Венера е в Овен

Любовен живот

Енергията на Венера в Овен е ярка, силна, необуздана и дори агресивна на моменти. Такива ще са емоциите ни в любовта и секса през периода. Такова ще е и облеклото ни – по-агресивно. Екстазът, еуфорията и силната влюбчивост ще се редуват с големите разочарования, ревността и гръмките раздели, които могат да ни докарат чак до депресии. Бъдете много внимателни сега. Старайте се да не изпадате в крайности, пазете равновесие в златната среда. В този знак Венера „силно люби и мрази“, затова не накланяйте емоциите си в нито една посока, за да не извадите „системата“ от равновесие.

Време е за огнени страсти и директно „деклариране на чувствата. Не чакайте половинката ви да се досети, че я обичате и желаете. Просто й го кажете. И действайте! Независимо дали сте мъж или жена, не чакайте вие да бъдете ухажваните, а директно ухажвайте! Само така ще придвижите отношенията напред.

Какво искат мъжете през периода на Венера в Овен? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите? 

Сега можете да сте смели, сексуално агресивни и предизвикателни, доколкото ви стигат силите и възможностите за това. През този период мъжете се привличат от яркото женско поведение, от страстно изразените емоции, от запомнящия се секс и екстравагантното облекло. Колкото сте по-независими, еманципирани и откровени, толкова по-лесно ще печелите мъжкото внимание. И не забравяйте да си сложите червено червило и ярък лак за нокти!

Какво искат жените през този период?

Искат да бъдат ухажвани и завладявани от силни мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат. Имат нужда да изразявате чувствата си страстно и да ги информирате ясно за намеренията си. Проявявайте повече инициативност, борете се за нея. Всичко това ще я плени, и то веднага!

Пари

Движението на парите при Венера в Овен е много динамично. Ако положите усилия и бъдете инициативни, бързо ще ги привлечете. Но ако сте прекалено импулсивни в харченето, много бързо ще ги загубите и нищо съществено няма да свършите с тях.

Мода

През периода на Венера в Овен походката ви става по-уверена. Жестовете и позите, които заемате обаче, са по-агресивни от обикновено. Гримът ви сега е добре да е по-изразителен. Най-подходящи за тези дни са дрехите в спортен или класически стил – най-вече костюм с панталон. Облечете къса пола, ако ви отива. Съчетавайте контрастни цветове в облеклото си и носете дрехи с едри принтове. Бижутата е желателно да са от злато с камъни, подходящи за зодиакалния знак Овен – диамант, яспис и хематит.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.