Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 27.03.2023 до 02.04.2023

27 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Новата седмица започва с хубави аспекти и нарастваща Луна. Днес тя  все още е в Близнаци, което ще спомогне да имаме активен и ползотворен ден.

Отлично време е за срещи и важни разговори, за сделки и договори. Енергията на деня е такава, че може да се окаже цял ден телефона в ръката ви.

Подбирайте си правилно контактите, не си разпилявайте силите, много е важно да можете да се фокусирате в правилната за вас посока, за да свършите полезни неща за себе си.

Денят е добър за обучение, обработка на информация, търговия и реклама.

Меркурий, който управлява знака близнаци вече сформира съвпад с Юпитер в 19-тия градус на Овен. Този аспект ще е точен утре сутринта. Той ще активира нови идеи и възможности за реализация.

За утре си правете планове едва за след 13.30 ч., защото сутринта денят няма да е ефективен.

28 МАРТ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата част на деня е крайно неефективна, бъдете внимателни от сутринта до 13.31 ч.

Не се препоръчва да вършите работа, която изисква много внимание и усилия, защото разсеяността ще е голяма.

Отложете сутрешните срещи и разговори, те няма да донесат добри резултат

Хубавата част на деня започва след 13.23 ч., когато Луната навлезе в Рак. Влизайки в този знак, веднага ще се появят финансови въпроси свързани с дома и семейството. Може да има недоразумения и напрежения, които бързо да прераснат в конфликти. Най-напрегнати в това отношение са часовете до17 ч.

След това отново ще се създаде благоприятна среда за обмисляне на бъдещи планове за обучение или бизнес.

Утре ни очаква хармоничен ден, може да направите своите планове.

ЛУНА БЕЗ КУРС04.41 ч. – 13.23 ч. !!!

29 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още сме под благоприятното въздействие на планетите. Проявява се активно съвпада  на Меркурий и Юпитер, който ще активизира издателската дейност, рекламата, контактите и обновяването на информация.

Денят е благоприятен и ползотворен. До края на месеца, ще може да се придвижат доста залежали идеи, проекти и намерения.

Луната все още е в Рак, това ще активизира желанието ни да се фокусираме върху своите притежания и собственост. Може да възникне желанието за собствен дом или съвместна семейна инициатива и бизнес, който да повиши доходите. Фокусирайте се и върху оформянето на документи за земеделска земя, ако имате такава. Тази година е благоприятна за подобен вид сделки.

Сега се сформира хармоничен аспект на Марс и Сатурн, който ще е точен утре. Той ще повиши издръжливостта, ще засили волята и много от набелязаните до момента задачи, които са отлагани по различни причини, сега вече ще бъдат активизирани.

30 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни хубав ден, зареден с много енергия и ентусиазъм. Марс и Сатурн са в точен хармоничен аспект в 22.03 ч. Това е един добър бизнес аспект, който дава сила и концентрация, устойчивост и воля за действие.

Днес и утре е благоприятно време и за спорт, време е вече да закупите картата за фитнес или басейн, който все отлагате, време е вече, лятото наближава.

В любовта и взаимоотношенията е необходимо да се подхожда внимателно, в момента Венера е в точен съвпад с Уран. Това е много провокативен аспект, който може да доведе любовните, приятелски и партньорски отношения до кризисни точки и пълен обрат.

Възможно е днес и утре да възникнат неочаквани запознанства или флирт, но точно толкова бързо и неочаквано може да изчезнат след това. Отложете стартирането на нови връзки за след 1 април.

Обърнете внимание, че денят е ефективен до 16.48 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.48 ч. – 00.00 ч. !!!

31 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В последния ден от март ще има изпитание във взаимоотношенията. Винаги трябва да се проявява особено внимание, когато Венера и Уран са в съвпад, защото може да засегнете нечии чувства най-невинно, да бъдете разочаровани или провокирани. Днес тези две планети са в съвпад с Уран в 17-тия градус на Телец. Бъдете предпазливи особено в новите връзки и отношения. Същото важи и  в областта на бизнеса. Може да бъдете изненадани от нечие ексцентрично поведение. Не започвайте флирт, кореспонденция или нова интимна връзка, тя няма да бъде трайна и винаги ще ви носи тревоги и стрес.

Точно днес не е добър ден да се купуват дрехи или бижута, защото няма да ги ползвате дълго.

Обърнете внимание на събитията в обедните часове от 11.30 до 13.30 ч., тогава ще видите какви трудности ще трябва да преодолявате през следващите две седмици.

01 април 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Април настъпва със свежи енергии, които ще носят повече оптимизъм и нови възможности от предходния месец. Слънцето от 21 март вече е в Овен и се приближава към съвпад с Юпитер, този аспект ще бъде на 12 април.

Днес Луната е в Лъв, огнена и активна, ще ни провокира да изявим своите дарби и таланти, да покажем уменията  и да рекламираме способностите си.

Преди обяд може да се чувствате нервни и неспокойни, битови и семейни ангажименти, както и напрежения около децата може да предизвикат кратки избухвания и конфликти.

До 15.30 ч. настроението ще е променливо, самочувствието много уязвимо. Точно сега не е времето да се сравнявате с останалите, защото няма да се сетите нито едно добро качество, което притежавате, поради вътрешна неувереност. Това ще е много несправедливо към самите вас, всеки притежава своите уникални знания, умения и предназначение. Непременно трябва това да си го припомните, ако се почувствате неустойчиви.

След 16 ч. тези настроения и състояния изчезват и до края на деня ще се радвате на хубави преживявания. Точно тогава е добре да излезете с приятели и близки и да се разнообразите или да се занимавате с неща, които ви правят щастливи.

За неделя имайте предвид, че от 9 до 14 ч. Луната е без курс, в този интервал не пътувайте, бъдете подготвени може да се объркат някои планове.

Напомняне: На   2 април 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  3 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   3 април, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 3 април и ще излезете от поста на 4 април 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

02 април 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В тази неделя започваме деня с Луна без курс. В интервала от 9 до 14 ч. може да ви се объркат и отложат плановете, не е добре да предприемате пътуване до непознати места, защото няма да се чувствате удовлетворени. Внимавайте ако се налага да шофирате.

След 14 ч. Луната вече навлиза в Дева, отлично време да приведете в ред дома си, както и документите и необходимата информация, която ще ви трябва в понеделник.

Сега може да обърнете внимание малко по-подробно на здравето и красотата си, отлично време за гимнастика, маски и масажи.

Когато Луната е в Дева малко трудно може човек да се отпусне за тези разкрасителни процедури, но след като сте си свършили наложителната работа, можете да ги проведете, защото сега те ще са особено полезни.

Не отлагайте нищо важно за вечерта след 18.30 ч., защото рязко може да се почувствате уморени и отегчени. Възможно е да се наложи да се съобразявате и с нечии изисквания, които няма да ви харесат.

ЛУНА БЕЗ КУРС09.04 ч. – 13.58 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.