрапи своето мнение или вие самите да сторите същото спрямо другите. Не си хабете силите, колкото и да сте убедителни – няма да се постигнат стабилни резултати.  

Напомняне: На   18 март   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  19 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   19 март, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 19 март и ще излезете от поста на 20 март 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.14 ч. – 16.26 ч. !!!

18 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

От днес постепенно се успокояват всички емоционални бури, постепенно нещата започват да се нормализират.

Отношенията ще имат шанс да се стабилизират и връзките да се заздравят, благодарение на хармоничният аспект на Венера със Сатурн. Сега ще можете много по-лесно да се ориентирате, кои връзки си заслужава да задържите и кои не.

Денят е полезен с това, че много от събитията през изминалата седмица ще претърпят трансформация и най-сетне ще се изяснят подмолните мотиви.

Вечерта след 18 ч. бъдете внимателни особено у дома и с близките ви жени, защото може да избухнат недоразумения и конфликти. Възможно е дребни битови проблеми да предизвикат много гняв.

За утре правете планове само до обяд – 12.30 ч., защото след това до 17.13 ч. денят няма да е удачен и ползотворен.

Напомняне: На   18 март   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  19 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   19 март, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 19 март и ще излезете от поста на 20 март 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

19 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата половина на деня е ползотворна и позитивна. Ако сте ранобудни до 12.30 ч., ще можете да свършите важното за деня.

Следва период на Луна без курс, време на неудовлетворение и объркване на плановете от 12.34 ч.  до 17.13 ч. Отделете това време само за почивка и самостоятелни занимания.

В тази неделя в ефективните часове може да се проведат много сериозни, аналитични разговори, които ще бъдат от значение за дълго време напред.

Вечерните часове са подходящи и за обучение, както и за научна работа и изследване, направените анализи ще са много задълбочени и точни.

Рано сутринта в 6.25 ч. Меркурий премина в Овен до 3 април. Мисълта става бърза, речта открита и спонтанна. Много бързо ще се усвояват знанията и по-смело ще се заявява личното мнение.

За понеделник непременно си отделете време за пречистване на дома и офиса. Можете дори още от днес да си помогнете. Късно вечерта в понеделник в 23.26 ч. настъпва пролетното Равноденствие, идва астрономическата пролет и Слънцето навлиза в Овен. На 21 март очакваме и новолуние в Овен. Идва обновяваща пролетна енергия.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.34 ч. – 17.25 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.