Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 24.04.2023 до 30.04.2023

24 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започва с хубави аспекти и нарастваща Луна, която ни предоставя възможност да събираме сили и впечатления.

Хубавата част на деня е от сутринта до 13 ч., когато Юпитер ще създаде достатъчно комфорт и ще донесе поне една приятна новина. Опитайте се до този час да свършите това, което имате за деня.

Меркурий и Марс са в хармоничен аспект, ще се мисли, говори и работи бързо и ентусиазирано. Всички умствени и творчески дейности ще се развиват в отлично темпо. Този аспект ще е в сила до 26-ти.

От 13 до 15 ч. не обръщайте внимание на информацията, която постъпва, няма да отговаря на истината.

След 15.17 ч. Луната вече е без курс до 22 ч., това е време на разсеяност и неудовлетворителни резултати, не вършете нищо важно.

ЛУНА БЕЗ КУРС15.17 ч. – 22.00 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

25 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Рак –  знака на семейството, децата, дома и сигурността, в това число и финансовата сигурност. Днес и утре това ще е фокуса, който не трябва да изпускате.

Много рано сутринта от 6 до 8 ч. ще има важни послания с положителен характер, които ще покажат тенденциите през следващата седмица.

Денят като цяло е с хармонични аспекти, които създават положително мотивация.

Настроението ще е стабилно, имунитета ще е висок, самочувствието ще се завърне, защото Слънцето и Луната са в хармоничен аспект днес.

В 13.48 ч. Слънцето и Сатурн са в хубав аспект, който ще донесе постоянство и търпимост. Ситуациите, които в миналото са носели само дразнимост и неразбирателство сега ще имат шанс да се разрешат миролюбиво.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

26 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта до 9 ч. да се внимава да не си изпуснете нервите, не позволявайте да ви развалят настроението и да бъдете въвлечени в конфликт.

След това денят ще се развива хармонично. Все още сме под въздействието на хубавия аспект между Слънцето и Сатурн, който ще дава концентрация и желание за работа и напредък. Непременно използвайте периода докато е ретрограден Меркурий, за да се справите с неща, които са отложени или занемарени.

Особено благоприятна сфера днес е и всичко, свързано с финансите, стабилността, имотите, децата и семейството.

Сега се намираме и между две затъмнения – слънчевото, което беше на 20 април и лунното, което ще бъде на 5 май. Този период е особено силен и важен, защото се осмислят много важни неща, които ще се развият в бъдеще. Напоследък упорито се нарича „коридор на затъмненията“, но държа да кажа, че това е привнесено отстрани понятие, то е съществува в класическата, професионална астрология.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

27 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9.31 ч. Луната навлиза в огнения и оптимистичен знак Лъв. Ако преди това имате ангажименти или излизате за работа или училище, бъдете концентрирани и внимателно шофирайте и пътувате, разсеяността ще е голяма.

До 12 ч. ще се наложи да се фокусирате върху неща, които изискват голяма концентрация и внимание, поемете и премерен риск, който най-вероятно ще се очаква от вас.

В часовете от 15.30 ч. до 18.30 ч. е възможно да има някои напрегнати ситуации и събития, които много умело ще ви покажат къде грешите и какво точно трябва да промените у вас и то съвсем скоро.

Като цяло в този ден ще има емоционални напрежения. Именно точно те ще  окажат положително въздействие в бъдеще, ако вземете мерки и  промените своя подход в дадената ситуация.

ЛУНА БЕЗ КУРС2.43 ч. – 9.31 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

28 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни още един напрегнат ден, който ще е тясно свързан със събитията от вчера.

Повечето теми ще се свързани с отминали вече събития и с хора, които вече са напуснали обкръжението ви. Но, по някакви странни обстоятелства, те отново ще се проявят.

От сутринта до 14 ч. ще има недоразумения в общуването, трудности по преместване в пространството и пътуването. Има опасност писма и важни документи да се загубят или да попаднат в грешни ръце. Много внимавайте в това направление. Дори и много да ви се налага, отложете срещи и разговори, не ги провеждайте днес, може нещата да станат още по-сложни.

След 18 ч. до края на деня идват напрегнати и конфликтни часове. Много внимавайте и още при първите признаци на влошаване на нещата се дистанцирайте, не задълбочавайте конфликтите. Дори и да се опитвате да си докажете правотата, няма да постигнете трайни успехи.

За утре си правете планове и срещи само от сутринта до 14 ч., след това до 22 ч. времето няма да бъде удачно.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

29 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Хубавата част на деня е от сутринта до 14 ч. Ако сте си наумили неща важно да си свършите днес или да се забавлявате навън използвате този интервал.

Днес ще има много енергия, тонусът ще е отличен. Марс и Уран са в хармоничен аспект, който носи голяма физическа издръжливост и смелост. Дори и много отегчителни неща ще могат да се свършат бързо и със замах

Денят е отличен и за спорт и разходки, не само за работа, използвайте тази хубава енергия, за да се заредите и разнообразите.

След 14 ч. Луната вече е без курс до 22 ч., през този интервал много трябва да се внимава, пазете се от грешки или наранявания, ако сте в спортната зала.

Шофирайте внимателно и не превишавайте скоростта, в този момент доста хора ще се чувстват „силни и мощни“ и ще се държат необмислено на пътя.

ЛУНА БЕЗ КУРС13.54 ч. – 22.00 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

30 АПРИЛ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Дева, в този почивен ден все нещо ще се наложи да се прави, да се полагат усилия, да се подрежда или да се изпълнява някакво задължение.

Сутрешните часове са трудни,   тонусът ще е нисък, а и настроението няма да е на добро ниво.

След 10 часа вече тези състояния изчезват и до края на деня аспектите са хубави.

Да, работата и ангажиментите не отпадат, дори и сами ще си поставяте задачи за постигане, но добрата новина е, че ще ги вършите с повече желание, а от направеното ще изпитате удовлетворение.

След 12 ч. започва да се сформира най-хубавия аспект между Слънцето и Луната, който обещава и хармонични отношения.

Плутон вече е почти стационарно/ретрограден, може да изпитвате неясно вътрешно напрежение, което най-добре ще може да се разсее като вършите нещо или като спортувате.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.