Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 13.11.2023 до 19.11.2023

13 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 11.28 ч. настъпва трансформационно и силно енергийно новолуние в Скорпион.

Винаги новолунието в този зодиакален знак дава възможност да се скъсат стари енергийни връзки и зависимости, да се прекъснат лоши навици, да се започне здравословна диета. Това е знак на силните кризиси, но и на възраждането за нов живот, за възкръсването в нова реалност.

Възползвайте се максимално и още от сутринта вземете решение какво искате да коригирате в себе си.

За рязкото приключване с миналото ще подпомогне опозицията на Слънцето с Уран, която е точна днес в 19.21 ч., именно тя ще подейства като здравословен „взрив“ на старото и ще трасира път на новото. Най-силно това новолуние ще го усетят зодиакалните знаци Скорпион, Телец, Водолей и Лъв.

Целият ден ще е напрегнат и зареден сякаш с електричество, това ще се отрази и на нервната система. Постарайте се максимално да запазите спокойствие и да приемате новите тенденции.

Най-наситени ще са часовете от 11.30 до 16 ч.

След като настъпи новолунието, може вече да напишете своите желания.

Повече за новолуние в Скорпион прочетете ТУК

Който няма опит в писането на желания по новолуние, може да прочете инструкции ТУК

Как да съхраните листата с написаните желания прочетете ТУК

14 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

От днес вече ще почувствате еуфорията от промените и новата енергия, която идва с новолунието. Луната вече нараства, намира се в Стрелец и настроението днес ще е много по-добро и хармонично от изминалите два дни.

От днес може вече  стартирате новите си намерения, който не е написал вчера своите желания, може да го направи днес до края на деня.

Денят е благоприятен, с положителна финансова активност и всички други дейности са разрешени, затова е с код зелен!

ЛУНА БЕЗ КУРС –  01.04 ч. – 04.24 ч. !!!

15 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

И днес кодът е зелен за целия ден! Особено полезни ще са контактите, както и воденето на преговори.

Меркурий и Венера са в точен хармоничен аспект в 14.50 ч., който ще допринася за приятелския и добронамерен тон, за красноречива и убедителна реч.

Подходящ ден е за резервации и закупуване на билети. Както и за осъществяване на задгранични контакти с учебни заведения, приятели или бизнес партньори.

Късно вечерта след 21 ч. наблюдавайте какви събития се случват, както и мислите и идеите, които ви спохождат. Ще са много значими и полезни.

16 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Хубавата част на деня започва след 10 ч., когато Луната премине в Козирог. До тогава бъдете внимателни, защото Луната е без курс и може да има неразбории по пътя и в отношенията.

И днес имаме зелен код, до края на деня аспектите са благоприятни и дейностите ще се развиват бързо.

В този ден нараства амбицията, удачно време да положите повече усилия в обучение и работа.

На небето се сформират два хармонични аспекта на Слънцето, Марс и Нептун, които ще  засилват интуицията. Те ще са точни утре, но още от днес ще се усеща пълната им сила.

Добър период за творческите личности, за лекари и психолози, както и за всички, които работят чрез своята интуиция и им трябва да прилагат гъвкавост, деликатност и емпатия.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.59 ч. – 09.43 ч. !!!

17 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

За деня кодът е зелен. Очаква ни активен ден с добри резултати.

Марс и Нептун са в хармоничен аспект, който ще активизира фантазията и интуицията. Отлично време за всички, които се занимават с музика, танц, рисуване и други изкуства.

Слънцето и Нептун също са в хармоничен аспект в 17.02 ч.,  който ще събуди стари спомени и преживявания, които ще изиграят положителен ефект. Ще си припомните своите способности, знания и опит, както и кои сте точно вие. Това  ще ви помогнат да се справите с настоящите събития. Засилва се проницателността, както и желанието да се занимавате с благотворителност. Проявява се интерес към религията и към чуждите преживявания, като ставате спонтанно съпричастни. 

Ако не може да решите как точно да постъпите в даден момент, може спокойно да се доверите на своята интуиция, това ще бъде правилно при такива аспекти.

18 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Много активна събота ни очаква. В 7.43 ч. Слънцето е в точен съвпад с Марс в 26-тия градус на Скорпион. Засилват се амбициите и желанието за действие. Този аспект е и много тонизиращ и ни помага да се отървем от  инертното съществуване.

Мнозина ще имат желание да спортуват днес и утре, да бъдат в активно движение, но трябва да се внимава, защото има опасност от нараняване.

Имайте предвид, че Марс е пакостник и може да предизвика бързо конфликти и разгорещени спорове. Затова поставяме за деня жълт код. Внимавайте с какво се захващате и дали няма да предизвикате конфликти, вместо благодарности и разбиране.

Обърнете внимание, че има и Луна без курс от 10.28 ч. – 13.29 ч., бъдете внимателни точно тогава, има опасност от наранявания и аварии.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  10.28 ч. – 13.29 ч. !!!

19 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес се запазва активността предизвикана от съвпада на Слънцето и Марс. Денят е активен и резултативен. Ако от отдавна сте искали да свършите нещо, което все отлагате, то днес ще получите силен импулс и тонус за действие,  възползвайте се.

Денят е подходящ за общуване с приятели и единомишленици, но предварително си помислете, кои от тях имат склонност към избухване, тях трябва да ги избягвате. Ако ви се наложи да общувате с началници и вишестоящи трябва да се също внимателни, защото може да възникнат противоречие и различие на гледните точки.

Старайте се днес да избягвате гняв, нетърпение и раздразнителност. Повече се движете, умерено спортувайте, за да може да разредите напрежението предизвикано от Марс.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.