Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 24.07.2023 до 30.07.2023

24 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започва динамично и нервно.

Меркурий и Уран днес са в конфликтен аспект, който не е приятна комбинация, защото създава разногласия и конфликти, проблеми при шофиране и с техника, трудна концентрация поради нервност и сприхавост и лошо обучение.

Не е добра идея днес да ходите по институции и да оформяте документи.

Не провеждайте преговори и не подписвайте документи. Или ако вече сте се уговорили и няма начин да отложите, тогава бъдете много сдържани, възможно е да не се спазят обещания и уговорки.

Днес Луната е във Везни, затова най-внимателни бъдете в любовта и личните отношения, не само по бизнес.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА!  От 23 юли до 4 септември 2023 г. Венера е ретроградна. Какво не е подходящо да се прави в този период прочете ТУК

25 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес денят е много по-спокоен и успешен. Някои недовършени теми и разговори от вчера и сега може да се разискват, за радост, много по-лесно ще се намери решение.

Хубавата част на деня е от сутринта до 17 ч., добре е да се организирате и максимално да използвате тези часове, защото вечерта след 20 ч. и в следващите дни Луната вече ще бъде в Скорпион, това са по-напрегнати дни.

От 17 до 18 ч. е възможно да се получат не особено приятни задължения или новини.

Обърнете внимание, че има вечерта интервал на Луна без курс, когато трябва да се внимава особено при шофиране:  18.08 ч. – 19.56 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  18.08 ч. – 19.56 ч. !!!

26 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Скорпион, това е знакът на хирургията, полицията и следствените органи, на финансовите сделки и застраховането,  както и на много други сериозни сфери. Затова, когато настъпи, трябва човек да се мобилизира и да си върши задълженията много акуратно.

Днес от сутринта до 18 ч. часовете са благоприятни за всички, които са амбициозни и трудолюбиви. Ако си направите добър план от сутринта ще има много добра концентрация и отлични резултати.  

Любимите теми на скорпионската Луна са притока на пари и  финансовите задължения, днес и утре се постарайте да изплатите своите сметки и дългове.

Всички въпроси, които са напрегнати и конфликтни в живота ви, сега отново ще се появят на повърхността и ще искат решение.

27 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион и ще ни държи в тонус и днес. Скорпионската енергия винаги засилва емоциите многократно, затова трябва да се пазите от неприятни новини и събития, не гледайте филми на ужасите, защото всички емоции се преумножават. Които  играе на електронни игри е добре да избягва  тези, в които има прекалено много насилие, защото това отключва агресия или носи депресия.

Вечерта ще има малко по-меки вибрации, заради хармоничния аспект на Меркурий с Венера, който е точен вечерта в 18.17 ч. Благодарение на него, ще може да се закрепят поразклатените връзки.

Напомняне: На   28 юли 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 29 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   29 юли, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 29 юли и ще излезете от поста на 30 юли 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

28 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

По-хубавата част от деня е от сутринта до 13 ч., тогава решенията ще се взимат бързо, в тези часове ще има емоционален подем и ще има физическа издръжливост. Благоприятно време да се направят резервации, да се купят билети и да се свържете с приятели и бизнес-партньори от чужбина.

Важни знаци за близкото бъдеще в сферата на общуването и обучението ще получите сутринта от 9.30 ч. до 11 ч.

След 13 ч. до 15 ч. са по-нехармоничните часове, когато може да се почувствате уморени и песимистични.

След 15 до края на вечерта особено да се внимава с общуването у дома и с близките. Семейни и домакински задължения може да ви подразнят.

Напомняне: На   28 юли 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 29 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   29 юли, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 29 юли и ще излезете от поста на 30 юли 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

29 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота е с оптимистична енергетика. Луната е в Стрелец, аспектите са хубави.  Това е отлично време, за да направите своите планове за почивка и пътешествия. Много подходящ ден е   да се отправите днес на почивка. Посетете днес интересни и познавателни неща, които ще разширят и допълнят интересите ви.

Постарайте се днес да не сте много изолирани, движете се и общувайте. Денят е такъв, че бързо може да се завърне късмета ви, само малко инициатива трябва. И малко смелост, разбира се!

Тази събота ще е много богата и на идеи, непременно си запишете това, което ви хрумне или ако нещо видите и много ви хареса, запишете го, запазете го. След време може да се възползвате.

Днес Меркурий навлиза в Дева до 4 октомври. В този знак той се задържа заради ретроградното му движение от 23 август до 15 септември. В този знак планетата е много силна, защото го управлява. Мисълта е аналитична,  изказът е точен и подкрепен с обосновка и доказателства. Това е отлично време за обучение,  преподаване и всички други видове интелектуална работа. Добре време и за търговията и счетоводните практики.

30 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Хармонична е енергията днес, аспектите до края на деня са хубави. Който е на почивка, може добре да се зареди с приятни вибрации и впечатления.

Денят е подходящ не само за почивка, но и за обучение, издирване и обработка на информация и установяване на бизнес връзки. На 1 август е пълнолуние в 10-тия градус на Водолей. До тогава е добре да проявите повече активност, за да получите по-добри резултати.

Днес Луната е в Козирог, благоприятни са  всички действия, които могат да активизират кариерата ви. Дори и да сте на почивка, може да използвате времето да си преговорите нещо или да прочетете допълнителна литература, която ще ви помогне в работата.

ЛУНА БЕЗ КУРС02.45 ч. – 06.45 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.