Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 01.05.2023 до 07.05.2023

01 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме най-динамичния и наситен с астрологични събития месец за годината.

  • На 5 май е лунното затъмнение в 15° Скорпион;
  • На 16 май Юпитер навлиза в Телец;
  • На 18 май е квадратурата, напрегнат аспект между Юпитер и Плутон, която ще зададе и главните теми до края на годината;

Очаква ни динамичен, огнен месец, който ще носи много енергия, която на моменти ще бъде трудно да се управлява. Който има здравословни проблеми по сърдечно-съдовата система, в това число и високо кръвно, трябва да се грижи за здравето си и да си пие назначените медикаменти. В този период ще има и повече конфликтност и избухливост, особено с хора от най-близко обкръжение, както в семейството, така и в работата. Препоръчва се повече спорт, разходки, медитации, за да може да се трансформира тази енергия. Наложително да се фокусирате върху най- важното в момента за вас, както и върху текущата работа и проекти. Не се разпилявайте, особено след 6 май, когато настъпва месеца на огнената Змия, той ще продължи до 5 юни.

Конкретно за днес на 1 май денят ще е много динамичен и емоционален. Луната е в Дева и мнозина ще отпразнуват много буквално деня на труда, като се потрудят здраво в къщи или на вилата.

Меркурий наближава Слънцето, този аспект ще е точен утре, но още днес събужда много голям обмен на информация, пътувания и активно общуване. Плутон, планетата на трансформациите е статична, това означава, че в този ден ще има поне една важна тема, която ще ви впечатли и ще събуди силни преживявания. Както и възможност за осъзнаване на някои дълбочинни процеси и преодоляването им.

По-хубавата част на деня е от сутринта до 18 ч. След това до полунощ настроението ще е променливо, обидчиво и „намусено“. Не допускайте на повърхността да се показва неувереност или страх.

Напомняне: На   1 май 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  2 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   2 май, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 2 май и ще излезете от поста на 3 май 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

02 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

След 9.10 ч. Луната навлиза във Везни и дава началото на много интересен, динамичен и същевременно продуктивен ден. Не трябва да забравяте ретроградния Меркурий. Това означава, че не трябва да започвате нови начинания и проекти. Но, всички други текущи задължения ще се развиват бързо и резултатно.

Днес Слънцето и Меркурий са в точен съвпад в 12-тия градус на Телец. Това е особена точка от ретроградния ход на Меркурий и винаги дава ценна и дългоочаквана и търсена информация.

В такива дни обажданията, срещите и кратките пътувания са толкова много и неочаквани, че накрая на деня може да се окажете напълно изтощени.

Но, добрата новина е, че ще успеете да свършите неща, които в близкото минало не сте успели. Сега се дава тази възможност да се справите с пропуските

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

03 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Всички задвижени информационни потоци и полезни срещи от вчера днес ще продължават да удържат вниманието и да се развиват.

Непременно този път се справете с това, което не сте успели в предходните месеци.

Възможно е днес да пристигнат и важни документи, да получите някоя дълго скривана информация, с която не сте можели да се сдобиете по-рано.

Луната във Везни  акцентира и върху важната тема за справедливи и лоялни отношения, както от личен, така и от служебен характер. Напрежение може да възникне дори и в чудесно балансирани връзки. В петък вечерта настъпва пълнолуние и лунно затъмнение, напрежението вече ще нараства неимоверно, емоциите до събота вечерта трябва да се държат под контрол.

За утре не си правете важни служебни или лични срещи в интервала от 12 до 17.30 ч, защото времето ще е непредвидимо и неползотворно, защото Луната е без курс.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

04 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни напрегнат ден точно преди пълнолунието и лунното затъмнение.

Използвайте двете части от деня, които са най-продуктивни от сутринта до 12 ч., както и след 17.30 ч.

Относително по-хармоничната част е сутрешната половина от деня.

Вечерта, когато вече Луната е в Скорпион Венера е в напрегнат аспект с Нептун. Този аспект още повече ще засили емоционалния фон преди утрешния ден. Точно днес не стартирайте партньорски връзки и любовни отношения. Не се предоверявайте в любовта, защото може да се окаже, че връзката е двойнствена и лъжовна. Този аспект ще влияе и утре и носи също претенции, обидчивост и чувство на вина.

