Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 25.03.2024 до 31.03.2024

25 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 9.04 ч. настъпва пълнолуние и лунно затъмнение в 6° Везни. Акцентът на това затъмнение се поставя предимно в сферата на взаимоотношенията. Мнозина вече са почувствали това вече от миналата седмица и то не само в личните връзки, но и на работното или учебното място.

Сега ще се финализират въпросите разисквани в последната половин година. Непременно ще трябва да се вземе решение за действие. Много ясно ще се отличат въпросите и отношенията, които вече са отживели и трябва да бъдат приключени.

Затъмнението ще активира всички представители на зодиака, в зависимост от това къде попада то личния хороскоп. Най-чувствително ще го усетят Везни, Овен, Рак и Козирог, както и тези, които имат такъв асцендент.

Лунна диета, лунна диета! Най-полезното, което може да направите днес за здравето и психиката си е да сте на силно щадяща диета, а който може и има опит в гладуването, нека да си направи този ден разтоварващ, само на вода.

26 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни ползотворен и динамичен ден, защото днес все ще осъзнаваме въздействието на пълнолунието и лунното затъмнение от вчера.

Сутринта от 6 до 9.30 ч.  ще са най-силните показателни събития, мисли и идеи, които ще ви насочат към важни решения и действия.

Възползвайте се максимално от този ден, да си свършите текуща работа, защото от 2 април вече наближава ретрограден Меркурий, който ще затормозява ежедневните дейности и инициативи.

За сряда правете планове вече едва след 11 ч, защото сутринта времето няма да е ефективно.

27 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 11 ч. не си заслужава да полагате усилия, не предприемайте важни стъпки, не ходете по институции, всичко ще става бавно, а после ще се окаже, че е грешно или не ви трябва повече.

Най-напрегнати са часовете от 13 до 16 ч., вечерта

След 11 ч. Луната вече навлиза в Скорпион и дава ход на всички задържани до момента емоции и вътрешни напрежения ще се появят на повърхността. Следват два и половина интензивни дни, в които ще сме принудени да придвижим спешните теми в живота си.

До края на тази седмица събитията, които са активирани от отминалото вече затъмнение, ще стана видими и бързо ще разберем неговите послания.

На 8 април ни очаква и слънчево затъмнение в Овен, което ще зададе нови програми за следващите 18 години. До тогава се намираме в много динамична рамка на трансформации и кармични събития.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  1.10 ч. – 11.04 ч. !!!

28 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Венера и Уран днес ще ни поднесат приятни изненади и преживявания. Те ще са в точен хармоничен аспект в 15.59 ч.

Има възможност за добри финансови попълнения и новини. Предложения за съвместни проекти  от сферата на бизнеса, изкуството и културата.

Приятелските връзки ще възникват спонтанно, а общите интереси и оригиналните идеи ще създават много бързо симпатии и дори любов.

Единствено трябва да се внимава вечерта след 18 ч. до 21 ч., за да не се изгуби чувството за мярка. Това се отнася за всички сфери, от поемането на нови инициативи и отговорности до количествата храна и алкохол, бъдете умерени във всичко.

29 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава и днес благоприятното влияние на Венера и Уран, които ще успеят да хармонизират настроението и да внесат повече позитивни преживявания.

Не трябва да избягвате трудната работа, ангажиментите и отговорностите днес, защото после ще се акумулират и отново ще се завърнат към вас.

Непременно се освободете и от негативните мисли и страхове, фокусирайте се само върху най-необходимото и важното за деня. Няма нужда отсега да мислите за бъдещи събития с тревога.

До 17 ч. е добро време да обмислите за предложенията и иновативните проекти и възможности за дългосрочно развитие. Не започвайте нищо сега, но си запазете правото след 25 април вече сериозно да се задействате.

Припомням, че от 2 до 25 април ни очаква ретрограден Меркурий и затова не е подходящо време за начинания.

Обърнете внимание, че вечерта имаме интервал на Луна без курс 17.42 ч. – 21.53 ч., това е време на разсеяност и неудачни събития.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.42 ч. – 21.53 ч. !!!

30 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е отличен за укрепване на отношенията с любимите хора и с приятелите. Възползвайте се от все още хубавите аспекти на Венера и отделете време за повече общуване и съвместни дейности с близките хора, които ви правят щастливи.

Луната вече е в Стрелец – днес и утре е благоприятно време за организиране на летните почивки и пътешествия. Направете резервации, купете билети, защото едва след 25 април ще има подходящи дати за подобни дейности.

Внимавайте рано сутринта с взаимоотношенията у дома. Има опасност бързо да възникнат конфликти и противоречия.

 След 15 ч. Слънцето и Луната вече ще са в точен хармоничен аспект, който ще даде добро настроение до края на деня.

31 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последният ден на март ще е особено важен за бъдещите планове. Особено ако те са свързани с обучения, специализации, конференции и други мероприятия в чужбина.

Важен ден е и за тези, които планират да разширят своя бизнес и сега търсят повече идеи как точно да го направят. Ако търсите международни контакти, то днес има добри предпоставки да попаднете на подходяща информация и добри възможности.

Като цяло денят е позитивен, добре е днес да си свършите тази работа, която няма да може да направите по време на ретроградния Меркурий. Заслужава си да поработите в почивния си ден, за да използвате тази възможност.

Който е ранобуден днес ще има много добри прозрения и полезни хрумвания. Станете колкото може по-рано тази сутрин, направете гимнастика, разходка и отделете време за размисъл, ще останете доволни от резултата.

Вечерта след 18 ч. може да не получите това удовлетворение от срещи и разговори, което сте очаквали, затова по-добре отложете излизането.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.