Дните без богатство през 2020 г.

Дните без богатство през 2020 г. са:

23 и 25 февруари;
23 и 25 април;
22 и 24 юни;
21 и 23 август;
20 и 22 октомври;
19 и 21 декември;

Запишете си тези дати, това са така наречените дни „БЕЗ БОГАТСТВО“, които се изчисляват с методите на източната астрология.

Китайците дори ги наричат  „ужасни дни на бедност и катастрофи“. Това е твърде силно название, не бързайте да се стресирате, източните народи обичат силните метафори.

Те се анализират по достатъчно сложни формули, които години наред са били достояние само на императорския двор. Сега те се предават също много дискретно от наследниците на древните майстори, които са практикували източна астрология  и фън-шуй. Това винаги е било знание за посветени, едва в днешно време започват да се пропукват тези ограничения и всички ние можем да се възползваме от тези ценни съвети.

В подобни дни силно намалява енергията на богатство и изобилие. Затова е добре да се избягват за важни финансови въпроси.

Разбира се, прилагайте тези съвети, но без фанатизъм. Спокойно може да си купите храна, да платите за транспорт и гориво.

Проявлението на този принцип е:

Сумите, които се харчат в такъв ден, трудно после се възвръщат към вас. Може дори да сте дали чек, платежно нареждане,  да сте подписали договор, в който става въпрос за пари, всичко това – трудно ще се възвърне обратно. Затова не трябва да се разхищава. Отново припомням, става въпрос за големи суми.

Определете една сума, която спокойно може да похарчите в такъв ден, без да изпитвате дискомфорт, че „обеднявате“. Ако ви се наложи да дадете пари за ежедневни разноски, направете го, без стрес и притеснения.

В случай, че може напълно да се въздържите и това няма да наруши нормалната ви дневна програма, ще сте изпълнили на сто процента заръките от древните мъдреци.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ В ДНИТЕ БЕЗ БОГАТСТВО?

  • Не харчете големи суми пари. Това е в зависимост от вашите лични разбирания и възприятия за големи суми пари, всеки има свои възприятия.
  • Колкото повече харчите в дните без богатство, толкова по-бързо ще намаляват средствата ви. Това вече многократно съм го изпробвала, оказа се истина, „работи“! Повече нямам желание да изследвам  този принцип, убедих се, че действа.
  • Отдадените пари в тези дни, трудно и бавно се възвръщат и компенсират.
  • Постарайте се на тези дати, да не правите инвестиции, големи и скъпи покупки,  не взимайте и не давайте заеми, не теглете кредити,  не плащайте битови сметки.
  • Избягвайте всички финансови въпроси – преки или косвени, не откривайте нов бизнес, не започвайте нова работа, защото заплатата няма да отговаря на очакваното. Не сключвайте сделки,  не правете банкови операции.
  • Не се отправяйте на бизнес-командировки.
  • Не напускайте настоящото си работно място.
  • Не започвайте нова работа или проект – няма да ви удовлетворяват финансовите условия.

Парите са умна, мъдра субстанция. Те са мощен енергиен поток. Отразяват  личното ни  ниво на вибрация и енергия. Силно се влияят от нашите мисли и отношение към тях. Определено бягат от хората, които не ги уважават. Неправилно е да се мисли, че парите пречат на духовното израстване. Ако обедините духовността, разбирането ви за фините енергии и материи с правилно и уважително отношение към парите, ще видите много бързи положителни резултати.

И помнете, че БОГ е БОГАТ! Той е щедър на неизмерими богатства, които ние ползваме безвъзмездно. Нормално е и всички ние  да бъдем богати и щедри.

Колкото повече давате, толкова повече получавате, така работи Вселената.

Бъдете БОГати и щастливи!


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.