Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 20.11.2023 до 26.11.2023

20 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Този понеделник е кратък откъм деловата му част, затова още от сутринта трябва да сте наясно с програмата си и да се опитате по-важните неща да свършите до 13 ч.

Следва интервал на неудачни и ниско ефективни часове на Луна без курс от 12.51 ч. – 16.30 ч. Точно тогава избягвайте да ходите по институции и да се нервирате от небрежно отношение.

В обедните часове от 11.30 до 13 ч. ще има повече напрежение, може да възникнат конфликти и недоразумения.

След 16.30 ч., когато Луната вече навлезе в Риби емоциите ще са водещи. Внимавайте над каква информация задържате вниманието си, защото бързо може да изпаднете в депресия. Вечерните часове ще имат така тенденция и тягостно влияние, защото ще се усили влиянието на Сатурн. Вечерта не поемайте много ангажименти, защото няма да има достатъчно тонус и издръжливост.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  12.51 ч. – 16.30 ч. !!!

21 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ви благоприятен ден с хубави аспекти. Днес и финансовата активност е положителна, така че може много полезна работа да се приключи за деня.

Главният източник на сили и енергия ще е точният хармоничен аспект за деня между Слънцето и Плутон. Той ще задвижи вътрешните ни сили, ще се предприемат бързи и решителни действия за неща, за които дълго до момента сте се колебали.

Това е аспект на смелите и предприемчиви хора, които не се страхуват да действат дори в усложнени обществено-политически условия.

Утре и Марс ще бъде в хармоничен аспект с Плутон, който ще донесе още повече енергия и сила. Днес и утре са подходящи дни за физически натоварвания и повече спорт.

22 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Силният енергиен подем от вчера продължава и днес. Марс и Плутон и те са в точен хармоничен аспект, който ще постави още задачи за бързо изпълнение.

Преди обяд ще е засилена интуицията, обърнете непременно внимание на вътрешния си глас, ако за нещо имате съмнение непременно го проверете.

До 17 ч. събитията ще се развиват бързо и дори мълниеносно, ще трябва някои решения да взимате буквално в движение. Колкото по-бързо днес се справите със задачите си, толкова по-добре, защото утре вече ще има ограничителни ситуации.

Обърнете внимание, че има период на Луна без курс, внимателно действайте от 17.10 ч. – 19.21 ч.

След 16.04 ч. Слънцето напуска знака Скорпион и навлиза в Стрелец до 22 декември.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.10 ч. – 19.21 ч. !!!

23 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен и нейният възторжен импулс ще разведрява строгата обстановка за деня. В 11.48 ч. Слънцето е в квадратура със Сатурн. Този аспект създава задръжки, трудности, ограничения. Които или са причинени от странични фактори или самите ние си ги създаваме. Внимавайте над каква информация задържате вниманието си, защото бързо може да изпаднете в депресия. Вечерните часове ще имат така тенденция и тягостно влияние, защото ще се усили влиянието на Сатурн. Вечерта не поемайте много ангажименти, защото няма да има достатъчно тонус и издръжливост.

Днес не е подходящият ден да се говори с началници, хора с власт, както институции.

Възможно е да се забавят документи и разрешителни и очакваните резултати временно да се отложат.

24 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят е благоприятен от сутринта. Много бързо може да се придвижат изостанали от вчера задачи. Може да разчитате на помощ и протекция от хора, пред които сте се представили добре в миналото.

В часовете от 9 до 11 ч. ще има редица показателни събития, които ще ви насочат по правилния път за следващите две седмици.

В 12.16 ч. Марс преминава в Стрелец до 4 януари. Нарастват амбициите и се появяват нови хоризонти за действие.

Обърнете внимание, че има период на Луна без курс от 19.41 ч. – 22.10 ч., внимателно шофирайте и не провеждайте важни срещи и разговори.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  19.41 ч. – 22.10 ч. !!!

25 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В тази събота и неделя трябва внимателно да подбирате своите ангажименти.

Днес в 18.57 ч. Марс е в квадратура със Сатурн. Това е противоречив, напрегнат аспект, който може да доведе до грешни действия и решения. Трудно ще се предприемат сериозни действия и още по-бавно и трудно ще може да се реализират начинанията.

Във взаимоотношенията също може да настъпят трудности и разочарования, поради различни гледни точки и невъзможност за разбирателство.

Особено затормозено ще върви всичко свързано с физически труд. Затова по-добре отложете подобни ангажименти за след 28-ми ноември.

Първата половина на деня ще носи добри новини, които ще повдигнат духа и настроението.

Внимателно тренирайте днес, защото има опасност от физически травми.

26 НОЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта ще има напрежения и различни нервни ситуации, до 12 ч. трябва много да се внимава във взаимоотношенията, особено у дома.

Луната и днес е в Телец, постоянно ще има необходимост да се направи нещо за семейството и дома. Но, внимателно си подбирайте заниманията, защото все още сме под напрегнат аспект на Марс и Сатурн, който ще създава технически трудности и ще намалява порива за работа.

Утре е пълнолуние в 5-тия градус на Близнаци, напрежението нараства, едновременно с това може да се усети  недоволство и неудовлетворение от постигнатото до момента.

Не прибързвайте с изводите и не взимайте крайни решения, защото днес и утре ще е силно замъглена преценката.

Който иска да проведе полезната Лунна диета при пълнолуние, може да я започне още от днес или поне от вечерта, за да има спокоен сън и бистър ум.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.