Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 08.04.2024 до 14.04.2024

08 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието в 20° Овен настъпва в 21.22 ч., а слънчевото затъмнение в същия знак е в 21.18 ч.

Днес е особен ден, в който внимателно трябва да проследявате събитията, обърнете внимание какви хора срещате, какви предложения получавате. Те ще са особено важни и съдбоносни. Не избързвайте днес да давате отговор и да взимате решение. Ще ви трябва време да осмислите нещата.

Това слънчево затъмнение ще окаже силна трансформация на зодия Овен, Везни, Козирог и Рак, както и на други зодиакални знаци, които имат такива асценденти или планети в упоменатите знаци.

Затъмнението в Овен ще даде силен тласък за развитие, поставяне на нови цели, започване на чисто нов период. За да върви всичко това гладко, ще бъде необходимо успешно да сте приключили от предишните си програми и ангажименти, както и намерения. Ако но момента те не са дали резултат или не са ви стигнали силите да ги постигнете, по-добре се откажете (може поне временно), защото ако стоите вечно с тези неудачни желания, без да ги изпълнявате, те ще изтеглят много сили от вас. Не се чудете, че сте останали без сили и ентусиазъм, когато прекалено много неща сте се канели да направите, но по различни причини не сте успели. А, най-вероятно те не са ви били нужни, не са били вашият път. Направете си такава своеобразна лична ревизия и се откажете от тях, веднага ще усетите силен прилив на енергия и ентусиазъм за други неща.

След настъпването на новолунието може вече да пишете своите желания, както и утре в рамките на деня. Добре е да си направите планове и да структурирате своите желания върху които искате да работите, защото в момент, когато има слънчево затъмнение се сформира нова житейска програма, която ще продължи през следващите 18 години.  Повече идеи за писане на желания в Овен прочетете ТУК

За да се чувствате максимално спокойни и уравновесени добре е днес да се спазва Диета по новолуние.

За утре правете планове едва след 14.24 ч., до тогава времето няма да е ефективно.

09 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 14.24 ч. е специфично време на Луна без курс, т.е. всичко ще е поставено на пауза и ще се развива по свой особен ритъм.

В тези часове трябва да сте внимателни и да не прибързвате, защото все още ще се развиват събития свързани с вчерашното затъмнение. Емоциите ще замъгляват преценките, затова не трябва да се избързва.

В рамките на деня е добре да напишете своите желания и планове за постигането им.

След 14.24 ч. Луната вече навлиза в Телец, много бързо ще трябва да се ориентирате в обстановката и да постъпите максимално практично.

В часовете от 15 до 18 ч. ще се наложи да приемете някои обстоятелства, които ще са провокативни и трудни.

Следващите два дни също ще изискват осъзнаване и преодоляване на пречки и трудности, за да може да се разчисти пътя за новото и прогресивното.

Сряда и четвъртък ще са напрегнати, това са и два последователни дни без богатство, затова не е добре да планирате покупки и банкови операции, подписване на сделки и започване на нови проекти.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  05.39 ч. – 14.24 ч. !!!

10 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е ден без богатсво! Не харчете големи суми пари, например превишаващи половината ви месечни доходи. Не ходете в банката да внасяте или да теглите пари, не водете преговори за работа или нови проекти.

Луната е в практичния и упорит Телец, и днес е в хармонични аспекти от 12 ч. до края на деня. Това е добра новина, защото днес ще има непредвидена работа  и постоянна необходимост за отстраняване на трудности и ограничения.

Вечерта в 23.36 ч. Марс и Сатурн са в точен съвпад в 15-тия градус на Риби. Това е труден аспект в обществено-политически план. Носещ властност, злост и сарказъм.

По-доброто му проявление е възможност за концентрация на силите и проява на желязна воля. Всичко зависи от характера и личния ви хороскоп как ще се справите с това влияние – за едни ще има трудности и провокации, а други сами ще успеят да се въздигнат и преборят с обстоятелствата.

За утре напомням, че отново ще е ден без богатство. Не си правете планове за четвъртък между 13 и 16 ч. , защото е период на неефективност.

11 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е ден без богатсво! Не харчете големи суми пари, например превишаващи половината ви месечни доходи. Не ходете в банката да внасяте или да теглите пари, не водете преговори за работа или нови проекти.

До 13 ч. ще се усещат силни психологически и физически натоварвания. Всички теми от вчера са актуални и днес. За изпълнение на задачите за деня ще се изискват доста сили и концентрация.

От 13.05 ч. до  16.00 ч. е период на Луна без курс. Точно тогава най-много трябва да се внимава да не се предприема нищо и да не се поемат отговорности. Не давайте обещания, защото няма да може да ги изпълните.

След 16 ч. Луната вече навлиза в Близнаци и това, което до момента е било в застой сега доста бързо и лесно вече може да се придвижи.

Вечерта очаквайте голямо оживление и приток на нова информация.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  13.05 ч. – 16.00 ч. !!!

12 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес вече ни очаква доста по-благоприятен и оптимистичен ден. Добрата финансова активност ще създаде възможност да се придвижат важни неща в тази област.

Денят е много активен, изпълнен с кратки пътувания, срещи, разговори, суетене и дори зацикляне кое да се свърши по напред. За да се справите с тази активност, която е предизвикана от съвпада на Слънцето с Меркурий в 23-тия градус на Овен, непременно си правете предварително план, кое за вас е най-спешно и важно в момента. Не се увличайте по чужди идеи и предложения, защото само ще си изгубите времето, а вечерта ще сте нервни и изтощени.

Вечерта след 18.30 ч. има опасност от скандали в близкото домашно обкръжение.

13 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължава динамиката от вчерашния ден. Преминаването на ретроградния Меркурий през Слънцето винаги донася стари теми, обаждат се доскорошни проблеми, но най-вече се появява информация или вещ, която дълго време е търсена.

Денят ще е изпъстрен също с пътуване, подреждане, работа у дома или довършване на служебни ангажименти. Срещи, разговори и телефонни обаждания има опасност да глътнат целия ден до 17.47 ч., внимателно си подреждайте приоритетите, за да успеете с важните за вас неща.

Следва интервал на Луна без курс 17.47 ч. – 20.46 ч.  , когато времето съвсем алогично ще се развива, много уговорки и обещания ще отпаднат и няма да се изпълнят. Внимавайте ако шофирате или работите с машини и инструменти в този момент.

След 20.46 ч. Луната вече навлиза знака Рак. За утре се пригответе да сте примерни у дома, отделете внимание на близките.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.47 ч. – 20.46 ч. !!!

14 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Рак, отлично време да обърнете внимание на дома и семейството. Особено на децата и възрастните близки. Вкусната храна и уютната обстановка ще създават комфорт за обсъждане на важните въпроси и обстоятелства възникнали в началото на седмицата.

Поне днес спазвайте субординация, зачитайте авторитета и признавайте влиянието на тези, които имат повече житейски опит. Вслушайте се в съветите им, изключете съпротивата и тогава ще откриете, че това, което ви е пречило в общуването с близките е било само вашата неопитност.

Добрата новина е, че ако в този ден се върнете към стари конфликтни теми за взаимоотношения и/или семейни имоти, ще научите важна информация, която ще помогне за изглаждане на противоречията. Може дори да откриете и стари семейни документи.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.