Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 05.02.2024 до 11.02.2024

05 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Силен и интензивен ден ще е този понеделник, има възможност да срещнете интереси хора, които да ви вдъхновят и да ви дадат хубави идеи за бъдещето.

Подходящо време е за срещи и разговори, за оформяне на документи и подписване на договори.

Меркурий и Плутон днес са в точен съвпад в първия градус на Водолей и ще засилят аналитичността и страстта към изследване, но и преследване, както и мнителност.

Засилва се магнетичността на словото и днес можете да сте много убедителни.

Възползвайте се от хубавата финансова активност днес и задвижете важните за вас неща.

Постарайте се днес да свършите максимално количество работа, защото утре денят ще е твърде кратък в делови план, хубавите му часове ще започнат едва след 14.10 ч. За сутринта не планирайте нищо важно.

В 7.11 ч. Меркурий преминава във Водолей до 23 февруари, отлично време за усвояване на нови знания, особено в компютърната сфера.

06 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме деня с Луна без курс от сутринта – 7.08 ч. до 14.10 ч. часовете са неефективни,

В този период може много лесно да се подведете, взетите решения за грешни и не водят до нищо добро.

След 14.10 ч., когато Луната навлезе в Козирог вече започва ефективната част на деня. Фокусирайте се върху пряката си работа, бъдете максимално точни и изпълнителни, защото в такъв ден ви наблюдават и анализират професионалните ви качества.

Все още е в пълна сила съвпадът на Меркурий с Плутон, затова и днес след 14.10 ч. може да се обърнете към институции и да търсите документи, както и да подавате такива за оформяне. Подходящ ден е и  да издирите полезни книги и информация, с лекота ще може да се свържете с полезните за вас хора.

Денят е подходящ и за всякакви оздравителни практики, както и за започване на диети, защото вече Луната силно намалява, на 10 февруари очакваме новолуние във Водолей.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  07.08 ч. – 14.10 ч. !!!

07 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта напрежението както в личен, така и в служебен план ще нараства. Назряват промени, няма да може да се продължава в предишните рамки, постепенно ще трябва да започнете да се преустройвате и да се адаптирате към новите условия.

Сформира се напрегнат аспект на Слънцето и Уран, които ще са в точна квадратура утре, това е напрегнат аспект, който ще провокира много ситуации. Нараства нервното напрежение, задават се редица провокации.

Който иска да се издигне по кариерната стълбица, днес и утре ще получи правилните прозрения, как да продължи напред.

Като цяло денят ще е наситен с много ясни сигнали в каква посока трябва да се тръгне в близкото бъдеще.

Особено вечерта след 18 ч. до края на деня ще са много емоционални знаците на съдбата.

За утре не правете особено големи планове, защото почти цял ден Луната ще е без курс.

08 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Особен ден ни очаква,  Луната е без курс почти цял ден от 09.53 ч. – 16.01 ч., което означава, че повечето планове за деня няма да се реализират, а свършеното няма да даде полезен резултат. Най-вече трябва да се внимава с всичко, което се върши с особено голямо внимание, защото в такъв момент се допускат много грешки.

Събитията ще се развиват по своя собствена воля, мнозина ще имат усещането, че денят се е изплъзнал, без да са свършили нищо особено.

В 12.46 ч. е точната квадратура на Слънцето и Уран, аспект доста революционен и напрегнат. Това е аспект на промени и преобразувания, на събаряне на старото и идването на нова енергия, нов етап. Този аспект ще даде оцветяване и на идващото новолуние, което е на 10 февруари.

До тогава много ясно ще може да се разбере, какви са новите тенденции, които идват.

Венера и Уран са в хармоничен аспект, който ще допринесе за нови емоции и запознанства, нови приятелства и възможности. Ще възникват креативни връзки както в личен, така и в бизнес план.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.53 ч. – 16.01 ч. !!!

09 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В този последен ден преди предстоящото новолуние трябва да се акцентира върху приключването на старите теми и на стартираните вече проекти. Завършете всичко, което е възможно и се освободете от ограничаващи ви ситуации и неподходящо обкръжение.

Непременно изхвърлете ненужното, проверете дали не задържате прекалено голямо количество стари вещи и дрехи, които вече не ползвате. Всички те се явяват голяма пречка да привлечете нов късмет.

Меркурий и Юпитер сформират напрегнат аспект, който ще създаде днес усещане за объркване, нестабилност, липса на перспективи и неувереност. Добрата новина е, че още в неделя това настроение вече ще е преодоляно. Само се предпазвайте от прибързани и необмислени действия дотогава.

Новолунието настъпва в 1 часа през нощта на 10 февруари, затова още от днес се препоръчва да се започне с Лунната диета за здраве и красота. Утре, на самото новолуние също продължете с диетата поне до обяд.

10 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази нощ в 1 часа настъпи новолуние в 21° Водолей. Това е и началото на Източната, китайската Нова Година. Вече окончателно мощната и мълниеносна енергия на Дракона се спуска на земята. От днес навлизаме в нов енергиен цикъл, който ще трае 20 години, той ще донесе много технологични открития  и напредък в екологията. Ще се засилят духовните търсения, интересът към езотеричните науки ще нарасне, голям процент от хората ще се стремят да проявят себе си, да общуват и да бъдат максимално независими.

Конкретно за това новолуние във Водолей може да се каже, че е достатъчно заредено с нови енергии, които постепенно ще ни подготвят за новият период.

След като настъпи новолунието до 15.44 ч. Луната отново е без курс, затова не избързвайте с новите начинания, най-добре ги започнете утре.

Не забравяйте днес да напишете и своите желания и планове.

Днес и утре са днес е ДНИ БЕЗ БОГАТСТВО ,    през тази година те ще са един след друг през месец. В такива дни не се препоръчва да се харчат големи суми пари, защото трудно след това ще можете да си ги възстановите. Не изпадайте в крайности, това не означава, че нищо не трябва да купувате, важно е само да не пилеете парите необмислено. Отложете големите покупки за друг ден.

Проведете днес Лунната диета за здраве и красота.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  01.00 ч. – 15.44 ч. !!!

11 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След новолунието във Водолей ще се усеща вече ново настроение.  Нарастват и амбициите, зараждат се нови идеи. Изчезва усещането за безперспективност.

Който вчера не е успял да си напише желанията и да си направи планове, непременно да го направи днес.

Луната вече е в Риби и през целия ден ще е в хармонични аспекти с Юпитер и Уран, които ще направят още по-добро и приповдигнато настроението. Дори и трудностите, които сте имали до момента вече няма да изглеждат толкова тежки и ограничаващи. В течение на деня ще се намери изход дори при най-заплетените казуси.

Днес вече може да предприемете нови начинания, да направите поне първите символични крачки към нещо, което харесвате и желаете да реализирате.

Не забравяйте, че днес е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО затова по-добре не ходете по магазините, за да не се изкушавате да харчите пари.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.