Вълшебен талисман за богатство по Новолуние

Направете си един ефективен и лесно изпълним ритуал за изобилие и финансова стабилност. Това е паричен талисман с дълготрайно значение. Зарежда се винаги на новолуние, убедете се преди това, че е настъпило новолунието. Може да се зареди до 48 часа от настъпването на новолунието

 • Намерете си празен буркан, който ви харесва. Големината да е по ваш избор, но нека да е поне от 400 или 500 грама. Може да вземете най-обикновен буркан от компот. Премахнете от него етикетите ако има такива. Препоръчително е да има и капаче.
 • Започнете да си събирате чисти, нови и бляскави монети от 1 и 2 лева, както и по 10, 20 и 50 стотинки. Количеството е по ваш избор, но тук важи правилото колкото повече, толкова повече. Все пак съобразете количеството да е такова, че да покрие поне 1/3 от буркана.
 • Пригответе си по 2-3 шепи суров ориз, шепа сурово жито, захар на пясък, може и на бучки, кафе на зърна ( може и смляно), който обича чай може да се приготвят листенца чай или директно чаени сухи, неизползвани торбички чай.
 • Купете си и малко твърди, смучещи бонбони, например лукчета или някой друг вид по избор.

СЪБИРАНЕ НА ВЪЛШЕБНИЯ ТАЛИСМАН

Започваме събирането на   частите от талисмана.

 1. Запалете свещ и с нея обходете три пъти над всички съставки. Оставете свещта да гори докато извършвате ритуала по обединяване на съставките.
 2. Убедете се, че сте измили и подсушили буркана особено добре.
 3. Вземете първо няколко монети и ги поставете на дъното. Над тях поставете една шепа жито, после отново монети. След това поставете шепа ориз и отново монети. И така редувате по-нататък с останалите съставки. Като може отново да повторите два или три пъти с жито и ориз. Идеята е, символично да активирате силата на парите и на изобилието, за да имате винаги пари за храна. Ако по здравословни и диетични причини не ядете изделия от жито и не хапвате ориз, няма значение, пак ги използвайте, те са символ на изобилие.
 4. Може да проявите творчество, например: ако искате да имате пари не само за прехрана, но и за бензин, за пътешествия, за книги, обучения, почивки и други развлечения, може да поставите или касовите бележки и стари самолетни билети, или изображения на нещата, които искате да придобиете. Като поставите разпечатаните картинки, отгоре поставете монети и някоя от подготвените съставки (пшеница, ориз, кафе, чай).
 5. Когато съберете всички съставки не препълвайте буркана догоре, оставете поне 2-3 пръста да е празно, символично оставяме това място, за да се пълни с парите, които ще печелим в бъдеще. По този начин създаваме динамична структура, в която има възможност за развитие. От време на време, когато ви попаднат нови блестящи монети от 1 или 2 лева ги прибавяйте там.
 6. Преди да захлупите буркана произнесете по свой избор няколко думи, с които задавате задачата на вашия талисман. Може да произнесете следните слова: „Аз създавам този талисман, за да привлича изобилие и финансово благополучие. За благото на за мен и моите близки, за благото на всички живи същества и на Вселената. Така да бъде! Изпълнено!“
 7. Сега вече може да загасите свещта, която запалихте в началото на ритуала и горя докато събирахте талисмана. Постарайте се докато го правите да бъдете максимално спокойни и в добро настроение, за да може да закодирате в него добри енергии. Не си заслужава да го правите, ако вътрешно се присмивате, изпитвате недоверие и си казвате: „Да бе, да!“
 8. Поставете този талисман в кухнята, далеч от любопитни очи, в дъното на някой шкаф с продукти или съдове, леко го замаскирайте, да не е на предна позиция,  но все пак да се вижда една малка част от него.
 9. След време, ако забележите, че някои от продуктите вече са развалени, може да изсипете буркана, част от монетите може да похарчите за нещо хубаво. Съберете си нови монети и нови продукти и си заредете нов буркан. На практика може да направите колкото броя искате буркани, няма ограничение.

Ще се запитате, защо  в кухнята да го държим? Защото там живее богинята на изобилието и така талисмана ще сработи най-бързо и качествено. Проверено е многократно в практиката, дори и от не особено вярващи, които после признаха силата му!

Един път в месеца на новолуние или на пълнолуние, подръжте талисмана в ръце, благодарете му за самоотвержената работа и прибавете една монета, после отново го върнете на мястото му. Важното е да не забравяте за неговото съществуване. Не споделяйте с много хора за това, което сте направили, само с най-близките, които биха отворили този шкаф. Ако знаете, че никога не го отварят, не си правете труда много да обяснявате, защото талисмана си губи от силата. Гледайте да е далеч от малки деца, които може да си взимат от монетите, не е желателно това да се прави.

Ако искате да помогнете на приятел/ка и да ги стимулирате и те да си направят, без много обяснения, само им изпратете линка от статията. Не трябва много да ги убеждавате, трябва те сами да вземат решение.

Нека този ритуал да бъде за  ваше благо и благото на всички живи същества!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.