Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 01.04.2024 до 07.04.2024

01 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Започваме април с Луна в Козирог, която ще изисква сериозно отношение към работата и ангажиментите. Днес е последният ден преди ретро Меркурий, възможно е вече да се усеща забавянето на планетата и съответно да се появят типичните грешки, забавяне и отлагане типични за този период.

Денят е с положителна финансова активност, аспектите са благоприятни, затова е добре да си свършите максимално количество рутинна работа.

Само не започвайте нови инициативи до 25 април и не подавайте молби за напускане на работа. Не е добро време и за започване на нова работа, защото има опасност после да се разколебаете.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 2 до 25 април 2024 г.Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС –  03.18 ч. – 7.06 ч. !!!

02 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес вече сме в ретрограден Меркурий до 25 април. Разбира се, животът си върви и не трябва да се затормозяваме от това напълно закономерно движение на планетата на комуникацията, транспорта, търговията и информационния поток.

За да си спестите проблеми и недоразумения недейте да предприемате инициативи и дълги пътешествия, не стартирайте в този период нови проекти, защото няма да се развиват успешно.

Днес особено отчетливо ще се усеща ретроградността, защото планетата е стационарна, затова тръгвайте за работа, училище и срещи много по-рано и не разчитайте много на транспорта. Вероятни са задръствания и дребни инциденти.

За утре не си правете планове до 12 ч., защото времето е неефективно, Луната е без курс.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 2 до 25 април 2024 г.Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

03 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 12.09 ч. бъдете особено внимателни, защото в съчетанието на Луна без курс с ретро Меркурий може да се изгубят вещи и да се направят грешки.

След навлизането на Луната във Водолей от 12.09 ч. нататък започва ефективната част на деня. Особено наситени ще са часовете от 14 до 17 ч..

В 16.17 ч. Венера е в точен съвпад с Нептун в 28-мия градус на Риби. Този аспект ще засили романтиката, засилва се художественото и творческо мислене, отлично време е за всички, които имат творчески занимания.

В любовта ще се прояви като силно привличане и потребност от сливане и единение с партньора. Но, бъдете максимално предпазливи и не прибързвайте, защото ще се изгуби трезвата преценка и може да се заблудите. Още повече сега в период на ретро Меркурий не трябва да се започва нова романтична връзка.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  08.42 ч. – 12.09 ч. !!!

04 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната все още е във Водолей, като от сутринта до 16.30 ч. аспектите са благоприятни.

Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който създава висок имунитет, хармонично настроение и трудоспособност.

Денят е с хубава финансова активност, възползвайте се, защото следващ такъв ден ще има едва на 12 април.

Вечерта след 17 ч. часовете вече са по-натоварени и конфликтни. Необходимо е да се внимава с преценките и поетите отговорности. Бъдете умерени във всичко, не избързвайте да проявявате прекалена взискателност и неудовлетвореност, особено към себе си.

След 19 ч. да се внимава в домашна и семейна среда, защото бързо може да възникнат противоречия и конфликти.

За утре правете планове едва след 14.14 ч., преди този час времето е непродуктивно.

05 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят започва отново с Луна без курс и до 14.14 ч. часовете са неефективни. Добре е да си отложите по-важните неща за следобед, когато часовете ще са много по-ефективни.

Рано сутринта, който е ранобуден ще има важни прозрения, както и интересни знаци от съдбата. Ако в ранните часове от 6 до 8 ч. сте будни, наблюдавайте какви мисли и идеи ви спохождат.

Вече Луната силно намалява, в понеделник на 8 април очакваме новолуние и слънчево затъмнение в 20-тия градус на Овен. Цялата седмица ще е доста интензивна и знакова, но тези последни дни ще са най-натоварени емоционално.

Днес следобед Луната навлиза в Риби и засилва прекалено емоциите. Много знакови събития вече ще започват да се случват, които да ни подготвят за промените след затъмнението, които несъмнено ще настъпят.

Рано сутринта в 7.01 ч. Венера преминава в Овен до 29 април.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  8.41 ч. – 14.14 ч. !!!

06 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Съботата настъпва от сутринта с емоционални бури и преживявания. Ако те не са настъпили в обкръжаващия свят, сами ще си ги създаваме, като все за нещо ще се намери прекалено настойчиво да се мисли и преживява.

Преди затъмнение не се препоръчва да се събуждат насила стари проблеми и да се предприемат драстични мерки, които ще доведат до кризи.

В ранните часове е много конфликтна обстановката, внимавайте да не се порежете или изгорите, докато приготвяте закуската.

Енергията спада в обедните часове от 11 до 14.30 ч.  тонусът ще е доста нисък.

След 15 ч. до края на деня ще настъпят по-позитивни часове.

Венера и Плутон са в хармоничен аспект в 20.43 ч., който ще допринесе за хармонизиране на отношенията и тяхното благоприятно развитие. Ще се получат добри финансови новини, които ще се развиват в бъдеще. Това е подходящ аспект за обновяване и преобразуване на отношенията.

07 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 14.26 ч. Луната все още е в Риби и емоционалния градус ще е много висок. Цялото внимание ще е погълнато от обсъждане и преживяване на събитията от изминалата седмица. Не си правете окончателни изводи и не избързвайте с действия и изказвания, защото преди затъмнението, което е утре вечер няма да има обективна преценка.

Обърнете внимание, че преди обяд от 11.28 ч. до 14.26 ч. има и интервал на Луна без курс, когато най-много трябва да се внимава, защото има опасност от грешни действия и големи заблуди.

След 14.30 ч. Луната вече навлиза в Овен. До края на деня е в хармонични аспекти с Плутон и Венера, което ще ни помогне да се подготвим за новолунието в Овен утре.

Непременно намерете време да се освободите от ненужни вещи, да почистите пространството, което обитавате. Завършете и работата, която сте започнали, за да посрещнете спокойно новия лунен месец.

Вечерта запалете свещ и обиколете всички помещения, оставете я да погори поне 1 час, като внимавате да е далеч от деца и домашни любимци.

Започнете от днес и Лунната диета при новолуние, която е добре да я продължите и утре, за да може спокойно да се справите с енергиите в деня на затъмнението.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  11.28 ч. – 14.26 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.