Венера е във Везни

Любовен живот

Везни е най-хармоничният знак от зодиака, който се управлява от Венера. В този период се заражда желание за близки, емоционални и приятелски отношения, цари добронамереност и  стремеж към любов и разбирателство.

Докато Венера е във Везни, дните са заредени с лирична и нежна любов и красота в отношенията. Дори най-заетите и затормозени хора, ще се развълнуват и ще бъдат привлечени към любовни романи и близки отношения. Ако сега започнете романтична връзка, то тя обещава да бъде страстна и продължителна. Можете успешно да хармонизирате и заздравите своите взаимоотношения, да изгладите недоразуменията и лесно да намерите общ език.

Какво искат мъжете през периода на ВЕНЕРА във Везни? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите?

Бъдете хармонична, балансирана, любяща. Без излишни капризи, изисквания и забележки. Ключовата дума е умереност, както в проявата на чувствата – не трябва да бъдете нападателна и агресивна, така и в облеклото. Старайте се деликатно да подчертаете своята красота и чувственост, стремете се да бъдете постоянно красива и поддържана, а не само, когато имате важна среща.

Този период е най-подходящия за разкрасителни процедури и за подмяна на гардероба, за провеждане на диети и за смяна на стила на обличане. Проявете вкус и изисканост, бъдете очарователна с желанието си да давате любов, да сте приятелски и компромисно настроена.

В този период  приятелското общуване, усмивката и доброто ви настроение,  ще ви сплотява много повече, отколкото секса и предизвикателното и прелъстително поведение. Ще спечелите вниманието на любимия мъж, ако успеете да го плените не само с чар, финес в облеклото и поведението, но и със задушевен, откровен разговор. Нямате шанс да привлечете мъжът, който сте си харесала, ако поведението ви е агресивно, а облеклото немарливо – не и по времето на Венера във Везни, която е много чувствителна и обичаща красотата, баланса и изискания, ненатрапчив чар.

А, какво искат жените през този период? Как да им угодите?!

Бъдете дружелюбни и не залитайте в диаметрални настроения. Колкото по-балансирани и хармонични изглеждате толкова повече имате шансове за успех. Не забравяйте, че това е знака на партньорството – докажете, че сте добри в партнирането! В този период любимата ви ще оцени високо подаръците подбрани с вкус и финес. Може да подарите нещо малко, но не трябва да бъде прекалено евтино. Хубав парфюм, стилно бижу или дреха от качествени, естествени материали, ще се оцени много високо.  Трябва умело да убедите вашата избраница, че единственото, което ви интересува е сериозна, надеждна и продължителна връзка, завършваща с брак, разбира се!

Пари

В този период пари се печелят бързо и лесно, защото Венера управлява този знак и тя предразполага към по-бързо привличане на парите.

Везни е знакът символизиращ баланса  и хармонията – спечелените пари биват относително добре насочени и усвоени. С лекота се печели от изкуство, юридически и консултантски услуги, хуманитарни професии.

Голямо изкушение в този период представляват скъпите дрехи, бижута и парфюми, както и предмети на изкуството. Така че, все пак, една част от спечеленото ще отиде за  тези неща, макар и балансирано, все пак парите ще бъдат „хармонично“ и красиво похарчени!

Мода

Везните са знакът, свързан най-силно с модата, красотата и изяществото. В този период елегантността и класическите стилове са на пиедестал.

Класическият костюм и панталонът са много характерни за Венера във Везни – това отразява кардиналният характер на знака. Облеклото става стилно, скъпо, премерено и без излишна претрупаност. Талията, ханша и горната част на бедрата трябва да са добре подчертани – това е най-сексапилната част, която ще направи впечатление в този период.

Например добре прилепнали, елегантни панталони или пола, която е леко клоширана, но все пак приятно очертава ханша, съчетани с красив и качествен колан – ще направи отлично впечатление. Класическият костюм със жакет, както и съчетаването му с вратовръзка, прави жената много стилна и изискана.

Бижутата и гримът да не бъдат крещящи. Предпочитаните цветове да са преобладаващо в нежно-сините и нежно-розовите тонове, съчетани с тъмно-синьо или черно за по-официалните случаи.

Представете си поведението и изисканото облекло на Гуинет Полтроу, която е Везни и ще придобиете веднага представа, какъв трябва да бъде стилът ви в този период.

Подходящи скъпоценни камъни за бижутата са: аметист, аквамарин, седеф.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.