Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 31.07.2023 до 06.08.2023

31 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Активен и благоприятен е последният ден от юли. Ще предостави възможност на всеки, който е решил да свърши нещо да се справи отлично. Утре предстои пълнолуние в 10-тия градус на Водолей. Затова днес и утре ще бъдат екстремно активни дни.

Започнете деловата си част на деня по-отрано, за да  уловите най-хубавата енергия за деня, която носи късмет и отлично настроение.

До края на деня аспектите са хубави, а вечерта след 18 ч. събитията ще се развиват бързо и ще се налага да се приемат с вдъхновение нови решения, които могат да променят благоприятно живота ви.

Утре очакваме пълнолуние във Водолей, то ще настъпи вечерта в 21.33 ч. От тази вечер е добре да започнете с Лунната диета, както и утре цял ден. Не преяждайте и не пийте алкохол, а най-добре да сте само на вода.

01 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Започваме август месец с много силна фаза на Луната – пълнолуние. Този месец ще имаме две пълнолуния, второто ще е на 31 август в 8° Риби.

Днес е пълнолунието  в 10° Водолей, то ще настъпи вечерта в 21.33 ч.  Наситен с емоции ден, който ще носи възможност да се завърши даден етап и да се получат добри резултати.

Може да направите сравнение от какво ниво сте тръгнали и докъде сте стигнали. Луната сега е във Водолей, социалния живот е активизиран, емоциите са силни. Натрупаната енергия до момента сега ще намери своята изява и освобождение.

Хубав аспект има днес между Марс и Юпитер, който ще активизира амбициите за развитие в бизнеса, обучението и професионалното израстване. Чудесна възможност да видите нови посоки за своето развитие.

От сутринта днес започнете с Лунната диета, както и утре цял ден. Не преяждайте и не пийте алкохол, а най-добре да сте само на вода.

ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА МЕТАФИЗИЧНИ И ДУХОВНИ ПРАКТИКИ прочетете тази статия!

ЛУНА БЕЗ КУРС –  5.13 ч. – 6.59 ч. !!!

02 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Пълнолунието във Водолей, което беше вчера вечерта, днес все още е валидно и е в силата си. Меркурий и Сатурн са в напрегнат аспект, който може да създаде неразбирателство, охлаждане на отношенията и противопоставяне на характери.

Не е благоприятен ден и за пътуване, особено по работа. Отложете срещи и разговори, както и подписване на договори. Не си губете времето и да ходите по институции, да вадите разрешителни и да оформяте документи. Ще има много задръжки и отлагания.

По пътищата и в това число и градския транспорт може да има задръствания и трудни ситуации.

Сутринта рано до към 11 ч. може да се чувствате все още много напрегнати от пълнолунието.

Привечер след 17.30 ч. раздразнението се завръща, внимавайте с близките и у дома, защото може да се получат доста напрегнати ситуации.

03 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е вече в Риби, това е ден, в който емоциите ще са водещи.

Трябва да внимавате каква програма си подбирате, особено в следобедните часове.

По-леката и приятна част от деня е от рано сутринта до 13.30 ч.

След това се засилва ограничаващото влияние на Сатурн до 17 ч. В такъв момент се чувства умора, отегчение, губи се мотивацията, спада енергията и дори може да се проявят и някакви здравословни неразположения.

След 17 ч. се разсейва това сатурново състояние, но до края на деня ще се усеща раздразнение и хаотично настроение. При шофиране също ще се усеща неприятно напрежение.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.16 ч. – 06.07 ч. !!!

04 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Много рано сутринта от 6 ч. нататък има вероятност да възникнат конфликтни ситуации, най-уязвими ще са семейните отношения. До 9 ч. сутринта бъдете по търпеливи и да не провокирате със забележки или недоволства.

 Луната, която и днес  се намира в емоционалния и свръх чувствителен знак Риби ще прави всички особено докачливи и обидчиви. Особено преди обяд.

След 11.30 ч. емоциите вече по-лесно ще се овладяват. Добрата новина е, че настъпва по-лека енергия, която ще носи настроение и вдъхновение. Който има работа до края на деня ще успее да я свърши бързо и вдъхновено.

Можете да си направите планове за събота и неделя, защото ще са приятни дни за почивка и пътешествия, само на 6-ти в неделя не трябва да харчите много пари, защото е Ден без Богатство. Такъв ден е и 8 август.

05 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота ще е изпълнена с енергия и ентусиазъм. Отлично време за спорт, разходки, общуване и активна почивка.

Денят е подходящ и за работа, днес тя няма да тежи и отегчава, а точно обратното, ще се върши бързо и неусетно и дори ще носи радост и удовлетворение от свършеното.

Най-вдъхновени днес ще се чувстват огнените знаци: Овен, Лъв и Стрелец. Но, всички останали знаци ще се чувстват комфортно.

Само Везни, Рак и Козирог, трябва да са по-търпеливи, защото трудно ще успеете да се уедините и да се занимавате със своите неща, все някой ще се опитва да ви обсеби времето и вниманието.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  04.21 ч. – 6.20 ч. !!!

06 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава положителната тенденция от вчера, Луната все още е в Овен и от рано сутринта сформира хармоничен аспект със Слънцето. Това е отлична предпоставка за добро настроение и висок имунитет.

Важно е да съблюдавате умереност и дипломатичност. Прекомерната горделивост и самохвалство може да ви привлече врагове и нелоялни конкуренти във всяка една сфера от живота. Ако днес някой е много нападателен и нетактичен, не се гневете, за това поведение ще си има причина. Слънцето и Юпитер сключват напрегнат аспект, който ще е точен в понеделник и затова са всички тези инструкции.

Умереност ще е кодовата дума и в приемането на храна и алкохол, защото ще има склонност към прекаляване.

Обърнете внимание, че днес е и ден без Богатство. Въздържайте се от скъпи покупки и прекалено харчене. Не забравяйте, че вече е ретроградна и Венера, затова не се препоръчва да се пазаруват скъпи и луксозни стоки.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСВО! Не харчете големи суми пари, защото трудно ще може да си възвърнете похарченото.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.