Ретроградна Венера

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ БОГИНЯТА НА ЛЮБОВТА, ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА, ТВОРЧЕСТВОТО И ХАРМОНИЯТА?

Ще има сериозен период на анализ и преосмисляне на близкото минало в областта на любовта, връзките и творческите инициативи.  Може да се върне стара любов или да започнем с нови очи да гледаме на настоящата си връзка.

Ретроградният ход на Венера ще се отрази на всички зодиакални знаци, няма как да се избегне това. В зависимост от това в кои сектори от вашия хороскоп се движи тя, ще може да се каже какви ще бъдат уроците за вас и каква опитност ще трябва да усвоите.

Много страшки-плашки ще се изпишат за периода на ретроградна Венера.  Не се стресирайте от такива крайни изказвания, като „нещастна любов“, „тежки последствия“…

Разбира се, че не омаловажавам този период и наистина ще ви помоля да спазвате препоръките, за да избегнете евентуални проблеми и тревоги.  Но все пак да знаете, че няма нищо ЧАК ТОЛКОВА ФАТАЛНО И НЕПОПРАВИМО! Необходимо е да подходите спокойно и с разбиране, каквото можете да избегнете – избегнете го. Не е най-доброто време за експерименти. Този принцип работи еднакво и за вярващите и за невярващите в астрологията, просто защото е универсален.

Ако четете достатъчно навреме този материал за ретроградна Венера и можете  да реагирате, ето какво трябва да знаете и да не правите:

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ?

 • НЕ предлагайте БРАК, НЕ  насрочвайте СВАТБЕНИ  церемонии, НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ЛЮБОВНИ ИЛИ ПРИЯТЕЛСКИ ВРЪЗКИ!
 • НЕ КУПУВАЙТЕ СКЪПИ ДРЕХИ, КОЗМЕТИКА И БИЖУТА! Както и скъпи предмети на изкуството! В това число и скъпи автомобили, защото все някакви външни, естетически дефекти и проблеми ще се появяват, които ще загрозяват колата. След като отмине периодът на ретроградност ще се установи, че закупеното има някакъв скрит дефект, бързо ще се похаби или вече няма да ви харесва.  Има вероятност околните да не ви харесват в тези дрехи и с тези бижута.
 • Не правете козметични операции (пластична хирургия), дори уж безобидното увеличаване на устни или бюст може да се окаже неудачно, а вие да изглеждате зле… За подобни процедури винаги е добре да се консултирате с личния си астролог!
 • Не активирайте нов финансов проект, не забравяйте, че Венера се свързва и с парите и финансовите операции
 • Не правете парични депозити – няма да са изгодни
 • Не правете търг за продажба на предмети на изкуството
 • Не насрочвайте откриване на изложби, не дебютирайте като водещи или като актьори и изпълнители
 • Не провеждайте презентации на козметични продукти или техника за козметични и пластични операции
 • Не правете презентации на модния, артистичен (театрален и музикален)  и козметичен бизнес, както и не сключвайте договори на подобна тематика
 • Не откривайте галерия, моден или козметичен салон, импресарска агенция
 • Не правете ревюта, творчески вечери, концерти и сценични изяви, особено ако ще е дебют – стартът няма да ви удовлетвори. Ако все пак се налага – работете предварително върху вътрешната си увереност, блестящо се подгответе!
 • Не публикувайте обяви и не правете профили в сайтове за запознанства
 • Не започвайте никакви преговори, не се опитвайте да разрешите стари конфликти – няма да получите добър резултат
 • Не подавайте съдебен иск, това касае всякакъв вид дела, защото планетата Венера отговаря и за съдебната система!

Опитайте се да проверите тези странни на пръв поглед твърдения в реалния си живот. Едва тогава ще се уверите в силата на този феномен.

ЛЮБОВ И БРАК ПО ВРЕМЕ НА РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА

Ако ви се случи точно в този период да започнете нова любовна връзка, или вече сватбата е насрочена и няма начин да я отлагате – това означава, че тук вече се е включил законът за кармата. Видимо това ТРЯБВА да се случи точно в такъв момент. Казано още по-ясно: за да ви се случи – има своята причина.

Нищо в пространството не е случайност, лош късмет, неудачен избор и т.н. Това е опитност, от която духът ви се нуждае. Като се направи по-задълбочен анализ по личния хороскоп на човека се вижда, че там са заложени аналогични кармични аспекти. Човек трудно може да избегне заложеното по кармични причини, а и не трябва. Защото това е опит, който в този живот той трябва да изживее. В противен случай си го взимате за „домашна работа“ – не се отървавате от него, а само го отлагате във времето.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.