Ретрограден Марс

Какво НЕ трябва да се прави в  период на ретрограден Марс:

  1. Не се започва нов бизнес-проект, инициатива и  кампания, която изисква активно действие, инициатива  и енергиен напор.
  2. Не се регистрира фирма, Марс управлява бизнеса, дейността ще се развива много бавно и трудно. Очаквайте всякакви изненади на работното място, рязка смяна на действието и инициативите, промяна на предприетите действия.
  3. Не се правят планови операции, Марс управлява „ножа на хирурга“.
  4. Не се купуват механизми: автомобили, машини, инструменти, средства за производство, битова техника, както и всичко останало, което е изработено от метал. Марс управлява металите.
  5. Не се започва строителство или ремонт, защото може да се проточи, а и изпълнението няма да качествено.
  6. Не се организират съревнования, колективни занимания;
  7. Не се подава иск или претенции, да не се инициира конфронтация;
  8. Не се сменя местоработата. Ако сега започнете работа на ново място, няма да бъдете трайно и няма да ви харесат условията. Много е вероятно да искате да се върнете на старото място.
  9. Не се дава, автомобил, инструмент или машина на ремонт, освен ако случаят не е много спешен.
  10. Не се правят далечни делови и бизнес пътувания, няма да постигнете трайни резултати, всичко договорено, после ще се промени.
  11. Много да се внимава при ползването на  огнестрелни и хладни оръжия, защото трудно ще се управлява агресията. Може да се „отключи“  агресия, която дори не сте и подозирали, че притежавате. Енергията на Марс сега действа „отвън – навътре“ и точно този процес може да събуди задържана съпротива, конфликтност и несъгласие
  12. Не се започват нови интимни и бизнес отношения и партньорства, защото ще са заредени с агресия. Няма да са устойчиви и ще носят разочарования.
  13. Не се влиза в първа полова близост с нови партньори, защото отношенията няма да са продължителни и ще са конфликтни.

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ В ТОЗИ ПЕРИОД НА РЕТРОГРАДЕН МАРС:

  1. Да се въведе ред в старите дела, в работа, която от отдавна е започната, да се довършат вече започнати, но поизоставени проекти и дейности. Това е период, в който може да се свърши огромно количество работа, която е трябвало да се свърши от отдавна. Човек става по-издръжлив на физически, но и умствени натоварвания.
  2. Намирайте време за кратки почивки по време на работа,  не трябва да се пресилва организма.
  3. Възстановете занимания със спорт, фитнес и  туризъм. Полезни ще бъдат  заниманията с йога и провеждането на  медитации за успокояване на вътрешното напрежение и неудовлетвореност.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.