Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 23.10.2023 до 29.10.2023

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

23 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започва втората важна седмица преди предстоящото лунно затъмнение на 28 октомври.

Това е изключително важен период, сами ще забележите как се мени обстановката и какви сериозни събития стават в личния и социалния живот.

Напомням, че не е благоприятно в тази седмица да се стартират нови проекти и важни неща в живота ви, защото те ще носят трудна и тежка, кармична енергия, заради затъмненията.

Денят ще е ефективен, трябва още от сутринта да сте си направили списък със задачите за деня, за да успеете всичко. Започва да се сформира хубав аспект на Слънцето със Сатурн, който ще е точен утре, затова днес ще е засилена работоспособността и концентрацията.

След 20 ч. вече е код червено ☹, защото се засилва избухливостта.

За утре правете планове за след 11.34 ч., по-рано времето не е ефективно.

24 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Хубавата част на деня  започва след 11.34 ч., когато Луната навлиза в Риби.

До тогава денят не е ефективен, бъдете внимателни.

Днес Слънцето и Сатурн са в точен хармоничен аспект, който е благоприятен за всички, които имат планове и амбиции. Преди предстоящото пълнолуние и лунно затъмнение в събота, много неща ще се изяснят, а други дори ще се финализират. Възможно е да се наложи и промяна в плановете до края на седмицата, повлияна от авторитетни личности с влияние и власт.  До края на деня може да свършите голямо количество полезна работа, добре е да използвате хубавите аспекти на Сатурн, който помага за бърза концентрация и материализация на замисленото.

Денят е с положителна финансова активност, която преди пълнолуние ще даде бързи резултати.

Напомняне: На    25 октомври  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  26 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   26 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 26 октомври и ще излезете от поста на 27 октомври 2023 г. след 6 ч. сутринта.

25 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също ще се усеща хармоничното влияние на аспекта на Сатурн. Благодарение на нещо ще може да си подредим мислите и да се справим с напрегнатата енергетика на седмицата заради предстоящото лунно затъмнение и пълнолуние.

Денят е ползотворен, може спокойно да се постави зелен код 😊.

От рано сутринта до 11 ч. ще има благоприятни събития, които ще дават подкрепа и правилна посока, както и удовлетвореност от постигнатото.

Обедните часове от 11.30 до 14.30 ч. вече настава известна раздразнителност и капризност, трудно ще се общува със жени, напрежения е възможно да възникнат и между майки и дъщери. Може да се сблъскате с капризи и необосновани изисквания.

След 15 ч. до края на деня времето е благоприятно, събитията ще се развиват твърде бързо. Вечерта може да имате оригинални хрумвания и идеи.

За утре си правете планове едва за след 13 ч., защото до тогава времето не е ефективно.

Напомняне: На    25 октомври  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  26 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   26 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 26 октомври и ще излезете от поста на 27 октомври 2023 г. след 6 ч. сутринта.

26 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме денят с Луна без курс, от 09.40 ч. – 13.03 ч., внимавайте през това време да не взимате решения и да не се захващате с важни дейности. Бъдете внимателни с информация, цифри и пари.

След 13 ч. Луната вече навлиза в Овен. До края на деня часовете са динамични, напрегнати и забързани, но все пак може да се каже че денят до края ще бъде ефективен.

Вече осезаемо се усеща наближаването на пълнолунието, което ще носи напрежение и много неща ще се разкрият и ще станат видими.

Мнозина вече ще са наясно с промените, които им предстоят, защото в повечето случаи събитията, които се случват при затъмнения, се реализират още преди точната дата на самото затъмнение.

Сега са дни, в които може да разберете дали си заслужава да продължавате пътя си с даден партньор, както в личен, така и в служебен план.

Това са дни на истината, когато приключват дадени процеси и започват да се зараждат нови.

Старайте се да контролирате безпокойството и агресията.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.40 ч. – 13.03 ч. !!!

27 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Преди пълнолунието и лунното затъмнение  в 6° на Телец, което ще е утре късно вечерта в 23.25 ч. напрежението силно нараства. Луната е в огнения знак Овен и още повече ще допринася за това.  Денят ще е изпълнен с  енергия, която трябва много правилно да се използва.

В работата и в личните отношения много деликатна ще бъде темата за наранена чест и достойнство. Конкуренцията дори между близки хора ще е видима.

Бъдете умерени и не преувеличавайте за своите знания и умения, не обещавайте неща, които не умеете.

Можете още от тази вечер да стартирате Лунната диета при пълнолуние, за да сте по-спокойни и уравновесени.

28 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази вечер в 23.14 ч. е лунното затъмнение, а в   23.25 ч. е точната фаза на пълнолунието и в 6° на Телец. Избягвайте да се движите навън по време на затъмнението.

Това пълнолуние съвпада с точната опозиция на Марс с Юпитер, която може да предизвика идейни и идеологически провокации, неадекватно поведение. Има опасност да се вземат грешни решения под въздействие на емоциите и желанието за конкуриране и налагане на своите виждания.

Затъмнението много ще пречи на трезвата преценка, независимо в каква житейска ситуация се намирате, затова не избързвайте с крайни решения. Бъдете умерени във всичко днес, включително и с храната. Не употребявайте алкохол и не активирайте зачатия.

Обърнете внимание, че днес има период на Луна без курс от  11.20 ч. – 14.45 ч., в този интервал трябва да сте особено внимателни. Днес не са подходящи пътувания, както и взимане на важни решения.  Утре също е много напрегнат ден, по възможност избягвайте пътуването и срещата с конфликтни личности.

Полезно за здравето и психиката ще бъде  днес, ако приложите Лунната диета при пълнолуние, за да сте по-спокойни и уравновесени.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  11.20 ч. – 14.45 ч. !!!

29 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Завършваме седмицата с напрегнати, конфликтни аспекти с Марс. Днес енергиите на пълнолунието и на лунното затъмнение ще усещат много силно, мнозина точно днес може да разберат какви точно промени и енергии навлизат в живота им.

През целият ден много трябва да се внимава какво и пред кого говорите. Дори и най-малък нюанс на неодобрение или различно мнение може да предизвика скандали.

Словото ще е остро и нараняващо, Меркурий е в точен съвпад днес с Марс в 12-тия градус на Скорпион. Голямо изпитание за всички, които не обичат критиката, защото този аспект събужда осъждането и вменяване на вина.

Особено от сутринта до 14 ч. бъдете деликатни с близките у дома, защото може да избухнат недоразумения и скандали.

Меркурий и Юпитер са в точна опозиция, което може да даде голяма бъркотия в мислите и изборите, които човек прави. Появяват се разногласия, неправилна преценка на възможностите. Ще има голяма разсеяност и трудно ще се работи с информация и данни. Този аспект ще е в сила до 31 октомври.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.