Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 06.03.2023 до 12.03.2023

06 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Новата седмица ни носи   важно астрологично събитие на 7 март, когато е пълнолунието в Дева. Тогава Сатурн преминава в Риби до 24 май 2025 г. Очаква ни една динамична и ползотворна седмица.

Луната навлиза рано сутринта в Дева и ни подготвя за предстоящото пълнолуние.

Днес е важен ден преди пълнолунието, защото ще станат видими резултатите от последните две седмици. Положените днес и утре усилия, ще дават продължителни и положителни резултати.

В 15.42 ч. Слънцето е в хармоничен аспект с Уран. Точно това взаимодействие на планетите ще донесе днес и утре нови шансове за развитие, благоприятни ситуации за разрешаване на различни казуси – в сферата на бизнеса, професията или обучението.

Важен знак за бъдещето развитие може да получите вечерта в часовете от 18.30 до 23.30 ч.

07 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 14.42 ч. настъпва пълнолуние в 17° Дева.  Пълнолунието е в напрегната конфигурация с Марс и  съвпада с преминаването на Сатурн в Риби. Това означава, че ще бъдем принудени от обстоятелствата да действаме, да се придвижим в дадена посока. Пълнолунието в Дева ще ни направи доста критични към текущите събития и по-изискващи. На първо място към себе си. Днес е много важна повратна точка, когато ще може да видите истината в очите и реалното състояние на нещата. Ако те не ви харесат, ще си поставите нови изисквания и по-различен подход, за да се впишете по-хармонично в събитията.

Редица събития ще се случат днес, няма как да не ги видите и да ги подминете. Важното е да обърнете внимание на всичко, защото случващото се днес е предвестник на големите изменения, които ни чакат в бъдеще.  

В 15.35 ч. Сатурн навлиза в Риби – това определено е добра новина, в известен смисъл, защото там планетата е слаба. През последните 6 години, бяхме подложени на много силна проверка от планетата на кармата и житейските уроци – Сатурн, защото тя беше последователно в два много силни знака за нея – Козирог и Водолей.

Какво ни очаква при навлизането на Сатурн в Риби?

  • За всички, които са зодия Риби, ще е своеобразно изпитание, но и възможност повече да се концентрират в действителността, да са тук и сега и да се научат по-добре да оцеляват и да се справят с текущите житейски трудности. Тук, на Земята, сме дошли именно за това, да се учим и да усвояваме множество умения. Затова са ни жизнено необходими уроците на Сатурн.
  • За останалите зодии, които са включени в напрегната конфигурация са Дева, Близнаци и Стрелец, също ще има изпитания и кармична учебна програма, с която ще е наложително да се справят.

Не трябва да се страхувате от Сатурн, направете го ваш приятел и съдружник, като не се противопоставяте, а вършите дори и неприятните неща, с етикет „трябва“, тогава тази планета ще ви възнагради с големи победи.

И накрая да не забравим за вълшебната ЛУННА ДИЕТА, точно преди 8 март, чудесно ще се отрази на всички. Препоръчва се точно на лунните фази да се гладува, но който няма опит в това, нека да бъде само на плодове и зеленчуци.

08 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ  И СИЛНИ!

НЕКА ОКОЛО ВАС ИМА ОБИЧ И ХАРМОНИЯ!

ВИНАГИ ГЛЕДАЙТЕ  ОПТИМИСТИЧНО НА ЖИВОТА,

С ВСИЧКО МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ, МИЛИ ЖЕНИ!

Очаква ни интересен празничен ден. Остават в сила всички тенденции от вчера, пълнолунието и днес ще акцентира върху важните теми и задачи в живота ви, които ще изискват повече усилия и отговорности.

Много рано сутринта от 6 до 9 ч. може да попаднете в полето на сантименталност, обидчивост и разстройване на  отношенията. Може да преодолеете този момент, като изключите сравнението и очакванията. Фокусирайте се в позитивна посока.

