Къде е сродната душа?

Всеки си задава този въпрос в даден етап от живота си и би искал да види своята сродна душа, но къде се крие тя и защо повечето не са я срещнали?

Отговорът може да намерим в личната си карма и личната си рождена астрологична карта.

Истината е малко разочароваща, защото не на всеки му е дадено да срещне своята сродна душа. Не всеки е успял да се сдобие с такава положителна карма.

Този фактор се вижда по хороскопа от популярната западна астрология. Още по-ясно се вижда с методите на китайската астрология. Там веднага може да се анализира дали личната карма на човек му отрежда да срещне правилния, истинския, полезния – казано във възможно най-благороден аспект партньор.

Например в мъжка карта ако има така наречената партньорска енергия: „Истинско богатство“, това е доказателство, че в този живот той ще срещне възможно най-добрата партньорка, която ние тук обичаме да наричаме „сродна душа“.

В женска карта, ако има положителна партньорска енергия, тя се нарича: „Истински чиновник“. В смисъл на служител в най-висшия смисъл на тази дума. Човек, който с радост ще откликва на всички нужди и потребности и ще го прави искрено и с радост.

Не трябва да се отчайва човек, ако се окаже, че няма „Истински чиновник“ или „Истинско богатство“ в своята рождена карта. Това означава, че ще се налага да се правят повече усилия и компромиси в този живот в партньорствата. Това ще е малко по-труден и сложен обучителен план. Но, добрата новина е, че след положените усилия, душата вече ще е отработила своя кармичен урок и в следващо прераждане вече ще бъде много по-леко.

Виждала съм хороскопи, когато сродната душа идва на доста преклонна възраст над 70 или дори над 80 годишна възраст. И винаги се появява този човек, с който най-сетне ще има гладки и спокойни отношения, но както вече казахме, всичко е въпрос на лична съдба.

Както виждате, тази материя определено не е за всеки, не всички вярват в прераждането на душата, затова не трябва да ги притесняваме с тази информация.

Животът е най-големия учител, дори и без астролог, много добре може да се усети, дали се справяте с лекота в любовта и връзките или не.

Съществува и друг сценарий: срещаме човек, който ни омайва и ние сме абсолютно убедени, че това е сродната ни душа. Заживяваме с него, щастливи сме, но след години, всичко рухва. Някой сякаш е подменил „бюлетината“ и нашия вот, изборът ни се оказва фалшив, от сродна душа, партньорът се превръща дори във враг.

Защо става така? Отговорът е лесен, защото се е сменил астрологичния период в картата на единия или и на двамата партньори. Сменя се енергийната среда и там вече персонажите на тази сцена се проявяват по друг начин. На повърхността излиза друга енергия, която е дразнеща и предизвикателна.

Затова недейте да се притеснявате, ако не срещнете Сродната Душа, това е една голяма метафора, която не всякога е трайна.

Сродната душа може да се прояви и чрез приятели, познати, учители и други. В повечето случаи това са хора, с които сме се срещали в предходни прераждания и с които вече имаме извървян кармичен път. Но, там също може да се подмени астрологичния период и в един момент нещата да се обърнат.

Голямата тайна се крие в това, че трябва така да живеем, че във всяка една връзка да може да видим светлината и доброто сърце, да открием поне частица от Сродна Душа. Да открием Божествената енергия.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.