Внимавайте с датите за сключване на брак през 2020 година!

През 2020 г. ни очакват ретроградна Венера и ретрограден Марс, през това време не подписвайте брак, за да си спестите много проблеми и разочарования в любовта. Марс и Венера имат голямо значение в брачните, партньорските и интимни отношения.  През периодите на ретрограден Меркурий – също не се препоръчва да се сключва брак.

ЕТО НЕПОДХОДЯЩИТЕ ДАТИ ПРЕЗ 2020 г.

Това са трите ретроградни периода на Меркурий през годината:

  • От 17 февруари до 10 март
  • От 18 юни до 12 юли
  • От 14 октомври до 03 ноември

Периодът на ретроградна Венера:

  • От 13 май до 25 юни 

Периодът на ретрограден Марс:

  • От 9 септември до 14 ноември

Подписването на брачния договор винаги трябва да бъде на подходяща дата. Сключването на брак е своеобразен рестарт на отношенията, от тази дата те започват да се развиват по нов начин. Самият ден на сватбата се явява като рожден ден на вашите подновени, рестартирани отношения. Затова в астрологията се отделя специално внимание на тази дата.

НЕ ИЗПАДАЙТЕ В КРАЙНОСТИ

Добре е да подберете датите, но само не изпадайте в крайности, не се фокусирайте прекалено в тази посока.

Прецизно избраната дата за брак ще допринесе за по-доброто разгръщане на отношенията, но само ако между вас има вече установена хармония, съществува любов и уважение.

Подходящата дата за брак няма да може да поправи различията в характерите ви, трудните и конфликтни отношения. Няма да може да възстанови изгубеното доверие, предателството, неуважителното отношение, липсата на отговорност и ангажираност за връзката.

За това трябва предварително да сте се посъветвали с астролог дали си подхождате с този човек, с който искате да встъпите в брак.

Направете си анализ, т.нар. синастрия, при компетентен астролог, който има достатъчно опит. Бъдете честни с него, споделете всичко, за да може той да вникне в темата дълбоко и да ви помогне.

Нещо много важно – не си разделяйте празненството на няколко части. Направете подписването на брака, венчавката в църква и самото празненство по възможност в един ден или максимум в два последователни дни. Като предварително трябва да сте се консултирали с астролог дали и двата дни са подходящи за подобни празненства.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.