Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 27.11.2023 до 03.12.2023

27 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 11.17 ч. настъпва пълнолуние в 5-тия градус на Близнаци. То ще подчертае различия в мненията и несъвършенства в действията. Пълнолунието е с напрегнати аспекти, които ще създават  проблеми и нехармонично настроение, безпокойство и несигурност.

Може да се появят недоразумения и проблеми с документи, договори, търговски сделки.

Трудно ще може да се изясняват неточностите, защото днес има напрегнат аспект на Меркурий с Нептун, който ще скрива истината и правилните подбуди.

Особено бъдете внимателни с всичко свързано с обучение и образование, проверявайте срокове и дати и внимавайте да не изгубите своите права.

Днес не е подходящ ден за нови начинания, за преговори и договори, не влизайте в конфликти. Особено напрегнато и нервно за деня ще бъде от сутринта до 15 ч.

Който иска да не напълнява и да се чувства комфортно не само физически, но и ментално, препоръчвам да проведе днес цял ден Лунната диета. Без месо и други животински продукти, без алкохол и мазни храни. Който има опит в гладуването, може да е само на вода.

28 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната все още е в Близнаци, все още е активна и енергията на пълнолунието от вчера.

Денят е активен и благоприятен в план на доуточняване на пропуски и заблуди, като предоставя възможности за поправянето им.

В обедните часове от 12 до 15 ч. ще са важни за бъдещите отношения, всички противоречия трябва да се изгладят с дипломация и разбиране, не избирайте борбата и конфликтите, ще си усложните много съдбата. Единствено трябва да държите настрана мошениците, лъжците и използвачите. Не се заблуждавайте, те няма да се оправят, такива ще си останат докрая. Щом веднъж или дваж са допуснали тези действия, това е сигнал, че трябва да се отстраните незабавно.

Вечерта след 18 ч. също трябва да положите усилия в тези направления, може много неща да постигнете само с добрина и такт.

След 18 ч. ще постъпи поне една добра новина или идея, която ще донесе баланс и хармония.

29 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9 ч. сутринта Луната навлиза в силния за нея знак Рак. Тогава и започва активната част на деня.

Няма как да се скриете от емоциите, които ще преливат през целия ден. Ако с вас нищо не се случва, кой знае колко интересно, то ще бъдете увлечени от чужди житейски сценарий.

Като цяло денят е с хармонични аспекти и зелен код, така че спокойно можете да си свършите отлаганата до момента работа.

Периодът е много благоприятен за писатели, поети, художници и актьори, както и за всички занимаващи се с творчески професии.

Най-продуктивните часове са от 10 до 14 ч., тогава концентрацията и организираността ще са най-добри.

Вечерта след 20 ч. ще се получат първите добри резултати и отзиви от положените усилия.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  03.04 ч. – 08.55 ч. !!!

30 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Спокойно и хармонично приключваме ноември, днес денят е с хубави аспекти.

Луната е в знака Рак, много чувствителна и грижлива, тя ще ви насочи вниманието към децата, дома, семейството и родителите.

Денят е с  код зелен, така че е подходящ за повечето житейски дейности, възползвайте се от благоприятната звездна енергия, както и от положителната финансова активност.

Ако имате неуредени наследствени въпроси, разискване на тема къщи, земи и имоти, днес е подходящ ден миролюбиво да се разрешат тези теми.

Вечерта е подходящ момент да си съберете мислите и да си направите равносметка от изминалия месец, който си имаше своите особености и уроци.

01 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Честит празничен месец декември! Този месец ще бъде по-спокоен от астрологични събития, затова ще може да се насладим на празниците. Единствено само трябва да се съобразяваме с ретрограден Меркурий от 13 декември до 2 януари догодина.

Продуктивните часове от деня са от сутринта до 15 ч. Трудно ще се правят избори в обедните часове. Настроението ще се променя поради най-дребни причини, но всичко бързо може да се овладее.

Следват неефективни часове на Луна без курс от 15.07 ч. – 18.02 ч., след 18 ч. Луната вече навлиза в Лъв и вечерта ще бъде приятна. Може да се уговорите с приятели да посетите някое културно забавление.

В 16.33 ч. Меркурий преминава в Козирог до 23 декември. В тези дни ще има добра концентрация и амбиция за работа и обучение, идеите ще придобиват форма и по-лесно ще се фокусира мисълта.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  15.07 ч. – 18.02 ч. !!!

02 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота ще бъде с хубави аспекти още от сутринта. Денят е подходящ както за развлечение, така и за работа и творчески проекти.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който гарантира добро настроение и добър имунитет. Ако до момента сте имали здравословни неразположения, сега ще се възвърнат силите и тонуса.

Меркурий е в хармоничен аспект със Сатурн в 17.28 ч, който ще предостави благоприятна възможност на тези, които се занимават с интелектуален труд. Чудесно време за обучение и усвояване на нови знания и умения.

Сатурн ще придава бърза форма и добра концентрация, така че може да се захванете с неща, които дълго сте отлагали.

03 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За днес се обявява код червен още от сутринта в областта на емоциите и взаимоотношенията.

Още от рано сутринта до 12 ч. все нещо ще се намери, което да създаде нервна и конфликтна обстановка. Най-уязвими ще са семейните отношения и жените. Избягвайте всички теми, които могат да ви развалят настроението, денят не е подходящ за обсъждане на каквото и да е било.

В 15.26 ч. е точният напрегнат аспект между Венера и Плутон, който ще нажежи страстите до червено. Ревност, контрол, желание за обсебване и налагане на мнение. Всичко това ще се разпростре както в партньорските и любовни отношения, така и в бизнес партньорствата.

Най-трудни ще са тези отношения, в които се преплитат парите и любовта. Там манипулацията и разочарованията ще са най-големи.

Не се препоръчва сега да се започват нови отношения, защото ще са много проблемни и нетрайни.

За понеделник напомням, че е ден без богатство, затова недейте да планирате никакви дейности, в които се дават големи суми пари.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.