Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 06.11.2023 до 12.11.2023

06 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започва с Луна без курс, почти цял ден времето няма да е продуктивно.

Отложете новите начинания и важните дела за утре и вдругиден, когато ще са подходящи аспектите.

Нехармоничните аспекти за седмицата са в петък, когато Меркурий е в квадратура със Сатурн – това не е подходящ ден за преговори и търговия, както и за пътуване. В събота и неделя Марс е в опозиция с Уран, започва да се сформира и опозиция на Слънцето с Уран, която ще е точна на 13 ноември. Тези аспекти ще предизвикат агресия в отношенията и на пътя, редица нехармонични и конфликтни събития, конфронтация на идеи и интереси. .

Добрата новина за днес е, че Венера е в хармоничен аспект с Плутон, това ще се отрази благоприятно на задълбочаването на взаимоотношенията. Ще даде благоприятен тласък и на финансовата сфера. Този аспект засилва емоциите, той ще е в сила до 10 ноември.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.26 ч. – 21.40 ч. !!!

07 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес и утре ни очакват много успешни и динамични дни, постарайте се максимално да се възползвате, защото в края на седмицата се напрегнати аспектите.

Все още е в сила хармоничният аспект на Венера с Плутон, който ще активизира финансовите потоци до 10 ноември. Днес и утре ще се заздравят приятелски и любовни връзки, ще се активизира сексуалният живот, нараства привлекателността и харизмата.

Денят е подходящ и за творческа и лечителска работа, речта ще е дълбока, чувствена и поетична. Ако искате да напишете прочувствено писмо, то сега е дошъл правилният момент.

За днес обявяваме код зелено през целия ден!

Напомняне: На   8 ноември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  9 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   9 ноември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 9 ноември и ще излезете от поста на 10 ноември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

08 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Честито на всички, които празнуват днес! Здраве и просперитет!

Очаква ни чудесен ден с код Зелен! Аспектите са благоприятни до края на деня, възползвайте се и от хубавата финансова активност!

Слънцето и Луната днес са в хармоничен аспект, който създава комфортно настроение, предоставя възможност да се изявят най-добрите качества, които се притежават.

Луната е в Дева, старателна и трудолюбива, тя е в хармоничен аспект с Марс и Уран – работата днес ще върви бързо и динамично.

В 11.32 ч. Венера преминава във Везни до 4 декември. Повече за Венера във Везни прочетете ТУК. Който иска да активизира потока на парите и любовта в живота си може да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак.

Напомняне: На   8 ноември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  9 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   9 ноември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 9 ноември и ще излезете от поста на 10 ноември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

09 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта имаме период  на Луна без курс. До 10.09 ч. бъдете внимателни, пазете си документи и пари и внимателно шофирайте.

След това Луната вече навлиза във Везни, в следващите три дни акцент ще има върху взаимоотношенията, любовта и приятелствата. Ще може успешно да заздравите връзките си и да подобрите своите бизнес партньорства. Дипломацията и разумното, балансирано поведение може да ви помогне, за да не се стигне до кризис при предстоящите напрегнати аспекти в края на тази седмица.

Днес Плутон и Меркурий са в хармоничен аспект, който ще подпомогне аналитичната мисъл, отлично време за обучение и анализ. Изказът ще бъде точен и справедлив.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  06.56 ч. – 10.09 ч. !!!

10 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В този петък общуването ще бъде доста филтрирано и отстранено. Ако се почувствате игнорирани и пренебрегнати не се притеснявайте. Това е временен момент.

Точно днес не е подходящо време да си изяснявате отношенията, да говорите с началници или да водите преговори. Кратките пътувания и командировки няма да донесат очаквания успех.

Вече Луната силно намалява, очакваме новолуние в Скорпион на 13 ноември, затова се концентрирайте към привършване на проекти и поети ангажименти.

Сутринта в 8.26 ч. Меркурий навлиза в Стрелец до 1 декември. Това ще активизира по-голям интерес към пътувания, почивки и екскурзии. Както и към изучаване на чужди езици и започване на допълнителни квалификации. 

11 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят ще започне с важни събития още от сутринта, особено внимателно наблюдавайте какво се случва в ранните часове от 7 до 10 ч., както и какви са вашите собствени мисли и настроения, защото те правилно ще ви насочат за събитията през идващите две седмици.

Започнете още от сега полека да почиствате и подреждате пространството. Много успешно ще може да се освободите от ненужните вещи и да трансформирате енергиите около себе си.

От днес бъдете много внимателни с агресивните личности, избягвайте конфликтните теми.

Марс и Уран са в напрегнат аспект, който ще донесе много нерви, борби и засилена конкуренция.

Внимавайте кого прогонвате днес и утре от живота си, защото ще бъде завинаги.

Но, ако прецените, че сте попаднали в токсични и паразитни връзки, точно преди скорпионското новолуние е най-подходящото време да се отървете от тях.

Обърнете внимание, че има и интервал на Луна без курс от 17.06 ч. – 20.40 ч., точно тогава избягвайте да шофирате и не водете разговори и не вършете нищо важно.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.06 ч. – 20.40 ч. !!!

12 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Напрегната неделя ни очаква, внимателно си подбирайте контактите днес, за да не се натоварвате излишно, не само емоционално, но и физически. Днес се разгръща с пълна сила опозицията на Марс с Уран, която силно ще натовари нервната система и може да предизвика агресия и конфликти. Вътрешна неудовлетвореност и съмнения може да обсебят целия ден.

Луната вече е в Скорпион и това още повече ще нагнети черните краски и осъждащото и настроение.

Днес е последен лунен ден, утре в 11.28 ч. настъпва новолуние в 21° Скоприон.

Днес е денят на почистване и подреждане, на изхвърляне на стари и ненужни вещи, за да може да освободите пространство за новите неща. Постарайте се да завършите и поети ангажименти.

Започнете от днес Лунната диета и продължете до утре сутринта, за да имате отличен резултат за здравето и фигурата.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.