Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 08.05.2023 до 14.05.2023

08 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

През предстоящата нова седмица ще се доразвият събитията активирани от пълнолунието и лунното затъмнение на 5 май.

Днес и утре са много динамични, дори „електрически“ заредени дни. Това ще се дължи на съвпада на Слънцето с Уран в 19-тия градус на Телец, който ще бъде точен утре вечер.

Освен неочаквани събития и изненадващи ситуации, в тези дни ще има и ентусиазъм  и енергия за справянето с тях.

Понеделникът днес е хубав, динамичен ден, особено ако не се страхувате от работа и от реформи.

Предложения за промени няма да липсват, както и оригинални идеи за справяне с текущите събития.

В този емоционално напрегнат ден ще има и много възможности, енергия и вдъхновение, особено до 19 ч. вечерта. Позитивните и нехармоничните събития и новини ще са силно преплетени. След 19 ч. до края на деня да се внимава с алкохол, лекарства и упойващи субстанции. В този интервал правилните преценки ще са невъзможни.

ЛУНА БЕЗ КУРС23.29 ч. – 00.00 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

09 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вечерта в 22.55 ч. е точният съвпад на Слънцето с Уран. За мнозина този аспект може да допринесе за вътрешно нервно напрежение, дори с неизвестен характер.

В зависимост от особеностите на характера и личния хороскоп събития за едни ще се възприемат като проблем, за други като нова възможност.

При всички положения днес и утре ще се разчупят стереотипите и ще има прилив на смелост и самостоятелност.

Рано сутринта след 7.30 ч. ще има много ясни знаци как да се продължи напред. Ще знаете как да постъпите през следваща седмица.

Най-продуктивната част на деня е от сутринта до 15.30 ч.

След това ще ви трябват двойно повече сили, за да се справите с нарастващото нервно напрежение.

Най-главната препоръка за днес е: не влизайте в конфликти и не водете преговори и важни разговори, особено вечерта, защото може бързо да излязат извън контрол.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 2.34 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

10 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната и днес е в Козирог, тя умело ще ни фокусира вниманието към работата, кариерата и утвърждаването в социума. На практика няма от какво да се притеснявате, особено, ако сте настроени на вълна промени и не се страхувате от новостите.

Хубавата част на деня е от рано сутринта до обяд, когато всичко ще се развива много бързо. След 12 ч. до 18 ч. часовете също са хармонични, тогава самочувствието е стабилно и ще се проявят с лекота добрите качества.

Особено силни знаци и поличби в областта на любовта и партньорствата ще има от 18 до 19 ч., ще може да се ориентирате какви ще са тенденциите през следващите две седмици.

Внимавайте след 18.30 ч., защото вече се сформира напрегнат аспект с Марс, който може да доведе до бързо влошаване на отношенията и конфликтни ситуации, особено у дома или с много близки хора.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

11 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта ще се усеща напрежение и необходимост да се действа бързо и без отлагане.

Веднага ще се появят спешни и не особено любими занимания и ангажименти. Може да постъпят и неприятни новини.

От 10.30 до 11.30 ч. ще има редица обстоятелства, които ще ви посочат къде точно грешите и в  какво посока да положите усилия.

По-спокойни и продуктивни ще са обедните часове от 11.30 ч. до 14.30 ч.

След това е възможно да се появи нехармонично общуване, разминаване на мненията и трудно придвижване в пространството.

Луната е вече във Водолей, отново настава динамично време. Мнозина ще изпитват потребност от промяна, свобода на действията и мислите. Ще искат да се занимават с нещо интересно и прогресивно, свързано с новите технологии и тенденции.

Ако сте от тези, които искат да се изявят и да направят нещо интересно и запомнящо се, то ще срещнете доста неодобрение и спънки. Не се отчайвайте, фокусирайте се върху усвояването на нови знания и умения, които много скоро ще потрябват.

Днес и утре се фокусирайте върху това, което ви се отдава с лекота и същевременно съдържа в себе си и обещаващи перспективи. Обучение или преговор на вече наученото ще ви донесат необходимото самочувствие и утвърждаване.

ЛУНА БЕЗ КУРС2.53 ч. – 5.06 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

12 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Рано сутринта има всички благоприятни предпоставки да се получат добри новини за документи, класирания, както и отговор от отдавна проведени изпити или събеседвания.

Меркурий и Сатурн са в хармоничен аспект в 11.47 ч., който ще предостави възможността да се осмислят нещата концентрирано и сериозно и да се постигне успех в насоката, в която сте били най-постоянни. В този ден може да получите разбиране и подкрепа, както и подписи и разрешителни, за които от много от отдавна чакате.

От рано сутринта до 12 ч., както и  след 14.30 ч. може да си свършите голямо количество практична работа. Днес, както и до края на седмицата може да си свършите голямо количество писмена работа, да се обучавате и да правите анализи. Работата в уединение ще дава положителни резултати.

Напрегнатите часове за деня са от 12 до 14.30 ч., сприхавост и избухливост може да ви разконцентрират и отнемат от времето. Внимателно шофирайте в тези часове.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

13 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната вече е в Риби, днес и утре са чудесни дни за развитие и реализация  на творчески проекти, които дълго време са отлагани.

Венера и Меркурий са в точен хармоничен аспект, както и Венера и Сатурн. Чрез тях се получава хармонична конфигурация, която носи благоприятни новини както в приятелските и партньорските отношения, така и от финансовата сфера.

Може да получите стари възнаграждения и обезщетения, които дълго сте очаквали.

Денят е благоприятен за заздравяване на любовта и партньорствата. Непременно положете усилия да си подобрите отношенията, особено ако са обтегнати.

Целият ден ще ни радва с хубави аспекти. Единствено има спад на енергията от 17 до 20 ч., предпазвайте се от черногледство, не се поддавайте на страх и неувереност. В тези часове не се препоръчва да имате срещи и разговори.

ЛУНА БЕЗ КУРС06.17 ч. – 07.40 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

14 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Риби, хубавите аспекти на Венера, Меркурий и Сатурн са в сила и днес. Възможно е да се зародят нови контакти, но все още не е добре да им давате ход, поизчакайте поне след понеделник, за да могат да се развият благоприятно. А, още по-добре, ако е възможно, да ги стартирате след 21 май.

От днес вече Меркурий забавя своя ход, защото утре рано сутринта в 6.13 ч. вече тръгва в директно движение. Точно заради това днес  и утре трябва да знаете, че ще се усещат всички прояви на ретроградната планета, защото ще е силно подчертана поради своята стационарност.

Като цяло днес очакваме хубави аспекти. Това е последният ден от този цикъл на ретрограден Меркурий, когато може да приключите със залежала работа. Непременно се освободете от старите и ненужни вече книжа и други вещи. Приключете с това, което е било върнато за проверка или поправка. Преговорете си научен вече материал, но леко позабравен.

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.