Венера в Телец

Какво да очакваме в този период?

Любовен живот

Ключовите думи за Венера в Телец са: чувственост, пасивност, меко очарование и любов към разкоша. Телецът е любвеобвилен, страстен, сензитивен. Той обича плътските наслади, допира, физическата близост. За него е много важен  физическият допир, така той „черпи“ информация за своя партньор.

В този период хората стават много чувствени и сензитивни, имат потребност от физически допир, по този начин се изразяват емоциите и се обменя пълноценно енергия с партньора. Либидото се засилва, дори и по-хладните натури имат потребност от ласки и секс.

Само за жени

Какво искат мъжете през периода на Венера в Телец? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите? 

Това е единственият период, в който не трябва да се притеснявате от малкото излишни килограми. В този период мъжете ще бъдат привлечени повече от жени с хубави, изразителни и пищни форми. Бъдете мили, гальовни, любвеобвилни и най-важното: сексуално отзивчиви! Това е формулата за успех!

Само за мъже

А, какво искат жените през този период? Как да им угодите, мъже?

Сега жените очакват от вас: грижа, внимание, подаръци и любов.

Много високо ще бъде оценена материалната сигурност, която можете да им предоставите. Това ще впечатли дори и много влюбените и некомерсиални дами в този период.

Телецът е знак, който цени материалната сигурност и обезпеченост. Можете да си съблазните с много милувки, прегръдки и скъпи подаръци. Бъдете нежни, проявете загриженост, заявете своите чувства. Дайте всякакви доказателства, които ще уверят половинката ви, че ще я обичате завинаги. Телецът цени трайните и предани връзки.

В този период жените искат да се чувстват сигурни във вашите чувства и намерения.

Ако се чудите какво да подарите:

Ще бъдат оценени елегантните дрехи от естествени материали, които са достатъчно качествени и скъпи. Бижута и аромати – също на престижни марки, които ще подчертаят красотата и стойността на вашата избраница.

Пари

Телецът е знакът, който има много положително отношение към парите, материалната обезпеченост и сигурността. През този период се създават много благоприятни обстоятелства да увеличите своите доходи. Търсете сами допълнителни възможности. Спечелените средства и материалните придобивки, ще имате склонност да ги съхранявате или да ги влагате много разумно така, че те да ви донесат още средства и сигурност в бъдещето.

Мода

Венера е планетата, която управлява Телеца. Затова тук тя е много ярко изразена. Това означава, че в този период чувството за красота и естетика, ще бъде много засилено.

Ще се предпочитат естествени тъкани, които стоят красиво и елегантно. За да изглеждате неотразимо е добре да подбирате тъкани, които са приятни и меки на допир.

Например кадифето, особено коприненото  е най-подходящата тъкан. Както и всички копринени платове, както и  от фина вълна. Бархетните и велурените изделия също са много подходящи.  Това допълнително ще засилва чара и притегателността ви.

Обличайте се в красиви, класически костюми. Не са задължителни най-новите и крещящи тенденции, а всичко онова, което е издържало теста на времето. Избирайте дрехите, които никога не излизат от мода. Може да не е  най-новото, но задължително най-скъпото и качественото, което имате.

Цветовете на Венера в Телец са: розов и светлосин, всички разновидности на  нежно-зеленото, в това число и  резеда, кремави цветове, както и всички „сочни“ цветове: например „праскова, кайсия, ябълков цвят“. За по-строгите тоалети изберете тъмно-зеленото и тъмно-кафявото. Все пак Телецът е земен знак и тези цветове също много му подхождат.

Бижутата:  да бъдат масивни, но с по-опростени форми. Разбира се, предпочитайте тези с естествени минерали и метали. Да са украсени с: изумруд, сапфир, розов кварц, топаз, ахат. Не забравяйте, че Телецът обича стойностното, скъпото и престижното.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.