Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 30.10.2023 до 05.11.2023

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

30 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме интересна и динамична нова седмица, която ще е изцяло повлияна  от съботното лунно затъмнение. Събитията ще бъдат свързани с промените, които то активира.

Цялостният сезон на затъмненията, т.е. най-силното влияние проявление на промените, които те носят, приключва на новолунието в Скорпион, което ще бъде на 13 ноември.

По-хубавата и успешна част на деня започва от сутринта до 13.37 ч., аспектите са хубави, затова започнете първо с важните неща за деня.

От 13.37 ч. – 17.09 ч. е период на Луна без курс, когато не е добре да се занимавате с неща, от които после очаквате да се развият. Добре е да сте максимално концентрирани, защото се допускат грешки в такъв момент.

След 17.09 ч. Луната вече навлиза в Близнаци. След 18 ч. може да почувствате някаква дистанция и филтрирано поведение.  Запазете търпение, утре ще бъде доста по-добър ден.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  13.37 ч. – 17.09 ч. !!!

31 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Завършваме този напрегнат октомври с хубави аспекти и с хармонична финансова активност. Денят е зареден с много приятни изненади, подаръци и приятелски жестове.

Днес Венера и Уран са в точен хармоничен аспект в 15 ч., той ще активизира приятелските връзки, ще допринесе и за нови контакти.

Луната е в Близнаци и ще активизира срещи, разговори, кратки пътувания и командировки, които ще донесат очаквани промени.

За творческите личности денят също ще бъде добър и плодотворен, не пропускайте споходилото ви вдъхновение, уловете мига и го пресъздайте.

Подходящо време е за срещи и разговори, както и за укрепване или съживяване на партньорските връзки.

Денят е подходящ и за преговори и подписване на договори.

01 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Месец ноември ще бъде динамичен, на моменти доста напрегнат и нервен, но изпълнен с редица събития и промени.

Тези промени ще са импулсирани още от двете затъмнения, които преминаха през октомври месец.

Конкретно тази сряда ще бъде твърде кратка откъм деловата част. Активните часове ще са само от сутринта до 14.38 ч.

Преди обяд настроението ще е неустойчиво и често ще има дребни дразнения, които ще предизвикват недоволство и неувереност.

Интересни ще са събитията от 11 до 14 ч., защото събитията ще бъдат знакови и ще посочват правилните избори и посоки.

След 14.38 ч. до края на деня вече трябва да сте много внимателни и да отмените  важните срещи и разговори, защото няма да доведат до добър резултат.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  14.38 ч. – 23.31 ч. !!!

02 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната вече е в Рак, аспектите за деня са хармонични, денят е ползотворен.

Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който винаги носи ентусиазъм, сили и бодър дух. Дори и да има напрегнати ситуации, ще има сили и тонус за преодоляването им.

Днес осезателно ще се прояви опозицията между Слънцето и Юпитер. Това ще предизвика противопоставяне на интересите, проблеми с честолюбие и самолюбие. Ще се наложи да се отстояват виждания и принципи, избраните цели може да се окажат непостижими или с големи препятствия. Това е и противопоставяне на идеали и идеологии, религиозни конфликти.

Възможно е до края на седмицата да се случат промени в посока на образование и работни проекти.

03 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 7.03 ч. Слънцето и Юпитер са в точна опозиция, това е главният аспект на деня. Възможно е да усетите снижение на творческите процеси и на полета на мисълта. Повече ще се съмнявате и ще търсите други варианти и възможности, може да се появят авторитетни и авторитарни личности, които да ви внушат, че изборите ви до момента не са особено сполучливи. Важно е сега да можете да разберете какво точно искате и да успеете да се справите с вътрешните колебания.

Важно е да не позволите да бъдете извадени и от равновесие, внимавайте да не се заемете с проекти и ангажименти, които не са ви по силите.

Луната все още е в Рак и главните сили и ресурси ще бъдат насочени към семейството, дома, децата и родителите.

Постепенно нараства опозицията и на Венера с Нептун, това е нарастваща емоционалност, напразни очаквания, фантазии и заблуди.

Тази опозиция ще е точна утре, затова се постарайте да елиминирате срещи и разговори, които ще ви разстроят и натоварят допълнително.

04 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня започва след 9.30 ч., когато Луната навлезе в Лъв.

Днес Сатурн е в стационарно/ретроградна позиция, затова всичко може да ви се стори трудно и бавно, ограничаващо и тягостно. Най-вече трябва да се пазите от черногледство и осъждащи думи.

Венера и Нептун са в точна опозиция днес, която може да създаде доста усложнения в любовта и партньорствата. Сълзи и неразбиране, напразни очаквания и грешни представи.

Към този усложнен емоционален план се прибавя и нервност, сприхавост и прибързаност.

Много внимавайте какво  и пред кого говорите. Меркурий и Уран са също в точна опозиция днес, затова и шофирането да е много внимателно. Доста изнервени водачи ще има по пътя.

Внимателно си подбирайте ангажиментите за днес и утре и много внимавайте с кого общувате, сведете дразненията до минимум.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  5.29 ч. – 09.22 ч. !!!

05 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Всички аспекти, които бяха активни в петък и събота все още и днес се проявяват.

Ще се налага да се съобразявате и най-вече справяте както със собствените си емоции и евентуално изнервеност, така и с тези на околните.

Ако ви предстоят делови контакти по-добре ги отклонете, защото може да се усложнят отношенията и да се противопоставят идеи и виждания.

Денят не е подходящ за срещи, нови запознанства и стартиране на нови приятелски или сексуални връзки. Тези неща се правят само на хубави аспекти, особено с Венера.

Сега Венера е срещу Нептун и това силно замъглява реалността, може много лошо да се заблудите и да приемете любезността за любов и проява на специално внимание.

Има опасност от възникване на двойнствени отношения и усложнени отношения. В такива моменти всяка жаба ще ви се струва принц/принцеса и ще изхабите много напразни чувства. От понеделник нататък нещата в това отношение ще бъдат по-стабилни.

За понеделник не правете големи планове, защото денят не е подходящ, от 9.26  до 21.40 ч. Луната ще е без курс, това е неблагоприятен интервал.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.