Добре е да използвате деня до 16 ч., за да активизирате нещо добро за своето бъдеще, същото важи и за след 17 ч. Днес се усилва волята, взетите решения свързани в интерес на развитието ви, ще дават бързи резултати. До 16 ч. наблегнете на кариера и обучение, както и да задължения по здраве и по поддръжка на дома, а  след 17 ч. на взаимоотношенията, тогава вече Луната ще бъде във Везни.

Вечерта обещава да е приятна и задушевна, особено ако не се вглеждате в дребни недостатъци.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.08 ч. – 16.45 ч. !!!

09 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре са спокойни и ползотворни дни. До края на седмицата всъщност ни очакват хубави аспекти, но събота и неделя очакваме Луна в Скорпион. Все пак тя винаги внася известно напрежение и елемент на спешност. Затова използвайте четвъртък и петък максимално, за да сте по-спокойни.

В днешният ден най-важни ще бъдат взаимоотношенията и партньорските връзки. Непременно обърнете внимание на всяка несъвършена ситуация и бързо я туширайте, не допускайте да се разрасне. Ако по време на пълнолунието са възникнали разногласия вследствие на критика, сега е  правилното време да туширате различията.

Особено грижливи бъдете в бизнес отношенията и съдружията.

Денят е подходящ за срещи и разговори, както и за оформяне на договори и сделки.

Вечерта след 18 ч. трябва да се внимава с обещания и преценки, защото може да са силно завишени в момента критериите ви, но след време да се окаже, че трудно ще се справите.

За тези, които са на диета, трябва да се ограничат на вечеря количествата храна, ще има склонност към преяждане.

10 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е във Везни и дори да страним от партньорски напрегнати разговори и уточнения от сутринта до 12.30 ч. точно това ще се наложи да се прави. Приятелските връзки и те може да създават известен дискомфорт.

През първата част на деня е доста неустойчиво и настроението, както и личната увереност в силите.

Добрата новина е, че след 13 ч. всичко това се променя и до края на деня всичко влиза в хармонични рамки.

От днес Плутон е в напрегната конфигурация с Лунните възли, този аспект ще зададе и по-нататъшната програма и психологическа настройка до края на годината. На първо място ще се сформират бъдещите настроения и взаимоотношения в обществото.

Вечерта намерете време и за спорт и повече движение, наберете сили, защото следват два доста интензивни дни, макар и почивни.

11 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Скорпион. Днес и утре ще се активират темите заложени в това пълнолуние. Много от житейските ситуации ще искат и мигновена намеса и разрешаване. Не трябва да се бавите, защото това са уникални възможности да се развиете бързо и относително неусетно.

В  17.06 ч. Венера и Марс са в хармоничен аспект, който много благоприятно ще допълни случващото се днес. Благоприятен момент е да приемете помощ от приятели, да споделите своя опит и да се поучите от техните постижения.

Този аспект ще допринесе и за хармонизиране на вече сформирани партньорства и приятелства и ще уеднакви гледните точки.

Меркурий и Уран сформират хармоничен аспект, който ще е точен в полунощ. Днес и утре има шанс да попаднете на точната информация, на точните хора и ситуации, които ще могат да ви извадят от застой.

Обърнете внимание на събитията от 13 до 15.30 ч. – те ще бъдат много поучителни и показателни за следващите 10-тина дни.

12 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната все още е в Скорпион, възползвайте се и от благоприятната финансова активност, която имаме днес. Принципно в дните на Скорпиона винаги стават актуални и финансовите теми.

Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, това ще укрепи имунитета и настроението ще бъде добро. Меркурий и Уран са в точен хармоничен аспект, оригинални хрумвания и предложения ще се появят точно, когато имате нужда от тях. Денят е добър и за обучение и писмена работа.

Непременно запазете получената днес информация и осъществените контакти, ще можете много успешно да се възползвате от тях след новолунието в Овен и пролетното Равноденствие, които настъпват на 21 март.

Следващата седмица не се препоръчва да се предприемат нови и важни действия, защото ще има напрегнати аспекти, които ще намаляват силата и мотивацията, ще носят неясност и двойственост.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.