Ритуал по пълнолуние за  „Вълшебната и неразменна банкнота и монета“

На всяко пълнолуние, правете винаги  следния ритуал. Вземете портмонето или портфейла си, почистете го с влажни антисептични кърпички или памук със спирт. Ако е от чиста кожа може да му капнете после и 1-2 капки глицерин, навлажнете памуче или дунапренова гъба и да го намажете, за да омекне и да се подхрани. Винаги се грижете портмонето да е чисто, красиво и поддържано. Извадете от него всички ненужни бележки и сметки, които по невнимание са се задържали там.

След това, извадете всички налични пари от портмонето, няма значение колко са, дори да са само стотинки към момента наличните и неколкократно ги пребройте. Може да извадите и други пари, които имате у дома. Разположете ги близо до прозореца, така че да се огряват от лунната светлина. Може дори една по-едра банкнота да прикрепите  на прозореца внимателно. Поставете и самият  портфейл отворен, като в него поставете поне една банкнота или монета, нека да не бъде празен докато стои цяла нощ на лунната светлина да се зарежда със силите на изобилието.

Ако е ясна нощта и е видна Луната, това е голям късмет, който не трябва да пропускате! Докато поставяте всички налични пари, които имате, помолете мислено Луната, да увеличи вашите доходи и привлече към вас изобилие от пари. Обръщаме се към нея, защото тя  символизира изобилието,  майчинската грижа, както и инстинкта за самосъхранение и адаптация. Луната символизира храната и оцеляването. Когато се обръщаме към нея за помощ, тя винаги откликва и помага

ВЪЛШЕБНИТЕ СЛОВА ЗА АКТИВАЦИЯ

Когато сте готови вече с подредбата на парите и портмонето, обърнете се с молба към Луната: „Моля те, майчице Луна,  да  преумножиш тези пари, в името на доброто и изобилието на мен и моето семейството и за доброто на всички живи същества! Така да бъде! Направено!“

НЕРАЗМЕННАТА МОНЕТА И БАНКНОТА

На сутринта приберете парите в портмонето с радост и благодарност. Останалите суми пари, които сте имали и сте заредили отново ги върнете на мястото им.

И сега, най-важното! От тези монети, които сте били заредили на лунна светлина, отделете една, няма значение какво достойнство ще бъде, например изберете 10, 20, 50 ст., 1 или 2 лева и я наречете, че това е вашата неразменна монета. Това означава, че при никакви обстоятелства няма да я харчите! Това е вашият талисман, който винаги трябва да стои при вас. Веднъж зареден, той никога не губи силата си. Поставете монетата в портмонето/портфейла. За да не я объркате и да я похарчите,  обвийте я в прозрачно фолио или в алуминиево фолио, може и в малко прозрачно пликче.

По същия начин може да си наречете някоя от заредените банкноти за неразменна. Отново няма значение достойнството, може 5, 10, 20, 50 или 100 лв. Поставете я в прозрачно пликче и в портмонето.

Това са чудесни талисмани, които ще ви помагат винаги. На следващото пълнолуние, може да си заредите нови и да ги подмените, а предходните ги поставете в сейфа си или там където си държите парите у дома или в офиса. Винаги трябва да имате налични пари, освен тези в банката.

Когато е облачно или не виждате Луната, пак може да направите този ритуал, защото макар и зад облаците тя е достатъчно силна, за да заредят парите.

Този ритуал е само за тези от вас, които истински вярват в силата на планетите. Ако, докато четете тази статия, усетите силно вълнение, желание  и нетърпение, това означава, че наистина този ритуал е за вас.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И БОГАТИ! ТАКА ДА БЪДЕ!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.