Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 20.03.2023 до 26.03.2023

20 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази седмица има интересни астрологични събития, които ще внесат нови направления

и повече енергия в живота ни:

  • Късно тази вечер в 23.26 ч. настъпва Пролетното Равноденствие, денят е равен на нощта. Слънцето навлиза в Овен до 20 април. Това важно събитие дава  началото на пролетта и Астрологичната Нова Година! Овенът стои в началото на зодиака, затова навлизането на Слънцето в този знак, винаги отбелязва започването на чисто нов цикъл. Който има желание може да дочака този късен час
  • Утре вечерта в 19.24 ч. е Новолунието в Овен.
  • На 23 март, в 17.24 ч. Плутон навлиза във Водолей за продължителен период от 20 години.

Всеки ще запомни тази седмица с поне едно важно събитие, което ще е дълго време актуално.

Този понеделник е подходящ за приключване на започнати проекти, за предаване на справки и приключване на ангажименти.

Денят е наситен с много енергия, въпреки силно намаляващата фаза на Луната преди новолуние, защото в 22.08 ч. Слънцето е в хармоничен съвпад с Плутон. Този аспект ще даде нужната сила и решителност да се вземат смели, самостоятелни и  важни решения в личен и служебен план.

За да се подготвите по-добре за тези процеси на обновление, непременно днес и утре почистете дома си и работното пространство.

21 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази вечер в 19.24 ч. е Новолунието в Овен. До тогава имате все още време за цялостния процес на завършване на текущите задачи и прочистване на пространството.

Това новолуние, което се съчетава и с настъпването на пролетта ще носи силно желание за обновление и ново начало. Много силен импулс ще се появи за промяна, ще възникват идеи и възможности за развитие. Непременно си записвайте идеите, не отблъсквайте предложенията, дори в момента да нямате силите и възможностите да подходите към този обновителен процес. Обстоятелствата, които са ви нужни ще се зародят в течение на годината.

Вечерта след 19.24 ч. ще се пишат желанията по новолуние. Желанията може да се написват в продължение на едно денонощие, т.е. до утре вечерта. Повече за новолунието в Овен прочетете ТУК

Инструкции за писане на желания прочетете ТУК

Днес и утре до обяд е отлично време за спазване на ЛУННАТА ДИЕТА

ЛУНА БЕЗ КУРС17.58 ч. – 18.02 ч. !!!

22 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни хубав, много енергичен ден, в който вече с пълна сила ще осъзнаем, че нещата се променят, че настъпват нови тенденции, повече възможности и сили.

Поставете началото на важни за вас неща, които искате да постигнете.

От сутринта ще се зараждат силни, почти непреодолими  желания за някои нови придобивки (предимно красиви, скъпи и луксозни). Ще има порив към  незабавни промени в личен план, също така в любовта и партньорствата.

Непременно трябва да се внася някакъв коректив в тези импулси, защото може да се извършат доста прибързани постъпки с тази бушуваща пролетна енергия.

До края на деня ще се развиват позитивно всички обмислени и сериозни срещи и разговори, както и поставянето на началото на нови инициативи.

23 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Този ден ще го запомним с ингресията, навлизането на Плутон във Водолей, която ще бъде в 17.24 ч.

Това е висша планета, такъв транзит става доволно рядко, затова денят ще е отбелязан със събития както в политически, социален и международен план, така и в личен план. Винаги в такива дни, когато дадена сериозна планета премине от един зодиакален знак в друг имаме събития.

Денят ще е интересен и наситен с преживявания. Дори и в първия момент за вас лично да няма съществени събития, тази енергия може да се прояви на вътрешен план, като размисли и взимане на сериозни решения за бъдещето.

Плутон е планетата на трансформацията, тя символизира птицата Феникс, която се възражда от пепелта си. Съчетанието на Плутон и зодиакалния знак Водолей, където ще се намира следващите 20 години, ще донесе големи социални, икономически и политически промени. Ще съществува постоянна жажда за промени, които ще се реализират по революционен път, приемете го в пряк и преносен смисъл.

В личен план, там където се намира Плутон във вашия личен хороскоп, там ще се случат най-големите промени и видими трансформации през следващите години.

ЛУНА БЕЗ КУРС19.14 ч. – 20.43 ч. !!!

24 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни продуктивен ден, с интересни нови събития. Луната е в Телец, вниманието ще се фокусира върху земните и реални неща, финансови и семейни теми. Направеното днес и утре, ще донесе добри придобивки и доходи. Денят отлично се съчетава и с положителната финансова активност, не пропускайте тази възможност.

Ще осъзнаете качеството на новата енергия, която настъпи тази седмица. Мнозина ще се настоят почти мигновено към новите тенденции, на други ще им трябва малко повече време за възприемане на новите тенденции. Ако сте от тези, на които им трябва време, то поне не отказвайте новите предложения, които може днес да постъпят. Първо добре обмислете, преди да отхвърлите настъпващите тенденции.

Още от рано сутринта ще се усетят точно тези енергии и теми, които ще са актуални в близките дни. До края на деня настроението ще е на добро ниво, ще нарасне и вътрешната увереност и самочувствие.

25 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В тази събота Луната е в Телец, денят е чудесен да се погледне на нещата от практична гледна точка. Вече започват да се проясняват новите желания и предчувствия, до края на седмицата за някои ще има чудесната възможност да променят важни параметри в живота си.

Днес времето е ефективно до 18.21 ч., след това вече Луната е без курс. Не планирайте срещи и тържества за след този час, защото няма да се чувствате добре, може да настъпят неловки моменти и да останете неудовлетворени.

В 13.46 ч. Марс най-сетне напуска знака Близнаци и навлиза в Рак до 20 май. В този период има вероятност у дома да възникват често напрежения и противоречия на дребна, битова тематика. Всичко свързано с дома и семейството ще ни се струва много напрегнато и нервно. Марс е много слаб в този знак, това означава, че много ще се гневи и няма да се чувства комфортно, съответно и ние ще имаме дискомфорт. В бизнеса ще има голяма инерция, активността ще се задейства само и единствено от емоциите.

ЛУНА БЕЗ КУРС18.21 ч. – 00.00 ч. !!!

26 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес Луната вече е в Близнаци. Днес е отличен ден за повече движение, спорт и разходки на чист въздух и отворени пространства.

Само рано сутринта до към 10 ч. може все още да се чувствате вяли и уморени, без настроение и тонус. Но след това настроението се оправя и силите се възвръщат.

До края на деня е подходящо време за срещи и разговори, за обмяна на идеи, проучване и събиране на информация и нови впечатления.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект в 13.05 ч. до края на деня, което ще създаде възможност да се възвърне увереността, да се засили имунитета и  укрепи здравето.

В понеделник ни очакват хубави аспекти, затова може да си направите планове.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.