Приемайте всяка новост и неочаквана промяна днес максимално спокойно. Преди и по време на затъмнение винаги се случват събития, които са обусловени кармично. Това означава, че не всичко в момента се поддава на нашето въздействие.

 Не предприемайте днес нищо, не давайте отговор на предложения и не правете окончателни преценки, защото няма да са правилни.

Който иска да има максимален ефект от Лунната Диета преди и по време на пълнолуние, може да я започне още от днес и да я продължи и утре до края на деня.

ЛУНА БЕЗ КУРС12.17 ч. – 17.33 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

05 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Пълнолунието  в 15° на Скорпион настъпва в 20.35 ч., самото лунно затъмнение в 20.23 ч.

Всяка година пълнолунието в този зодиакален знак е напрегнато и запомнящо се, защото винаги е много емоционално. Сега ще са двойно подсилени емоциите заради лунното затъмнение. Като цяло не се очаква нищо фатално, но все пак процесите си вървят, те са заложени и кармично обусловени. В зависимост къде точно ще се случи затъмнението в личния ви хороскоп, показва лично на вас в коя сфера ще можете нещо да финализирате, да видите резултата и да го финализирате. Лунните затъмнения ни помагат да приключваме дадени теми в живота си, докато слънчевите (като това, което премина на 20 април 2023 г.) Лунното затъмнение влияе на всички, астрологична митология е, че влияе само на жени, но практиката не потвърждава тази версия.

Днес всяка една житейска тема може да доведе до големи преживявания (повечето напрегнати и неприятни) и изблик на бурни емоции.

Сдържайте се максимално да не избухнете, ако кажете нещо необмислено в този ден, може много да вложите отношенията си.

От сутринта до края на деня приложете  Лунната Диета при пълнолуние.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

06 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН! ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

Влиянието на пълнолунието и на лунното затъмнение ще се усеща много силно и днес. Препоръките са същите като вчера. Не позволявайте да бъдете въвлечени в големи емоционални бури и преживявания. Бъдете максимално сдържани и умерени. Колкото и напрегнати да се чувствате, ако споделите всичко днес, което си мислите и ви вълнува, може да предизвикате голям хаос в отношенията. Трудно ще ви разберат и което е най-неприятното, вместо да се оправи напрегната ситуация, която сте обсъдили, тя ще стане още по-сложна. Не допускайте никакви провокации да се развихрят, най-качественото им спиране е като не избързвате да изказвате своето становище.

В случай, че ако успеете да овладеете назряващите нехармонични моменти и не се впуснете в конфликти още днес до 16 ч. всички негативни емоции и настроения ще са се успокоили. 

След 17.39 ч. Луната вече е без курс до 23 ч. – в този интервал не си заслужава да правите анализи или да водите разговори за изминалите събития. Постарайте се да сте в уединение и да съберете своите сили.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.39 ч. – 23.05 ч. !!!

07 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Изминалите емоционални дни ще дадат своето отражение едва тази сутрин. Дори и да сте успели да се сдържите и да не влизате в конфликти, това също е своеобразно напрежение и изтощение. Сутринта може да се почувствате изтощени и без мотивация.

Добрата новина е, че след 11 ч. постепенно се излиза от това неприятно състояние на емоционална немощ и да възвърнете силите си.

Денят е много подходящ да обмислите случилото се, защото то е много важен показател как ще се развиват събитията до края на май.

Възможно е да се наложат доста бързи действия и промени още в началото на седмицата.

Във вторник вечерта очакваме Слънцето да е в съвпад с Уран в 19° Телец. Този аспект винаги носи внезапни обрати и промени. Точно заради това днес обмислете своята тактика занапред, особено след събитията около затъмнението.

В 17.26 ч. Венера преминава в Рак до 5 юни 2023 г.

Повече за Венера в Рак прочетете ТУК

Който желае да активизира енергията на любовта и финансите може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак. Инструкции прочетете ТУК

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.