Венера е в Рак

Любовен живот

Отношенията стават много чувствени, деликатни и романтични. В този период много се цени предаността и верността, затова не си позволявайте изневери и необмислени флиртове. Създават се здрави връзки, които завършват с брак или съвместно съжителство.

За романтичните срещи се предпочита домашния уют, приглушената музика и светлина.

Чудесно ще подхожда за тези дни и посещение в ресторант, където приготвят вкусна храна и свири жива музика – това ще действа напълно в синхрон с потребностите на Рака както от романтика, така и от вкусна храна, уютна обстановка и хубава музика.

Какво искат мъжете през периода на Венера в Рак? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите? 

Ако сега осъществите нова връзка с мъж, то бъдете сигурни, че той има сериозни намерения да си търси съпруга. Впечатление ще му направи само тази жена, която излъчва майчинска топлота и доброта. Която дава признаци, че ще бъде добра съпруга и майка, която харесва семейния уют.

Не е нужно да се правите на фатална изкусителка. Колкото сте по-естествена, романтична, ранима и чувствителна, а същевременно даваща признаци, че желае семеен уют – толкова повече ще привлечете вниманието му.

Покажете своите домакински и кулинарни умения – можете да сте сигурни, че това ще го покори. А, ако успеете да наподобите някои качества от неговата майка – да знаете, че сте го спечелили!

Какво искат жените през този период?

Бъдете  внимателни и деликатни с жените, защото сега те са много уязвими и раними. Направете им изискани комплименти, давайте им постоянни доказателства за вашата любов. За да ги спечелите, трябва им докажете, че можете да им осигурите сигурност и защита, да се грижите за тях и най-важното да ги обичате и да сте им верни.

Пари

 В този период нараства потребността от обезпеченост. Вниманието е насочено към доходите и сигурността. Повечето спечелени пари в тези дни ще отидат  за дома и близките или ще бъдат запазени и спестени за „черни дни“.

Ракът е известен със своята потребност да натрупва и печели пари.

Добрата новина е, че парите поне този път няма да „излитат“ от ръцете ви.

Мода

Тоновете са семпли и пастелни. Всички  преливащи, перлени и сини цветове са чудесни за този период.

Гримът е естествен и непретенциозен. Актуални са всички дрехи от естествени материи и етно-мотиви.

Дрехите са удобни, широки, с много меки гънки, къдри и воали, които наподобяват водната стихия. Ракът е воден знак и обича комфорта и защитеността. Затова шаловете, които обгръщат тялото и създават загадъчен сексапил, а същевременно и чувство за защита, като бронята на Рака, сега са особено предпочитани. Носете свободни блузи, пуловери и рокли, които само загатват красотата ви и усилват мъжкото въображение.

Подходящи бижута: селенит, лунен камък, котешко око, аметист.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.