Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 07.08.2023 до 13.08.2023

07 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започва с  Луна в Телец, която навлиза във владение след 9.26 ч.

Тази нощ е бил точен и  напрегнат аспект между двете най-големи планети Слънцето и Юпитер, който ще е в сила до 9 август. Той създава доста силна емоционална обстановка и вътрешни противоречия. Възможно е точно сега да решите да промените целите си, защото не усещате удовлетвореност. Всички възможности и дадености е възможно да ги преоцените, да потърсите нови възможности. Бъдете осъзнати, защото може да подцените риска.

Много внимавайте със законови разпоредби и изисквания, защото може да ви подведат.

Въздържайте се от сделки и бизнес договори, защото може да стигнете до загуби и неизгодни сделки.

За утре също не насрочвайте сделки и големи финансови операции, защото  е ДЕН БЕЗ БОГАТСВО!

ЛУНА БЕЗ КУРС –  07.13 ч. – 09.26 ч. !!!

08 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес Луната е в Телец, добре е да се концентрирате в своята текуща работа и ангажименти, за да се активизират доходите.

Обърнете внимание, че днес не е подходящо време за сериозни финансови операции, подписване на договор за нова работа и големи и скъпи покупки.

Хубавата част на деня, когато настроението и тонуса ще са по високи е от сутринта до 12 ч. След това от 12 до 15 ч. може да се получи енергиен спад, да се сформират темите, които ще са характерни за наближаващото новолуние на 16 август.

След 16 ч. се завръща ентусиазма и енергията, до края на деня може да се приключи много работа, която дълго време сте отлагали.

В следобедните часове вече се включва напрегнат аспект на Венера с Уран, който ще донесе безпокойство, неувереност в чувствата и обидчивост. Утре тези тенденции ще са още по-силни, не бързайте да правите крайни заключения.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСВО! Не харчете големи суми пари, защото трудно ще може да си възвърнете похарченото.

09 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Най-важната задача днес е да не се поддавате прекалено на емоциите. Възможно е да има разочарования, провокации и дори раздели. Венера е в конфликтен аспект с Уран и ще донесе семейни и лични неприятности.

Венера е не само любов и партньорства, тя отговаря и за финансите и нашите желания. Възможно е да се прояви като неудържимо желание за харчене и доставяне на удоволствия, за които после много ще съжалявате.

Непременно обърнете внимание за интервала на Луна без курс от 13.39 ч. – 16.06 ч., това е неблагоприятен период, нищо важно не предприемайте.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  13.39 ч. – 16.06 ч. !!!

10 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят ще предостави много нови контакти, безброй разговори и телефонни обаждания. Луната е в Близнаци, ще провокира повече движение и кратки пътувания, които ще се изпълнени с интересни срещи и нови впечатления.

Хубав точен аспект има днес между Юпитер и Меркурий, който още повече ще засили всички тенденции за деня. Ще мислите рационално и с по-голяма лекота ще може да се осъзнае цялостната картина.

Това е добър аспект за разговори и събиране на информация, за обучение и установяване на международни контакти.

Може да обмислите пътешествие и да направите резервации, да купите билети, да оформите визи.

11 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес ни очаква забързан, активен и комуникативен ден. Тенденциите, които бяха вчера са активни и днес.

Ако не сте в почивка, днес е денят за делови срещи, за обучение, вземане на изпити и контактуване с учебни заведения. Ако имате нужда от юридически консултации с лекота ще може да намерите правилен съвет. Може да подпишете документи, да контактувате с администрация.

Целият ден е активен и ефективен. Едва вечерта след 18 ч. нататък вече трябва да се внимава с преценките и постъпилата информация. Защото тя може да е двойнствена и подвеждаща. След 20.30 ч. още повече трябва да се внимава, защото вече Луната е без курс.

Напомняне: На   12 август 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 13 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   13 август, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 13 август и ще излезете от поста на 14 август 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  20.29 ч. – 00.00 ч. !!!

12 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Рак, актуални стават всички теми за дома и семейството. Нараства чувствителността и ранимостта, затова в почивните дни внимавайте да не засегнете нечии чувства.  Непременно обърнете внимание на децата и възрастните хора около вас.

Добре е да се погрижите за семейни имоти, не ги оставяйте да се занемарят, това е родовата ви памет, мястото, откъдето ще черпите истинска добронамерена енергия и ще засилите родовата си карма. Илюзия е, че можем да прекъснем тази родова нишка, не правете грешката да се отчуждавате от родители и прародители, това носи неприятни изпитания после в живота ви.

От сутринта до към 15 ч. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн, който ще даде възможност да се засили волята и издръжливостта. Вниманието и концентрацията ще са на ниво, може да отделите време и за обучение и повишаване на квалификацията.

От днес започваме активно да усещаме приближаването на съвпада на Венера със Слънцето, който ще е точен утре. Ще се засили чувствителността и желанието за внимание и любов, активизират се творческите натури.

Напомняне: На   12 август 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 13 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   13 август, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 13 август и ще излезете от поста на 14 август 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

13 АВГУСТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Рак, затова и днес ще продължава да се развива семейната и родовата тема.

Най-атрактивният аспект за деня е съвпада  на Слънцето с Венера. Той още се нарича на астрологичен език „изгорена Венера“. Това е силен, емоционален аспект, който активизира чувствата и взаимоотношенията, както и оценката и възприемането на събитията. Сега те ще са двойно по-силни, защото Слънцето ги преекспонира и „подгрява“. Може да се получи силно привличане, а може и обратното, вследствие на някакви преживявания. Само да припомня, че на ретроградна Венера не е добре да стартирате връзка, защото ще бъде кратка и трудна, с много емоционални протуберанси.

Сега ще се засили желанието да се акцентира много силно на външността, да се изразят чувства и идеи.

Творческите личности ще имат прилив на сили и вдъхновение.

При положение, че сега Венера е ретроградна, повечето от преживяванията ще са от близкото минало, ще се завърнат тези теми и определени хора, с които сте се разделили. Само не се заблуждавайте, че това ще е дълговечно. В повечето случай тези събирания и сдобрявания траят твърде кратко, до следващата криза.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.00 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.